:)Drone pisze:Tak się składa, że właśnie włączyłem nowy ANTHRAX i przeczytałem tę wypowiedź. Rzeczywiście. Idź Pan się przewietrz ;)535 pisze:Mam dzisiaj lepsze rzeczy do roboty, niż napierdalanie w klawiaturę o tej w gruncie rzeczy słabej płycie, przeciętnej kapeli. Słońce pięknie świeci, szkoda czasu.
ANTHRAX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ANTHRAX
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
Poziom WM utrzymany, świetna plyta! Tytułowy zwłaszcza zapętlałem tak wrzyna się w łeb.
Nie zgodzę się że thrash to żywy gatunek bo to bzdura natomiast powiem tak, ta płyta brzmi jak żywcem wyrwana z przełomu lat 80/90 a nie jak nagrana przez dziadków z trzydziestoparoletnim stażem w 2016. Przede wszystkim nie brzmi jak 'produkt' na co cierpi 99% thrashowych ekip o długoletnim stażu i na palcach jednej ręki mogę wymienić płyty, co do których mam podobne wrażenie ('Worship Music'? 'World Painted Blood'? 'Tempo of the Damned?').
I jest tak jak pisze Triceps, może Anthrax nie może równać się jako całość z Metą, Slayerem czy nawet Megadeth ale w kategorii 'tu i teraz' król jest jeden - a raczej jest ich czterech :)
Czapki z głów.
Nie zgodzę się że thrash to żywy gatunek bo to bzdura natomiast powiem tak, ta płyta brzmi jak żywcem wyrwana z przełomu lat 80/90 a nie jak nagrana przez dziadków z trzydziestoparoletnim stażem w 2016. Przede wszystkim nie brzmi jak 'produkt' na co cierpi 99% thrashowych ekip o długoletnim stażu i na palcach jednej ręki mogę wymienić płyty, co do których mam podobne wrażenie ('Worship Music'? 'World Painted Blood'? 'Tempo of the Damned?').
I jest tak jak pisze Triceps, może Anthrax nie może równać się jako całość z Metą, Slayerem czy nawet Megadeth ale w kategorii 'tu i teraz' król jest jeden - a raczej jest ich czterech :)
Czapki z głów.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Otoz to, sam byl lepiej nie napisal, ten material plynie sobie naturalnie i niewymuszenie, wszystko przechodzi z jednego w drugie niemal instynktownie i organicznie, nie ma wyjetych z dupy solowek, bezsensownych przerw, popisow, zmian tempa, zapchajdziur. To jest jego najwieksza zaleta. Wszystko jest takie jak byc powinno 

woodpecker from space
- Triceratops
Genialne, jakbym wczesniej nie slyszal to bym powiedzial, ze jestem zaskoczony. No ale slyszalem...Plastek pisze:Bieda w chuj, no ale ten zespół zawsze obsysał po same kule.Gunman pisze:[youtube][/youtube]
Po chuj tworzyć coś tak żenującego?
woodpecker from space
- znachor
- starszy świeżak
Chyba nie rozumiem skad sie biora zachwyty na punkcie tego nowego Anthraxu, zdziesiatkowany Slayer ma wciaz duzo wiekszy power.
Uważaj kolego. Stąpasz po kruchym lodzie. Apaszkowy potwór już cię namierza.
- hcpig
Ja na nowym Slayerze słyszę wyrachowanie bez ducha, luzu i feelingu - tym się różni od nowego Wąglika.znachor pisze:Chyba nie rozumiem skad sie biora zachwyty na punkcie tego nowego Anthraxu, zdziesiatkowany Slayer ma wciaz duzo wiekszy power.
Yare Yare Daze
-
Zdecydowanie większy power od Slayera ma czwartoligowa kapela brutal death metal z Indonezji.znachor pisze:Chyba nie rozumiem skad sie biora zachwyty na punkcie tego nowego Anthraxu, zdziesiatkowany Slayer ma wciaz duzo wiekszy power.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Nowy Slayer to syndrom konia w karuzeli albo kieracie - widza ciagle te same tory. Niektorym wyobrazni nie starcza zeby zobaczyc, ze tory moga skrecac w inna strone. Ale przeciez nie przekonasz betoniarza, ktorego betoniarka kreci ciagle w jedna strone.
woodpecker from space
-
nowy Slayer może trafic do psychotycznych fanbojów którym tylko zależy na machanu bańką I krzyczeniu slayer kurwa!
Ta płyta jest tak sucha I pozbawiona ducha,że szkoda gadać.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Ducha z pewnością nie ma, bo mieć nie może, ale że jest sucha? Gdzie ty tego słuchałeś?
-
Wszędzie I wnioski są jednoznaczne. Niektórzy wciąż słuchają płyt,zanim napiszą million razy w każdym temacie.że coś jest chujowe. Taka prawda.535 pisze:Ducha z pewnością nie ma, bo mieć nie może, ale że jest sucha? Gdzie ty tego słuchałeś?
- Triceratops
Kiedys naiwnie sadzilem, ze slucha sie muzyki a nie zespolow, ze przemawia plyta a nie etykieta, ale to bylo dawno temu, kiedy bylem niepoprawnym idealista. Naiwnie wierzylem, ze ludzie dojrzewaja, z wiekiem potrafia filtrowac rzeczywistosc poprzez sito doswiadczenia i dojrzalosci. Dzisiaj tez jestem dziadkiem i niezmiennie sie dziwie niesamowitosci tego swiata. Otoz okazalo sie, dawanie wnukowi Werthers Original to pikus przy tym jak ludzie moga sobie zabetonowac postrzeganie swiata w jednych i tych samych schematach niezaleznie od wieku, okolicznoscim, czasu oraz doswiadczenia. Okazuje sie, ze niektorzy ciagle chodza w przedszkolnych rajstopach, bo boja sie, ze zasikane majtki to bedzie powod do smiechu w przedszkolu. To trauma, ktora potrafi zrujnowac zycie nawet najtwardszego, twardego niczym beton twadziela.[V] pisze:nowy Slayer może trafic do psychotycznych fanbojów którym tylko zależy na machanu bańką I krzyczeniu slayer kurwa!
woodpecker from space
Napisałem, może ze trzy razy w dwóch tematach o tym Anthrax. Wpadasz w jakiś dziwny stan. Poza tym nie potrzebuję pół roku przesłuchań, by stwierdzić, że nowy Anthrax jest momentami żenujący, a Slayer ogólnie przyzwoity. No ale jak tam sobie chcesz.[V] pisze:Wszędzie I wnioski są jednoznaczne. Niektórzy wciąż słuchają płyt,zanim napiszą million razy w każdym temacie.że coś jest chujowe. Taka prawda.535 pisze:Ducha z pewnością nie ma, bo mieć nie może, ale że jest sucha? Gdzie ty tego słuchałeś?
-
Sedno. Mój pieknie poukładany świat zesrał się gdy na obrazku ktoś dorysował St.Anger i Death Magnetic.No przecież to był od pryszcza mój ulubiony zespół,taki wielki,wow. Niestety nikt nie napierdala genialnymi krążkami przez lata ,krajobraz się zmienia i okoliczności się zmieniają, jeden to wychwyci w pore i pokręci nosem w geście niedowierzania a inny od razu rozpierdoli świnkę skarbonkę no bo przecież jego ulubiony zespół nagrał nową płytę! I musi być fajna.Bo tak.Triceratops pisze:Kiedys naiwnie sadzilem, ze slucha sie muzyki a nie zespolow, ze przemawia plyta a nie etykieta, ale to bylo dawno temu, kiedy bylem niepoprawnym idealista. Naiwnie wierzylem, ze ludzie dojrzewaja, z wiekiem potrafia filtrowac rzeczywistosc poprzez sito doswiadczenia i dojrzalosci. Dzisiaj tez jestem dziadkiem i niezmiennie sie dziwie niesamowitosci tego swiata. Otoz okazalo sie, dawanie wnukowi Werthers Original to pikus przy tym jak ludzie moga sobie zabetonowac postrzeganie swiata w jednych i tych samych schematach niezaleznie od wieku, okolicznoscim, czasu oraz doswiadczenia. Okazuje sie, ze niektorzy ciagle chodza w przedszkolnych rajstopach, bo boja sie, ze zasikane majtki to bedzie powod do smiechu w przedszkolu. To trauma, ktora potrafi zrujnowac zycie nawet najtwardszego, twardego niczym beton twadziela.[V] pisze:nowy Slayer może trafic do psychotycznych fanbojów którym tylko zależy na machanu bańką I krzyczeniu slayer kurwa!
- hcpig
Ale zauważyliście że ci wszyscy fani Slayera jakoś tak przygaśli po tej ostatniej płycie? Coś tam oczywiście się pultają ale kiedyś w ogóle nie można było z nimi gadać bo rzucali tylko to ww 'SLAYER KURWA!' i tyle. Ciekawe jak Adrian696 znosi ten krążek :)
Yare Yare Daze
No bo to jest pół kapeli, już nie wspominając o tym, że ostatnią wielką płytę nagrali ćwierć wieku temu.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
To znaczy co powinni robić?hcpig pisze:Ale zauważyliście że ci wszyscy fani Slayera jakoś tak przygaśli po tej ostatniej płycie?
support music, not rumors