BONE GNAWER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Necropunk
w mackach Zła

BONE GNAWER

03-03-2016, 10:37

Nie wiedzieć czemu, nie dopatrzyłem się jeszcze tutaj tematu o olafowo hamerykańskiej kolaboracji o nazwie Bone Gnawer, którzy w roku poprzednim wydali jedną z lepszych płyt z gatunku Dods Metal. Żeby uczcić premierę krążka wesoło i z przytupem zakończyli jeszcze działalność zaraz po tym fakcie. Mieli gest, trzeba przyznać. Mimo, że połowa składu to potomkowie Omara, Thora, Mjolnira i Skurwisina, to grają wybitnie po amerykańsku. Czytaj: dużo szarpanych riffów, zwolnień, absolutny brak rzewnych melodii i smęcenia. To tak jakby Centurian zwolnił do tempa, w których grywa Ribspreader, Hypnos czy Paganizer, przynajmniej takie mam skojarzenia na dzień dobry. Tu można posłuchać, a jak się spodoba to chyba Sova i Hellthrasher mają w sprzedaży za niewygórowaną sumę:

" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ