ANTHRAX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ANTHRAX
Sam sobie odpowiedz na to pytanie, kupa w rajstopach to w ogole juz pewnie niebo.
woodpecker from space
Pojęcia nie mam, ale polub stronę Adama Barberiana, widać, że to fachowiec w tych sprawach, może da jakieś wskazówki.
- Triceratops
Ojej, a dzisiaj znowu jakis nowy bul dupki? Za ciasne rajstopki moze? Mysle, ze te gacie Adama to takie grube rajstopy, na pewno lubi Arcturus
woodpecker from space
Zaraz tam bul dupki. Pożartować chciałem, przy kawie bez niczego. Sam przyznaj, ze to odpowiedni temat. No ale jak się już obrażasz, to przepraszam i nie przeszkadzam.Triceratops pisze:Ojej, a dzisiaj znowu jakis nowy bul dupki?
- Triceratops
Troche siermiezne te twoje zarty w takim razie.
Ja sie tylko podzielilem opinia o bonusowym kawalku ANTHRAX a mam wrazenie, ze odebrales to tak personalnie jakbym ci conajmniej stara zbluzgal. Spokojnie, juz sie przyznaje do bledu, przepraszam, ze mi sie ten kawalek podoba, jakbym wiedzial, ze to zmaci komus poranny spokoj picia kawy, to w zyciu by mi sie nie spodobal.
Ja sie tylko podzielilem opinia o bonusowym kawalku ANTHRAX a mam wrazenie, ze odebrales to tak personalnie jakbym ci conajmniej stara zbluzgal. Spokojnie, juz sie przyznaje do bledu, przepraszam, ze mi sie ten kawalek podoba, jakbym wiedzial, ze to zmaci komus poranny spokoj picia kawy, to w zyciu by mi sie nie spodobal.
woodpecker from space
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Podrzuć linka dobry człowieku.Triceratops pisze:Ja sie tylko podzielilem opinia o bonusowym kawalku ANTHRAX
Nie, nie. O tym kawałku nie odezwałem sie nawet jednym słowem. Nie słucham tej kapeli, ale jak widzę tytuł wątku na górze, to wbijam jak w dym, bo z góry wiem, ze będzie zabawnie.Triceratops pisze:Troche siermiezne te twoje zarty w takim razie.
- Triceratops
A pozniej sie dziwisz, ze maja cie za debila? W temacie Voivod to podniosles lament gdzie jest administrator jak tylko rozmowy o Voivod zeszly na dalszy plan. Wyglada na to, ze kombinujesz jak typowy Kali.
woodpecker from space
- Triceratops
na YT jesio ni ma ale u ruskich jestGunman pisze:Podrzuć linka dobry człowieku.Triceratops pisze:Ja sie tylko podzielilem opinia o bonusowym kawalku ANTHRAX
woodpecker from space
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Kolejne odsłuchy utwierdzają mnie w oczywistym przekonaniu, że to najlepsza płyta thrashowa obecnej dekady.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
uhmk..udławiłem się jabłuszkiem...W którym miejscu? Mógłbyś przytoczyć?Triceratops pisze:A pozniej sie dziwisz, ze maja cie za debila? W temacie Voivod to podniosles lament gdzie jest administrator jak tylko rozmowy o Voivod zeszly na dalszy plan. Wyglada na to, ze kombinujesz jak typowy Kali.
+1Drone pisze:Kolejne odsłuchy utwierdzają mnie w oczywistym przekonaniu, że to najlepsza płyta thrashowa obecnej dekady.
Ja jestem niemal pewien, dzielą mnie o tego wniosku jeszcze tylko dwa przesłuchania, że to płyta-kamień milowy, ale jednocześnie już ikona gatunku.
- Triceratops
No moglbym choc mi sie nie chce535 pisze:uhmk..udławiłem się jabłuszkiem...W którym miejscu? Mógłbyś przytoczyć?Triceratops pisze:A pozniej sie dziwisz, ze maja cie za debila? W temacie Voivod to podniosles lament gdzie jest administrator jak tylko rozmowy o Voivod zeszly na dalszy plan. Wyglada na to, ze kombinujesz jak typowy Kali.
535 pisze:Ja jestem ciekaw tylko jednej rzeczy. Kiedy administrator wypierdoli was wszystkich za zaśmiecanie tematu?
woodpecker from space
- Triceratops
Mam podobniez.Drone pisze:Kolejne odsłuchy utwierdzają mnie w oczywistym przekonaniu, że to najlepsza płyta thrashowa obecnej dekady.

woodpecker from space
- manieczki
[lapka]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
To oczywiste.Triceratops pisze:Mam podobniez.Drone pisze:Kolejne odsłuchy utwierdzają mnie w oczywistym przekonaniu, że to najlepsza płyta thrashowa obecnej dekady.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
+1[V] pisze:To oczywiste.Triceratops pisze:Mam podobniez.Drone pisze:Kolejne odsłuchy utwierdzają mnie w oczywistym przekonaniu, że to najlepsza płyta thrashowa obecnej dekady.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
[youtube][/youtube]
- Triceratops
Wychodzi na to, ze ANTHRAX nagral naprawde wspaniala plyte. Szacun i oklaski.
woodpecker from space