Zapraszam do ogarnięcia mojego jednoosobowego projektu atmospheric black metalowego.
Najnowszą płytę możecie odsłuchać tutaj: [youtube][/youtube]
Opinie oraz konstruktywna krytyka - mile widziane.
Mornië Utúlië
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Mornië Utúlië
No sluchalem sobie od zmierzu do switu i bylo znosnie
Za to za ten projekt ze Srogoscia wincyj nie poslucham. Taki ze mnie prawdziwek.
Za to za ten projekt ze Srogoscia wincyj nie poslucham. Taki ze mnie prawdziwek.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
No jak manieczki pisze, że słuchał całą noc i jest znośnie to trza obadać ;)
Odpalam.
Odpalam.
-
- rozkręca się
Przypadkiem trafiłem na album "Sny" na pewnym "ciemnym porcie". Przesłuchałem też "Czarną Aurę". Co można powiedzieć... słyszałem gorsze jednoosobówki. Całość pójdzie Del, ale gówno to nie jest. Niestety bębny walą plastikiem, no ale to zrozumiałe jak na taką domową produkcje. Radziłbym bardziej rozszerzyć klawisze, bardziej rozbudować bo wieje nudą. Może "Narrenshyff" okaże się lepszą produkcją Acheronona czy też Bartka.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
smiechlemRottinG pisze:Może "Narrenshyff" okaże się lepszą produkcją Acheronona czy też Bartka.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;