Grand Magus
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: Grand Magus
chuja tam....ja uwielbiam własnie w "iron will" te melodyjne aranże,dużo heavy-metalowych melodii ...album łatwo przyswajalny i w mojej osobiście bardzo dobry :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dronciu czym nas dzisiaj uraczysz? Mam bdb humor, jestem najebany przy komputerze i chętnie poczytam.Ascetic pisze:Drone pisze:Mój Boże, jakie to jest słabe :) "Iron Will" to był dopiero zwiastun upadku.
"MOP" - kancisty album i coś tam coś tam
Anthrax - płyta dekady
co tam jeszcze było?
z dziś …
… Crucimentum 2 ligi wyżej od Altarage
"Iron Will" zwiastun upadku …
zostaje zapytać, czy dalej traktować poważnie takie wpisy?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wg mnie najlepszy i jedyny jaki posiadam :Dmorbid pisze:chuja tam....ja uwielbiam własnie w "iron will" te melodyjne aranże,dużo heavy-metalowych melodii ...album łatwo przyswajalny i w mojej osobiście bardzo dobry :)
woodpecker from space
-
ja natomiast nie posiadam już niczego od nich. ostra selekcja trwa
- Drone
Nie no, początki całkiem ok, taki typowy zespół z Rise Above, ale od "Iron Will" tragedia i wstyd.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
dlatego napisałem "ostra" :) nie potrzebuję płyt zespołów, które są poprawne, czy tam całkiem OK :)
a ta Iron Will wcale nie taka zła
a ta Iron Will wcale nie taka zła
- Drone
W porównaniu z gównem, które nagrywali później jest ok, ale więcej niż 4/10 i tak nie podskoczy :)
- Harlequin
Zbyt epickie to to na moje świnskie uszy.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
To i tak wysoka ocena, chyba jesteś zbyt wyrozumiały ;)Drone pisze:W porównaniu z gównem, które nagrywali później jest ok, ale więcej niż 4/10 i tak nie podskoczy :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
O nie, nowy utwór bardzo słaby :( Niedobrze się zanosi po ostatniej, udanej płycie.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- Triceratops
- Triceratops
Nowy wal bdb
http://www.revolvermag.com/news/grand-m ... steel.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.revolvermag.com/news/grand-m ... steel.html" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Drone
Wytrzymałem 2 i pół minuty, asłuchalne to jest.
- Triceratops
-
- zahartowany metalizator
wie ktoś, o co chodzi z Gahanem w kontekście Grand Magus, bo otarłem się o takie skojarzenie na facebooku, ale artykuł jakoś mi umknął?
nowy utwór oczywiście niezły lol :)
nowy utwór oczywiście niezły lol :)
Posłuchałem całości po raz kolejny biegając i czuję tę moc. Nie wiem w sumie, czego się tu czepiać - płyta na grubości po linii Manowar, ascetyczny epic metal. Jeśli ktoś lubi taki klimat, to poczuje to, jeśli nie, to nie. W swojej kategorii moim zdaniem doskonałe do wszelkiego wysiłku fizycznego. Born for Battle, Crowned in Steel, Every day... Killery absolutne, mięśnie rosną od samego słuchania.
- Triceratops
Tak, ten kawalek mnie rozpierdala, bardzo fajny monumentalny, majestatycznie plynacy, taki spokojny jak Jason Statham w Mechaniku, ale przypierdolic moze. In For The Kill tez swietny, ogolnie mam wrazenie, ze najlepsza plyta od czasow genialnego Iron Will.Karkasonne pisze: Every day... Killery absolutne, mięśnie rosną od samego słuchania.
woodpecker from space
- Triceratops
-
właśnie słucham pierwszy raz i jestem zachwycony.Triceratops pisze:Tak, ten kawalek mnie rozpierdala, bardzo fajny monumentalny, majestatycznie plynacy, taki spokojny jak Jason Statham w Mechaniku, ale przypierdolic moze. In For The Kill tez swietny, ogolnie mam wrazenie, ze najlepsza plyta od czasow genialnego Iron Will.Karkasonne pisze: Every day... Killery absolutne, mięśnie rosną od samego słuchania.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Maro
- weteran forumowych bitew
Triceratops pisze:Tak, ten kawalek mnie rozpierdala, bardzo fajny monumentalny, majestatycznie plynacy, taki spokojny jak Jason Statham w Mechaniku, ale przypierdolic moze. In For The Kill tez swietny, ogolnie mam wrazenie, ze najlepsza plyta od czasow genialnego Iron Will.Karkasonne pisze: Every day... Killery absolutne, mięśnie rosną od samego słuchania.
dokładnie tak jest , to ich najlepszy materiał od 8 lat