Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Kurwa!!! weszedłem na MySpace tejże grupy duńskiej z zaciekawieniem co prezentują na tej nowej płycie swej i naprawdę zastałem prosty, chwytliwy lecz kurwa bardzo mocny i taki oryginalny death metal w ich wykonaniu !! Wcześniej nie słyszałem nigdy tej kapeli lecz słyszałem o nich, ale zaciekawiłem się po zobaczeniu nowej okładki ich i w ogóle jakoś się zaciekawiłem.
kurwa... ten zespół od zawsze był dla mnie synonimem tego jak rzadki potrafi się zrobić death metal... ale Piotrek Pyczek ich uwielbia... dla mnie to była jest i zawsze będzie kiła
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Uwielbiam "Submit" i przez to mam slabosc do tej grupy, lubie nawet te pozniejsze sofciarskie plyty. Nowa to najmocniejszy strzal od "Submit" wlasnie, fajna niezobowiazujaca lupanina do potupania noga i obalenia paru piw.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
Analripper pisze:cos Ty..
fani Illdisposed są pokojowo nastawieni do życia...
hmmm.... no mają image taki jakiś pod Frontside i pod moje ostatnie bardzo rozczarowujące, złe i z dupy odkrycie - niejaki Vedonist (który niedługo będzie grał w Kraśniku - blisko Popkowic, lecz nie wybiore się na ten koncert bo to dla mnie kał nie mkuzyka)
Ale czuje w Illdisposed nutke Bolt Thrower i te kawałki z nowej płyty naprawde mi się podobają i maja moc!
długopisyyyyyyyyyy pisze:
hmmm.... no mają image taki jakiś pod Frontside i pod moje ostatnie bardzo rozczarowujące, złe i z dupy odkrycie - niejaki Vedonist (który niedługo będzie grał w Kraśniku - blisko Popkowic, lecz nie wybiore się na ten koncert bo to dla mnie kał nie mkuzyka)
Ale czuje w Illdisposed nutke Bolt Thrower i te kawałki z nowej płyty naprawde mi się podobają i maja moc!
Ja tu czegoś nie rozumiem. Przecież Ty lubisz kał. W każdej postaci.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
No pewnie że lubie, ale taki prawdziwy (gówno co wyłazi z dupy, albo jakieś zwierzęce co na trawniku leży i se porozgrzebuje je patykiem) A ten Vedonist to taki kał muzyczny, taka przenośnia co się przyjeła.
ja sie pare lat temu naciąłem na pozytywne opinie na ich temat i srogo sie zawiodłem. kompletnie mi nie wchodzi. nawet swego czasu polowałem na "four depressive seasons", bo w jakims zinie z przed stu lat pan sredaktor pisal, ze straszna jatka. kurwa jego mac! na pal!
no fakt,okładka dość marna....ale muzyka przyzwoita i ten mięsisty death metal sam się obroni.Żal tylko,że ten zacny zespół,o stałym średnim poziomie na przełomie lat,jest raczej mało znany,a kilkanaście postów o nim, na chyba 13 albumów,jest chyba skalą ich popularności w PL.
,