Niczego nie będzie. Szef hali dostanie polecenie służbowe i rozejdzie się po kościach. No chyba, że ktoś wyczuje "target" hi,hi,hi, Żart taki.neuro pisze:
Może być wesoło :)
BEHEMOTH + BATUSHKA + BÖLZER - Polska 30.09-9.10.2016
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: BEHEMOTH + BATUSHKA + BÖLZER - Polska 30.09-9.10.2016
- Lukass
- zahartowany metalizator
Z rudą można się zintegrować, bo reszta chyba w wieku grożącym prokuratorem :D Ale bez żartów, paru znajomych przynajmniej na Bölzera przypełznie, więc integracja = chlanie do upadłego. Jakoś zawsze jak Behemoth gra w Gdańsku, to kończę prawie nieprzytomny.535 pisze:Myślisz, że tam będzie jakieś piwo i jaką integrację masz na myśli?Lukass pisze:Bölzer bardzo chętnie zobaczę, skoro na miejscu grają. Batushka to akurat czas na piwo i integrację, a Behe gdzieś tam jednym okiem też się obada. Plakat mi akurat zwisa, ale to niestety kolejny pretekst do protestów (zakład, że ktoś uzna, że to znieważenie godła i będzie sprawa?). Ostatnio w Gdańsku policji było więcej, niż przy przeciętnym meczu. Ale jeśli się odbędzie, to jestem.
Bo ja wiem? Jakby mieli przyjść, to by chyba przyszli już przy ostatniej okazji. Mam dziwne wrażenie, że część kibiców lokalnej drużyny regularnie chodzi na gigi death/black, bynajmniej nie w celu rozbicia imprezy.neuro pisze:Ja bym się nie zdziwił, jakby tym razem zamiast (albo obok) krucjaty różańcowej pojawiły się bojówki onr-u, wszechpolactwa, kibiców wyklętych itp. Ostatnio to towarzystwo jakby aktywniejsze choćby na fali walki z islamizacją, ale że w Polandzie o islamistów do bicia ciężko, to może postanowią powalczyć o godność orzeła i krzyża.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No lata 90-te już chyba nie powrócą, ale kto wie, prawackie niedorozwoje są nieprzewidywalni.Lukass pisze:Bo ja wiem? Jakby mieli przyjść, to by chyba przyszli już przy ostatniej okazji. Mam dziwne wrażenie, że część kibiców lokalnej drużyny regularnie chodzi na gigi death/black, bynajmniej nie w celu rozbicia imprezy.neuro pisze:Ja bym się nie zdziwił, jakby tym razem zamiast (albo obok) krucjaty różańcowej pojawiły się bojówki onr-u, wszechpolactwa, kibiców wyklętych itp. Ostatnio to towarzystwo jakby aktywniejsze choćby na fali walki z islamizacją, ale że w Polandzie o islamistów do bicia ciężko, to może postanowią powalczyć o godność orzeła i krzyża.
Te uważaj, bo ruda jest chyba z mężem, a może to brat.Lukass pisze:Z rudą można się zintegrować, bo reszta chyba w wieku grożącym prokuratorem :D535 pisze:Myślisz, że tam będzie jakieś piwo i jaką integrację masz na myśli?Lukass pisze:Bölzer bardzo chętnie zobaczę, skoro na miejscu grają. Batushka to akurat czas na piwo i integrację, a Behe gdzieś tam jednym okiem też się obada. Plakat mi akurat zwisa, ale to niestety kolejny pretekst do protestów (zakład, że ktoś uzna, że to znieważenie godła i będzie sprawa?). Ostatnio w Gdańsku policji było więcej, niż przy przeciętnym meczu. Ale jeśli się odbędzie, to jestem.
Mówisz o tej rudej po prawej u góry? Hardkor
-
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ale co to w ogóle za ludzie są i skąd sie wzieli w tym temacie?
-
słuchacze trockiego
Po prostu przyszli. Płytę podpisać.yossarian84 pisze:ale co to w ogóle za ludzie są i skąd sie wzieli w tym temacie?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
za odpowiednia promocje predzej bedzie tradycyjnie odpowiedzialny glowny promotor polskiej sceny metalowej - rysio nowak wraz ze swoja agencja "krucjata rozancowa sp. z o.p.*"Lukass pisze:Bo ja wiem? Jakby mieli przyjść, to by chyba przyszli już przy ostatniej okazji. Mam dziwne wrażenie, że część kibiców lokalnej drużyny regularnie chodzi na gigi death/black, bynajmniej nie w celu rozbicia imprezy.neuro pisze:Ja bym się nie zdziwił, jakby tym razem zamiast (albo obok) krucjaty różańcowej pojawiły się bojówki onr-u, wszechpolactwa, kibiców wyklętych itp. Ostatnio to towarzystwo jakby aktywniejsze choćby na fali walki z islamizacją, ale że w Polandzie o islamistów do bicia ciężko, to może postanowią powalczyć o godność orzeła i krzyża.
* - spolka z ograniczona poczytalnoscia
Guilty of being right
-
to ci wszyscy ludzie to twórcy tej płyty?535 pisze:Po prostu przyszli. Płytę podpisać.yossarian84 pisze:ale co to w ogóle za ludzie są i skąd sie wzieli w tym temacie?
tematy zaczynają się przenikać, czy nie mówimy o budownictwie?
Ostatnio zmieniony 23-03-2016, 22:14 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Pytam, bo nie wyglądają nawet na metaluchów, no chyba że tak teraz wyglądają fani Behemoth. Ja tam nie wiem, nie mam żadnych bliższych relacji z młodzieżą.
-
zawsze tak wyglądali, ino trendy się zmieniły, no i chłopcy trochę zmężnieli
Czułem,czułem, że się jakiś polonista przypierdoli. Chciałem poprawić, ale dynamika zdarzeń nie pozwala mieszać w szyku, bo wtedy wszystko traci sens.byrgh pisze:to ci wszyscy ludzie to twórcy tej płyty?535 pisze:Po prostu przyszli. Płytę podpisać.yossarian84 pisze:ale co to w ogóle za ludzie są i skąd sie wzieli w tym temacie?
-
z tym polonistą to poniżej pasa
- Lukass
Lubię starsze. Doświadczone, bezpruderyjne. Kolega Tomasz na pewno potwierdzi!Karkasonne pisze:Mówisz o tej rudej po prawej u góry? Hardkor
I w ogóle co się odpierdala w tym temacie...
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- postuje jak opętany!
Tak jeszcze sobie patrzę na ten plakat i myślę, że dodatkowym argumentem dla przeciwników ewentualnych może być fakt, że w tej imprezie uczestniczą zespoły ruski i niemiecki. Termin trasy też jakoś tak dziwnie się pokrywa z rocznicą zakończenia kampanii wrześniowej czyli de facto zwycięstwa Wehrmachtu i AC , co na dodatek w połączeniu z dawną ksywką Adamu daje zestaw nie do obrony. Przejebane...
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to juz tendencja ;-)Lukass pisze:Lubię starsze. Doświadczone, bezpruderyjne. Kolega Tomasz na pewno potwierdzi!Karkasonne pisze:Mówisz o tej rudej po prawej u góry? Hardkor
I w ogóle co się odpierdala w tym temacie...
zaczyna się jednym a kończy np. na Anthrax …kabarety znikają z TVP 2 , grupy kabaretowe przenikają na to forum ...
Poro
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
szwajcarski - to też nie najlepiej się kojarzy … frankowicze … banki… banksterzy … krwiopijcy … samo zło …neuro pisze:Tak jeszcze sobie patrzę na ten plakat i myślę, że dodatkowym argumentem dla przeciwników ewentualnych może być fakt, że w tej imprezie uczestniczą zespoły ruski i niemiecki. Termin trasy też jakoś tak dziwnie się pokrywa z rocznicą zakończenia kampanii wrześniowej czyli de facto zwycięstwa Wehrmachtu i AC , co na dodatek w połączeniu z dawną ksywką Adamu daje zestaw nie do obrony. Przejebane...
Poro