ANTHRAX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: ANTHRAX
złe użycie przecinka jeszcze nie oznacza zdania wielokrotnie złożonego :)
- Lucek
- weteran forumowych bitew
@Triceratops
tak jakby było sie nad czym rozwodzić...
normalny człowiek idący ulicą jeżeli widzi gówno to po prostu omija je nie czyniąc jakiejś większej draki z tego powodu, natomiast cymbał wsadza w to gówno głowe i mysli ze odkrył ameryke, czaisz róznice apaszka ? :)
normalny człowiek idący ulicą jeżeli widzi gówno to po prostu omija je nie czyniąc jakiejś większej draki z tego powodu, natomiast cymbał wsadza w to gówno głowe i mysli ze odkrył ameryke, czaisz róznice apaszka ? :)
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Exodus 'Tempo..' jest jednak lepsze, najlepsza płyta thrashowa nagrana po śmierci gatunku.Maria Konopnicka pisze:
A jeśli chodzi o nowy ANTHRAX (w ciągu ostatnich kilku tygodni praktycznie nie słucham niczego innego), to uważam, że to jest najlepszy album thrash metalowy - właściwie nie wiem od jakiego czasu. Musiałbym odwołać się do początków lat 90-tych, bo po 1995 nie pamiętam równie dobrego albumu, w tej stylistyce.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No nie bardzo, przede wszytskim Tempo jest jako calosc niespojne, slychac, ze panowie przyniesli kawalki z kilku swoich projektow i nagrali pod jednym szyldem. No ale wiem, ze zawsze musisz postawic jakas kontrteze, nie bylbys soba :D
Co do Anthrax. to pamietam, ze Maria tez podchodzil nieufnie do poprzedniego Anthrax na takiej zasadzie jak inni tutaj, ale jednak posluchal bez uprzedzen i zmienil zdanie pod wplywem muzyki a nie jakichs innych okolicznosci. Kogo obchodza bermudy, jak wygladaja czlonkowie zespolu i z kim sypiaja, no mam wrazenie, ze niektorzy z checia by do dupy zajrzeli zeby sprawdzic co jedli. Krotko mowiac Maria wygral a reszta niech tam sobie marudzi, w koncu po to Bog stworzyl marudy zeby marudzily :D
Co do Anthrax. to pamietam, ze Maria tez podchodzil nieufnie do poprzedniego Anthrax na takiej zasadzie jak inni tutaj, ale jednak posluchal bez uprzedzen i zmienil zdanie pod wplywem muzyki a nie jakichs innych okolicznosci. Kogo obchodza bermudy, jak wygladaja czlonkowie zespolu i z kim sypiaja, no mam wrazenie, ze niektorzy z checia by do dupy zajrzeli zeby sprawdzic co jedli. Krotko mowiac Maria wygral a reszta niech tam sobie marudzi, w koncu po to Bog stworzyl marudy zeby marudzily :D
woodpecker from space
- manieczki
albo lali beton :)Triceratops pisze:w koncu po to Bog stworzyl marudy zeby marudzily :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ascetic
Triceratops pisze:No nie bardzo, przede wszytskim Tempo jest jako calosc niespojne, slychac, ze panowie przyniesli kawalki z kilku swoich projektow i nagrali pod jednym szyldem. No ale wiem, ze zawsze musisz postawic jakas kontrteze, nie bylbys soba :D
hola, hola, - wiesz kogo
a tak na marginesie, tak do wakacji skończysz z tym tematem?
nieprzekonanych nie przekonasz, przekonani są już przekonani
chyba, że to jakaś misja ...
Poro
- Triceratops
Wiadomixmanieczki pisze:albo lali beton :)Triceratops pisze:w koncu po to Bog stworzyl marudy zeby marudzily :D

Dla takich najlepsze to, uwaga rebus:

-

+

=?
woodpecker from space
Ach ta słynna muzyczna dojrzałość... w jednym z brutalniejszych gatunków muzycznych. Ty chyba sam w to nie wierzysz. Co to ma w ogóle za znaczenie, gdy przeciętny Marian lub jak wolisz Wiesiek gołym uchem słyszy słabość tych Anthraxowych patatajców? Poza tym chciałem zauważyć, że sympatyczny kolega Maria pisze tak mniej więcej o co trzeciej pozycji, wszystko zależy od tego w którą szafę z płytami akurat wpadnie, więc sam rozumiesz...Triceratops pisze:Madrego to i milo poczytac, nie to co te prostackie pochrzakiwania, pierdniecia i bekniecia neandertalskiego stada. No ale jezeli ktos operuje zdaniami wielokrotnie zlozonymi to znaczy, ze reprezentuje soba jakis znacznie wyzszy poziom intelektualny zobowiazujacy do lepszego osluchania i muzycznej dojrzalosci niz przecietny Marian i Wiesiek.Maria Konopnicka pisze:A jeśli chodzi o nowy ANTHRAX (w ciągu ostatnich kilku tygodni praktycznie nie słucham niczego innego), to uważam, że to jest najlepszy album thrash metalowy - właściwie nie wiem od jakiego czasu. Musiałbym odwołać się do początków lat 90-tych, bo po 1995 nie pamiętam równie dobrego albumu, w tej stylistyce. I absolutnie poprzedni album nie był lepszy - "Worship Music" to dobra płyta, ale stanowi jedynie preludium, rozbiegówkę do doskonałej "For All Kings". I twierdzę to, jako osoba, która nigdy wielkim fanem ANTHRAXU nie była. Owszem - bardzo lubię Spreading the Disease czy Among the Living, ale to za mało by lokować ten zespół w Wielkiej Czwórce. Ba! Do mojej Wielkiej Dziesiątki chyba by nawet nie weszli. Tymczasem dziś jest "For All Kings" i długo, długo, bardzo długo nic...
- Triceratops
Wiesz Lucjan, z gownem mozna rozne rzeczy wyprawiac, bo to swoisty cud natury, naturalnie mozna je nawet zjesc, bo ma sporo witamin, blonnika (w zaleznosci od diety), troche protein w postaci zluszczonego nablonka i flore bakteryjna. Niektore gatunki ssakow po urodzeniu mlodych daja im do zjedzenia swoje gowno zeby im zaszczepic odpowiednia flore i uruchomic pewne enzymy. Tak, ze nie lekcewaz potegi gowna.Lucek pisze:@Triceratops
Natomiast jak idziesz ulica i je omijasz to szczerze mowiac nawet tego nie komentujesz, a jak komentujesz to znaczy, ze to gowno cie zainteresowalo, zaintrygowalo, zaciekawilo i zastanowilo. Nawet sie nie tyle przykleilo do podeszwy, co sam rozmyslnie z rozwaga, celowoscia i premedytacja wsadziles w nie buta albo glowe, Bo mi np szkoda czasu na gowno, ktorym sie podniecasz, normalnie ide ulica i je omijam nie czyniac jakiejs wiekszej draki z tego powodu, czaisz roznice Lucjan? :)
woodpecker from space
Już prawie zapomniałem, że dyskusje Triceratopsa zawsze w końcu sprowadzają się do filozofii gówna
- Lucek
Triceratops pisze:Wiesz Lucjan, z gownem mozna rozne rzeczy wyprawiac, bo to swoisty cud natury, naturalnie mozna je nawet zjesc, bo ma sporo witamin, blonnika (w zaleznosci od diety), troche protein w postaci zluszczonego nablonka i flore bakteryjna. Niektore gatunki ssakow po urodzeniu mlodych daja im do zjedzenia swoje gowno zeby im zaszczepic odpowiednia flore i uruchomic pewne enzymy. Tak, ze nie lekcewaz potegi gowna.Lucek pisze:@Triceratops
Natomiast jak idziesz ulica i je omijasz to szczerze mowiac nawet tego nie komentujesz, a jak komentujesz to znaczy, ze to gowno cie zainteresowalo, zaintrygowalo, zaciekawilo i zastanowilo. Nawet sie nie tyle przykleilo do podeszwy, co sam rozmyslnie z rozwaga, celowoscia i premedytacja wsadziles w nie buta albo glowe, Bo mi np szkoda czasu na gowno, ktorym sie podniecasz, normalnie ide ulica i je omijam nie czyniac jakiejs wiekszej draki z tego powodu, czaisz roznice Lucjan? :)
apaszkamen powiedział co wiedział, a jak długo nad tym myślał jebany :D
odnośnie gówna jeszcze dodam ze Ty cały czas zjadasz gówno właśnie, myślisz ze zjadasz smaczną marmolade ale zjadasz gówno tak naprawde i fakt że usiłujesz wszystkim wmówić ze jest to smaczna marmolada nie zmienia stanu rzeczy gówno dalej jest gównem a nie marmoladą
smacznego :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
jaka jest odp ?Triceratops pisze:Wiadomixmanieczki pisze:albo lali beton :)Triceratops pisze:w koncu po to Bog stworzyl marudy zeby marudzily :D
Dla takich najlepsze to, uwaga rebus:
-
+
=?
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Triceps, weź Ty się ogarnij, bo zacznę podejrzewać że ktoś Ci się na login wpierdolił. Co się z Tobą dzieje chłopie?! Może to jednak ta kawa z masłem?!
support music, not rumors
Oddajcie nam kurwy starego Tricepsa, fana Duran Duran i estetyki Culture Club.
- Triceratops
otoz lucjan ja nic nikomu nie wmawiam, nie zmuszany przez nikogo sam z siebie, sprobowales tego gowna i jeszcze sie dziwiles jaki ma smak, no powiedz kto tu ma gowno zamiast mozgu? :D face it xDLucek pisze:Triceratops pisze:Wiesz Lucjan, z gownem mozna rozne rzeczy wyprawiac, bo to swoisty cud natury, naturalnie mozna je nawet zjesc, bo ma sporo witamin, blonnika (w zaleznosci od diety), troche protein w postaci zluszczonego nablonka i flore bakteryjna. Niektore gatunki ssakow po urodzeniu mlodych daja im do zjedzenia swoje gowno zeby im zaszczepic odpowiednia flore i uruchomic pewne enzymy. Tak, ze nie lekcewaz potegi gowna.Lucek pisze:@Triceratops
apaszkamen powiedział co wiedział, a jak długo nad tym myślał jebany :D
odnośnie gówna jeszcze dodam ze Ty cały czas zjadasz gówno właśnie, myślisz ze zjadasz smaczną marmolade ale zjadasz gówno tak naprawde i fakt że usiłujesz wszystkim wmówić ze jest to smaczna marmolada nie zmienia stanu rzeczy gówno dalej jest gównem a nie marmoladą
smacznego :)
woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Triceratops pisze:No nie bardzo, przede wszytskim Tempo jest jako calosc niespojne, slychac, ze panowie przyniesli kawalki z kilku swoich projektow i nagrali pod jednym szyldem. No ale wiem, ze zawsze musisz postawic jakas kontrteze, nie bylbys soba :D
Hahaha to teraz się okaże że Tempo, którym obiektywnie twierdząc prawie każdy sie jarał jak wyszłą to teraz nie wypał? Pisanie historii na nowo?
Boli różnorodność? Przecież to jest piękne że zachowują agresję i wygar płyta jest tak zróżnicowana że obok siebie koegzystują i 'War..' i 'Throwing', zresztą 'Force of Habit' była znacznie bardziej radykalnym miksem gatunkowym bo praktycznie każdy wał był z innej bajki a to grunge, a to thrash, a to cover Rolling Stones, a to sabbathowski trybut etc. Z palcem nie powiem gdzie podium płyt Exodus razem z FoHem i FDem. 'Shovel...', chociaż oczywiście lepsza niż Exhibity to już i tak straszna bieda w porównaniu z Tempem.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Triceratops
Surfujac w necie natknalem sie zupelnie przypadkowo na taka dziwna opinie. Ale generalnie koles, kimkolwiek jest ma sporo racji.
http://www.cityfun24.pl/newsy/charlie-b ... bum/621589" onclick="window.open(this.href);return false;Benante: Nie lubię gadać o swojej ekscytacji tym albumem, ale czasami trudno się mi powstrzymać. Szczerze mówiąc myślę, że to może być nasz najlepszy album. Naprawdę tak uważam. Wydaje mi się, że to bardzo spójna płyta, mocna od początku do końca.
woodpecker from space
- Lucek
mocno kulawe te Twoje teorie miękka bułeczko, przestań sie pogrążać bo za chwile znów będziesz kwilił i popłakiwał do podusi popijając kawe z bryndzą, eh te hipsterki jakie to śmieszne ludzie są :)Triceratops pisze:otoz lucjan ja nic nikomu nie wmawiam, nie zmuszany przez nikogo sam z siebie, sprobowales tego gowna i jeszcze sie dziwiles jaki ma smak, no powiedz kto tu ma gowno zamiast mozgu? :D face it xD
- Triceratops
Czo tam sapiesz Lucjan, he? :D Posluchales ostatniego ANTHRAX i to jest git, najlepsza rzecz jaka ci sie udalo zrobic w tym roku. Ja np nie mam zamiaru sprawdzac jakim gownem zalepiasz swoje uszy :D 

woodpecker from space