Jak się okazuje, "Klan" może zniknąć po 19 latach z anteny. Aktorzy mają kontrakty podpisane tylko do maja bieżącego roku. "Co będzie dalej, tego nikt nie wie" - powiedział Tomasz Stockinger, czyli serialowy doktor Lubicz, w rozmowie z "Twoim imperium".
Rzecznik prasowa TVP w rozmowie z Onetem powiedziała: "Kolejne odcinki »Klanu« pojawią się w wiosennej ramówce (czyli do czerwca) i emitowane będą w TVP1 oraz na VOD Telewizji Polskiej. Rozmowy o dalszych losach serialu jeszcze przed nami. Temat jest otwarty".
Choć losy serialu nie są jeszcze przesądzone, plotka wywołała spore zamieszanie wśród fanów. Na Twitterze pojawiły się liczne wpisy, w których miłośnicu rodziny Lubiczów, zaznaczają, że dalsze odcinki powinny powstać.
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Nowe seriale
Maciek z Klanu może miec problem
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- zero7
- zaczyna szaleć
proponuje puscic od nowa ... przeciez nikt juz nie pamieta co bylo na poczatku :PŻułek pisze:Maciek z Klanu może miec problem
Jak się okazuje, "Klan" może zniknąć po 19 latach z anteny. Aktorzy mają kontrakty podpisane tylko do maja bieżącego roku. "Co będzie dalej, tego nikt nie wie" - powiedział Tomasz Stockinger, czyli serialowy doktor Lubicz, w rozmowie z "Twoim imperium".
Rzecznik prasowa TVP w rozmowie z Onetem powiedziała: "Kolejne odcinki »Klanu« pojawią się w wiosennej ramówce (czyli do czerwca) i emitowane będą w TVP1 oraz na VOD Telewizji Polskiej. Rozmowy o dalszych losach serialu jeszcze przed nami. Temat jest otwarty".
Choć losy serialu nie są jeszcze przesądzone, plotka wywołała spore zamieszanie wśród fanów. Na Twitterze pojawiły się liczne wpisy, w których miłośnicu rodziny Lubiczów, zaznaczają, że dalsze odcinki powinny powstać.
"Moja mama zawsze powtarzała, że dobra muzyka to głośna muzyka ..."
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Wiedziałem, że we Wszechświecie nic nie dzieje się bez powodu. Teraz rozumiem, dlaczego PiS musiał dojść do władzy.
Kerosene keeps me warm.
- Żułek

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Ascetic
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Nowy House of Cards wyśmienity, zauważalny wzrost formy po średnim trzecim sezonie.
- zero7
- zaczyna szaleć
a jak pierwszy i drugi bo mam zamiar obejrzec?Gumiak pisze:Nowy House of Cards wyśmienity, zauważalny wzrost formy po średnim trzecim sezonie.
"Moja mama zawsze powtarzała, że dobra muzyka to głośna muzyka ..."
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Doskonałe, pierwszy chyba nadal najlepszy.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
trzeci to spadek formy w porownaniu do wczesniejszych, ale absolutnie nie mozna go nazwac srednimGumiak pisze:Nowy House of Cards wyśmienity, zauważalny wzrost formy po średnim trzecim sezonie.
Guilty of being right
- Żułek

eeeeeeeeeee wtf ? drugi sezon se jednak daruje
od razu mówie ze filmów nie widziałem i nie jestem pewny czy chce widzieć :P
-
- zahartowany metalizator
filmy to absolutny mast hajw.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ale ty to czasem jesteś.... :DŻułek pisze: od razu mówie ze filmów nie widziałem i nie jestem pewny czy chce widzieć :P
oglądam se:

- Żułek
fajny łoś :P no dobra może obejrze :Pbyrgh pisze:filmy to absolutny mast hajw.
[youtube][/youtube]
-
Pierdol to Żułku, zostań przy swoich filmidłach o superbohaterach z Lego. Później jeszcze wysmarujesz jakąś nieszczęsną recenzję i się na "chuje" na forum załapiesz. Oszczędź sobie:)Żułek pisze:fajny łoś :P no dobra może obejrze :Pbyrgh pisze:filmy to absolutny mast hajw.
[youtube][/youtube]
-
niech go ktoś kurwa zabije.Żułek pisze:
eeeeeeeeeee wtf ? drugi sezon se jednak daruje
od razu mówie ze filmów nie widziałem i nie jestem pewny czy chce widzieć :P
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Żułek
haha :P
no co ja poradze że ani to śmieszne (no kilka momentów było) ani tym bardziej straszne :P
takie 5/10 co najwyżej ;)
no co ja poradze że ani to śmieszne (no kilka momentów było) ani tym bardziej straszne :P
takie 5/10 co najwyżej ;)
- Biały
- w mackach Zła
ten serial to bardziej pastisz i humor sytuacyjny w oparciu o pewien pomysł niż luźno odwzorowany horror, chyba nie skumałeś klimatu
-
on kuma lego I sandlera.enough said.Biały pisze:ten serial to bardziej pastisz i humor sytuacyjny w oparciu o pewien pomysł niż luźno odwzorowany horror, chyba nie skumałeś klimatu
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Żułek
skumałem, po prostu srednio podeszło i tyle

może jabłuszko na zgode ? :P

może jabłuszko na zgode ? :P
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Evil Dead jako serial jakoś specjalnie zajebisty to nie jest, więc nie ma się co bulwersować że ci nie podeszło. Trochę dziwne natomiast jest to, że nie oglądałeś żadnej części trylogii. Nie wiem ile masz lat, ale Armia Ciemności w latach 90-tych czesto leciała w TV, więc jak ktoś lubił oglądać filmy, to powinien na nią trafić :-)
Swoją drogą, to dopiero niedawno dowiedziałem się, że w tamtych czasach AC była puszczana z zakończeniem alternatywnym, a nie właściwym :-) Całe życie byłem przekonany, że było na odwrót :-)
Swoją drogą, to dopiero niedawno dowiedziałem się, że w tamtych czasach AC była puszczana z zakończeniem alternatywnym, a nie właściwym :-) Całe życie byłem przekonany, że było na odwrót :-)