Będzie wyjebongo:)morbid pisze:wybieram sie od kilku miechów do stolicy pyrów,mimo ze mam 40 km,i ni chuja nie moge tam dotrzec....dla Ciebie+masterforumowiczów i MORGOTH/INCANTATION stane na głowie i przybedę :):)
ANTHRAX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ANTHRAX
-
535 pisze:My jesteśmy niepoważni? Klepiąc te posty drugi tydzień? Tomasz. Sam się zastanów. To te wszystkie pipki są niepoważne, które lajkami, skroblami i tymi innymi gównami wyrażają swe ułomne zdanie. Tutaj przynajmniej jest dyskusja, może tez ułomna ale żywa. Trzeba było się włączyć miast teraz oceniać. Wiem, nie masz czasu kredyt i dziewczyny gniotą. Ja to rozumiem, ale bez kurwa przesady. Najlepsze jest to, że potem słychać głosy i pipczenia ...scena umarła, nic się nie dzieje, nagrywajo telefonami... Rozmawiajmy , obrażajmy się, niech się do chuja coś dzieje...tomaszm pisze:Wy kurwa jesteście niepoważni.
Scena zdechła i to już nie wczoraj. Ale wiesz , że musimy się spostkać i się w kulturalnym towarzystwie się napić . To jest mus. Przeraża mnie tylko to że jakiś 31 letni koleś na forum nota bene metalowym czasem nie ma z kim popisać i to jest kurwa przerażające.
Załatw Marca za mikrofonem to wpadnę. Wkurwię się i wpadnę. Lubię stary dobry Morgoth.
-
Gadaj z Asceticem. On jest cały podniecony jak ja zresztą. My śpimy w hotelu w Poznaniu i planujemy fest pogorzelisko. Zresztą żona Tomka twierdzi, że jestem nie normalny on zresztą też. Nic to nie zmienia:)535 pisze:Załatw Marca za mikrofonem to wpadnę. Wkurwię się i wpadnę. Lubię stary dobry Morgoth.
O czym ty mówisz? Przyjadę, nie ma problemu, czterysta kilometrów to nie problem, ale jak wrócę? Najebię się tradycyjnie elegancko, ci którzy mnie zdążyli poznać dobrze wiedzą że na drugi dzień nie będzie dobrze, gdy wezmę w swe dłonie kierownicę....Tak to wygląda.tomaszm pisze:Gadaj z Asceticem. On jest cały podniecony jak ja zresztą. My śpimy w hotelu w Poznaniu i planujemy fest pogorzelisko. Zresztą żona Tomka twierdzi, że jestem nie normalny on zresztą też. Nic to nie zmienia:)535 pisze:Załatw Marca za mikrofonem to wpadnę. Wkurwię się i wpadnę. Lubię stary dobry Morgoth.
-
535 pisze:O czym ty mówisz? Przyjadę, nie ma problemu, czterysta kilometrów to nie problem, ale jak wrócę? Najebię się tradycyjnie elegancko, ci którzy mnie zdążyli poznać dobrze wiedzą że na drugi dzień nie będzie dobrze, gdy wezmę w swe dłonie kierownicę....Tak to wygląda.tomaszm pisze:Gadaj z Asceticem. On jest cały podniecony jak ja zresztą. My śpimy w hotelu w Poznaniu i planujemy fest pogorzelisko. Zresztą żona Tomka twierdzi, że jestem nie normalny on zresztą też. Nic to nie zmienia:)535 pisze:Załatw Marca za mikrofonem to wpadnę. Wkurwię się i wpadnę. Lubię stary dobry Morgoth.
Przeca Cię przenocujemy. Zwariowałeś wracać. śpimy po hotlelach.
Czyli dwie noce w Poznaniu?tomaszm pisze:
edit a co bedziemy robić w drugą?
-
Nic się nie martw. Jak Cię drugi Tomasz nie zagada to ja siebie zapiję:) Chociaż jutro wpadnie na Masterfula to mnie zjebie tbo gadułą jest straszną. Chociaż w tym samym wieku jesteście nie to co ja kurwa:)535 pisze:Czyli dwie noce w Poznaniu?tomaszm pisze:
No. Będziemy se w wolnem czasie pokazywać długości. Fakt. Trzydziestolatek nie ma tam czego szukać No chyba, że zatyczek, znaczy kapsli.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tomasz, to są kurwa jakieś pomówienia ;-) jestem introwertykiem i milczkiem;-)tomaszm pisze:Nic się nie martw. Jak Cię drugi Tomasz nie zagada to ja siebie zapiję:) Chociaż jutro wpadnie na Masterfula to mnie zjebie tbo gadułą jest straszną. Chociaż w tym samym wieku jesteście nie to co ja kurwa:)535 pisze:Czyli dwie noce w Poznaniu?tomaszm pisze:
Poro
Tak poważnie panowie, to ja mam do końca sierpnia tak napięty harmonogram, że gdybym miał wam namieszać po wiaderku zaprawy, to mimo sympatii, bym was nie wcisnął.Kraj w ruinie. Niestety.
-
szkoda. Na Brutalu się zobaczymy zatem.535 pisze:Tak poważnie panowie, to ja mam do końca sierpnia tak napięty harmonogram, że gdybym miał wam namieszać po wiaderku zaprawy, to mimo sympatii, bym was nie wcisnął.Kraj w ruinie. Niestety.
Naszła mnie jeszcze jedna refleksja: Ja też jestem straszna gaduła, po prostu lubię rozmawiać z sensownymi ludźmi tym bardziej jak coś maja sensownego do powiedzenia. Wczoraj w knajpie siedzieli dorosli ludzie i 40% procent czasu gapili się w te durne smartfonowe wyświetlacze. To jest chyba kolejna moda poza zatraceniem tożsamości płciowej i zjawiskiem jakiegoś popierdolonego unisexu. Co za czasy.
- Ascetic
tomaszm pisze:szkoda. Na Brutalu się zobaczymy zatem.535 pisze:Tak poważnie panowie, to ja mam do końca sierpnia tak napięty harmonogram, że gdybym miał wam namieszać po wiaderku zaprawy, to mimo sympatii, bym was nie wcisnął.Kraj w ruinie. Niestety.
Naszła mnie jeszcze jedna refleksja: Ja też jestem straszna gaduła, po prostu lubię rozmawiać z sensownymi ludźmi tym bardziej jak coś maja sensownego do powiedzenia. Wczoraj w knajpie siedzieli dorosli ludzie i 40% procent czasu gapili się w te durne smartfonowe wyświetlacze. To jest chyba kolejna moda poza zatraceniem tożsamości płciowej i zjawiskiem jakiegoś popierdolonego unisexu. Co za czasy.
^^^^
znaczy się, że albo się znają jak łyse konie i mogą dopowiadać zdanie za kolegę, albo są jebanymi ignorantami i mają wyjebane na innych, albo żony wysyłały sms'y typu "misiaczku, kiedy wrócisz zrobić mi blache? " (w domyśle, nie chlej tyle wale i zapierdalaj do domu bo zaliczysz znów wycieraczkę)
Poro
-
Dodajmy jeszcze zjawisko taśmowego robienia sweetfoci i chwalenia sie przed całym światem, że zjadło się kebaba gdzieś na ulicy Ankary, przeca koleżanki z Polen muszą być o tym jako pierwsze poinformowane . Nasze koleżeńskie zdjęcia na Masterfulu to jest coś zupełnie innego. Te baby najczęściej leczą jakiegoś rodzaju kompleksy bycia niezauważoną.Ascetic pisze:tomaszm pisze:szkoda. Na Brutalu się zobaczymy zatem.535 pisze:Tak poważnie panowie, to ja mam do końca sierpnia tak napięty harmonogram, że gdybym miał wam namieszać po wiaderku zaprawy, to mimo sympatii, bym was nie wcisnął.Kraj w ruinie. Niestety.
^^^^
znaczy się, że albo się znają jak łyse konie i mogą dopowiadać zdanie za kolegę, albo są jebanymi ignorantami i mają wyjebane na innych, albo żony wysyłały sms'y typu "misiaczku, kiedy wrócisz zrobić mi blache? " (w domyśle, nie chlej tyle wale i zapierdalaj do domu bo zaliczysz znów wycieraczkę)
Taka jedna Andżela(moja znajomka) napierdala zdjęcia swojego malca co się kaszką obrzygał średnio co 2 godziny(co to kurwa ludzi interesuje). Ja na miejscu jej męża bym dał z liścia by się ogarnęła. Brzydzę się przemocą wobec kobiet ale jej to by wyszło pewnie na dobre.
Ostatnio zmieniony 19-03-2016, 10:38 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
Ok, kawele wypite, Anthrax przesluchany (co za cudowny thrash!) a widze, ze dyskusja merytorycznie nie posunela sie do przodu i nawet nie ma skrawka konsensusu. Zatem:
Poza tym nie odpowiedziales na pytanie o te plyte Voivod, ja zapytalem tylko jakiej kategorii to umiescisz, nic nie pisalem o ocenie muzyki.
Prosze bardzo:535 pisze:On tak poważnie. Ten Triceps z kaczuszką pierdolony szyderca tłumaczy staremu hujowi, że heavy i że chłopki w skórkach...i że ten łysy z brodo ich lubi i że gdzieś napisałem że to ujma. Nie będziemy kurwa tak rozmawiać. Dawaj pesel.
To w koncu Joey Belladonna to rasowy metalowy wokalista z glosem jak dzwon czy pospolity stekacz?535 pisze:Jękami i stękami w kontekście Anthrax szermować jest niebezpiecznie
Ej no535 pisze:O to to to. Czytasz w moich myślach. Ciekawe, że płyta Anthrax posuwa cokolwiek w thrash metalu, a S/T VOIVOD to słabizna i nieporozumienie. Możesz mi to jakoś w trzech zdaniach, tak po przyjacielsku wytłumaczyć? Poza tym ze świecą szukać ludzi którzy tak "myślą szufladkami" jak ja.
He?535 pisze:Po prostu uczepiłem się konwencji thrash i tego o czym pisałeś na początku
Poza tym nie odpowiedziales na pytanie o te plyte Voivod, ja zapytalem tylko jakiej kategorii to umiescisz, nic nie pisalem o ocenie muzyki.
woodpecker from space
- Ascetic
Chyba mi się nie chce. Przynajmniej nie w tej chwili. Mam dzisiaj lepsze rzeczy do roboty, niż napierdalanie w klawiaturę o tej w gruncie rzeczy słabej płycie, przeciętnej kapeli. Słońce pięknie świeci, szkoda czasu. Konsensus jest taki. Chcesz słuchać sobie tych pseudo Maidenowskich lamentów. Proszę bardzo. Jestem ostatnią osobą, która powie nie, ale na rany chytrusa nie próbuj wmawiać publiczności, że jest to jakieś "przekroczenie Rubikonu", bo to po prostu niepoważne. No chyba, że dla samego zespołu faktycznie to jakiś przełom, choć momentami wydaje się że przekraczają jedynie...granice śmieszności. Powtarzam jeszcze raz, podobnego szlamu w antyradiu jest na pęczki. Miłego dnia z For All Kings, życzy gospodarz domu.Triceratops pisze:Ok, kawele wypite, Anthrax przesluchany (co za cudowny thrash!) a widze, ze dyskusja merytorycznie nie posunela sie do przodu i nawet nie ma skrawka konsensusu. Zatem:
- Drone
Tak się składa, że właśnie włączyłem nowy ANTHRAX i przeczytałem tę wypowiedź. Rzeczywiście. Idź Pan się przewietrz ;)535 pisze:Mam dzisiaj lepsze rzeczy do roboty, niż napierdalanie w klawiaturę o tej w gruncie rzeczy słabej płycie, przeciętnej kapeli. Słońce pięknie świeci, szkoda czasu.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
-
Nie chce być uszczypliwy ale temat o Anthrax pierwszy raz od dwóch tygodni zniknął z pierwszej strony. Naprawiam ten stan rzeczy jako psychofan Masters of Puppet:)