Dokładnieest pisze:A nie, przy tej okazji byliśmy w "klubie" Thonet :D
ACHERONTAS -03.04.2016 POZNAŃ-U BAZYLA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ACHERONTAS -03.04.2016 POZNAŃ-U BAZYLA
-
Gdybyś tyle wychlał też byś się rozpuścił ;)morbid pisze:na esta i prosiaka uważajcie jak będziecie w Poznaniu.....chleją a potem znikają :)
- Harlequin
Nie est, najbardziej skurwilismy sie na Voidhanger :Dest pisze:Gdybyś tyle wychlał też byś się rozpuścił ;)morbid pisze:na esta i prosiaka uważajcie jak będziecie w Poznaniu.....chleją a potem znikają :)
Dziękuję za konkretną informację. Jeżeli chodzi o konsumpcję, to nie jestem wybredny, mogę się nalakierować nawet w tzw "kleszczach" między wagonami, nie opuszczając rzecz jasna "pomieszczenia". Bardziej chodziło mi o tę "salkę". Rozumiem, że jest sens tłuc się niemal 500 kilometrów w jedną stronę, by cokolwiek tam usłyszeć?est pisze:Knajpa całkiem ok, ale nie licz na dobre piwka, lana Warka za 7 i Żywiec za 9 PLN. Wystrój meliniasto - speluniasty, którego dopełnieniem jest zarwana kanapa z wypaloną dziurą w "palarni". U góry całkiem przyjemna salka na małe koncerty z możliwością obserwowania występów na siedząco z wysokości trzech schodków. Studencka obsługa. Aha, bo zapomniałbym, niektóre koncerty muszą skończyć się o określonej porze bo na dole są dyskoteki, więc schodząc po gigu niech cię nie zaskoczy widok nażelowanych Januszy w białych koszulach pląsających do Zawsze tam gdzie ty. Lać można nawet w damskim. Ogólnie to na mniejsze metalowe koncerty w sam raz.535 pisze:Przy okazji pytanie do "tambylców". Czy lokal o ujmującej nazwie "pod minogą" oferuje w miarę przyzwoite warunki do przeżycia muzycznego wydarzenia kulturalnego, czy jest to typowa speluna w której najlepiej brzmi i sprawdza się pieśń z gatunku Le..a to stara k... ?
- morbid
- rasowy masterfulowicz
na co się kolega wybiera do stolicy wielkiejpolski ? :)
Na razie głośno myślę, czy przebrany za smoleńską brzozę z koszykiem świeżych muchomorów, nie ruszyć na wiosnę w tamtym kierunku. Opcje są dwie. Poznań albo Budapeszt.
-
Hexvessel?
Myślę, że warto. Klub jakich wiele, ale klub nie gra, więc jeżeli się zdecydujesz a będzie kicha to nie mnie przeklinaj ;)
Myślę, że warto. Klub jakich wiele, ale klub nie gra, więc jeżeli się zdecydujesz a będzie kicha to nie mnie przeklinaj ;)
- uglak

http://kvlt.pl/newsy/acherontas-odwoluj ... po-polsce/" onclick="window.open(this.href);return false;
trasa odwolana, a ja nawet nie widzialem, ze mialy byc cztery koncerty... w sumie to dobrze, bo nie zdarzylem sie napalic na krakowski koncert, ale organizacja wspaniala - miesiac do koncertu, a wszedzie cisza
Guilty of being right
No grubo, bo w Krakowie poszedłbym na pewno - gdybym wiedział;)
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
[youtube][/youtube]
zajebista organizacja - dowiaduję się dopiero jak odwołali.... poza tym było że tylko Poznań miał być...
kto za to jest / był odpowiedzialny ???
mam nadzieję ze tak jak jest napisane w oświadczeniu, ustalą nowe daty koncertów i dowiemy się o tym odpowiednio wcześniej.
W Krakowie jestem obowiązkowo !!
zajebista organizacja - dowiaduję się dopiero jak odwołali.... poza tym było że tylko Poznań miał być...
mam nadzieję ze tak jak jest napisane w oświadczeniu, ustalą nowe daty koncertów i dowiemy się o tym odpowiednio wcześniej.
- Stoigniew
Stoigniew pisze:[youtube][/youtube]
ps. jeśłi dobrze odszyfrowałem ten ciulowy plakat to w Kraku miał być Deus Mortem...
dobry zestaw.....
- uglak
tak, na facebooku acherontas jest bardziej czytelna rozpiska:Stoigniew pisze:Stoigniew pisze:
ps. jeśłi dobrze odszyfrowałem ten ciulowy plakat to w Kraku miał być Deus Mortem...
dobry zestaw.....
31.03.2016 WARSZAWA Progresja
DEATH!!! OR THE LIFE?!
18:00 Cross The Magic Circle Otwarcie Bram
19:00 XAO Death Tao Life Ritual Trance Projection
20:00 BLAZE OF PERDITION Black Metal Ritual Of The Death
21:00 ACHERONTAS Awakening The Spirit Of Death Ritual
22:00 PHURPA Tro-Wo Phur-Nag [Ceremony]
00:00 Enter The Void In Silence Zamknięcie Bram
01.04.2016 WROCŁAW Firlej
DEMONIZATION! OR SPIRITUALIZATION?
19:00 Cross The Magic Circle Otwarcie Bram
20:00 XAO Baphomet Ritual Trance Projection
21:00 TARAN Storming The House Of God Live
22:00 ACHERONTAS Draconian Blood Ceremony
23:00 PHURPA Ser-Kyem [Ritual] + Mu-Ye
01:10 Enter The Void In Silence Zamknięcie Bram
02.04.2016 KRAKÓW Kwadrat
CONDEMNATION! OR SALVATION?
19:00 Cross The Magic Circle Otwarcie Bram
20:00 XAO Black Mass Ritual Trance Projection
21:00 DEUS MORTEM Black Light's Emanation
22:00 ACHERONTAS Black Blood Ceremony In The Name Of Death
23:00 PHURPA lta-Zor [Ritual]
01:10 Enter The Void In Silence Zamknięcie Bram
03.04.2016 POZNAŃ U Bazyla
RESURRECTION! OR REINCARNATION?
18:00 Cross The Magic Circle Otwarcie Bram
19:00 XAO Transmutation in Trance-Projection
20:00 RITUAL BLOODSHED Katharsis
20:30 ACHERONTAS Revival Of The Ancient Mysteries Ma-IoN Formulas Of Reptilian Unification Performance
21:30 PHURPA Chod [Ritual]
23:23 Enter The Void In Silence Zamknięcie Bram
Guilty of being right
-
- weteran forumowych bitew
nawet ja nie znam powodu odwołania lol, ale obstawiam burdel organizacyjny
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
logo chyba było tylko dlatego, że my mieliśmy grać, a mintaj robi nam za tur menago. o ile się orientuję nie brał czynnego udziału w samej organizacji. organizowała to taka znajoma, ale widać coś nie pykło. no trudno, i tak okazało się, że nie mógłbym jednak jechać, także dla mnie bez różnicy
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- uglak
a kto to ogarnial oprocz LHS? ciezko rozczytac drugie logo
Guilty of being right
-
za chuja nie wiem :D
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
piona art
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stoigniew
skoro to burdel organizacyjny to te "powody osobiste" i "późniejsze terminy" to tylko kurtuazja ze strony Acherontas ???
po prostu nie chcieli wprost napisać "pierdolimy was, bo nie umiecie koncertu zorganizować" ??
ech, lolska.....
po prostu nie chcieli wprost napisać "pierdolimy was, bo nie umiecie koncertu zorganizować" ??
ech, lolska.....
-
burdel to tylko mój strzał, bo to najczęstsza przyczyna takich nagłych zmian. jak już mówiłem niewiele wiem. może faktycznie coś tam grekom wypadło, zdarza się.
- Stoigniew
oby :)Vitriol pisze:burdel to tylko mój strzał, bo to najczęstsza przyczyna takich nagłych zmian. jak już mówiłem niewiele wiem. może faktycznie coś tam grekom wypadło, zdarza się.
bo nie ukrywam że Acherontas w grodzie Kraka bardzo bym chciał zobaczyć. nie ważne w jakim terminie.....