KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
A może i obadam. Chociaż okładka pasuje do Diaboli jak yossarian do rangi człowieka sukcesu na wylotówce z Kielc.
'Come the Blessed Madness'
- aginsiak
- w mackach Zła
http://heavymetalshop.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
^To jakaś "odnoga" WITCHING HOUR ? Zamawiał tam ktoś ?? Zdążyli juz w chuja kogoś zrobić ,czy to zupełnie inni ludzie z towarem tej nieudacznej firmy?
^To jakaś "odnoga" WITCHING HOUR ? Zamawiał tam ktoś ?? Zdążyli juz w chuja kogoś zrobić ,czy to zupełnie inni ludzie z towarem tej nieudacznej firmy?
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zamawiałem pierwszy raz w HELLTHRASHER i spisali sie bez zarzutu, tylko zapomnieli paragonu/faktury włożyć do paczki aby nie było tak słodko :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
no nie jest potrzebny ;) ale gdyby np płyta przyszła porysowana ? nigdy nic nie wiadomo ;)
na szczescie wszystko jest git i właśnie sobie słucham swoich zakupów :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Oki
- weteran forumowych bitew
A LOTERIA PARAGONOWA TO CO? :):):)535 pisze:Na ch.... potrzebujesz na to fakturę? W koszty pchasz?
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
a urzad skarbowy patrzy i notujeŻułek pisze:zamawiałem pierwszy raz w HELLTHRASHER i spisali sie bez zarzutu, tylko zapomnieli paragonu/faktury włożyć do paczki aby nie było tak słodko :P
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- zaczyna szaleć
Ja z WHP jeszcze nigdy nie dostałem paragonu :) a później płaczą, że kontrole US nie mają końca :D
-
Czy Was głowa z tymi paragonami/fakturami nie boli?Kurwa za dużo reklam oglądacie:))))))Paragony wazne są na loterii obecnie mechanicy samochodowi!No tak szara strefa:))Żal dupę ściska?Mane pisze:Ja z WHP jeszcze nigdy nie dostałem paragonu :) a później płaczą, że kontrole US nie mają końca :D
-
Od Hellthrashera zawsze jest gitŻułek pisze:no nie jest potrzebny ;) ale gdyby np płyta przyszła porysowana ? nigdy nic nie wiadomo ;)
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
co widzisz dziwnego w wymaganiu od firmy dzialania zgodnie z prawem?aniola pisze:Żal dupę ściska?
Guilty of being right
-
Nie nie widzę nic dziwnego tylko robienie larum o paragon uważam za średnieuglak pisze:co widzisz dziwnego w wymaganiu od firmy dzialania zgodnie z prawem?aniola pisze:Żal dupę ściska?
- Żułek
nie robie larum tylko zwracam uwage ;)
-
Ale ja naprawdę nie osobiście do kogokolwiek:))))))Kupuję płyty wysyłkowo ok 30 lat i pełnia szczęścia że przyszła a nieraz czekałem 2-6 miesięcy :)))Żułek pisze:nie robie larum tylko zwracam uwage ;)
Ja natomiast mam trochę inaczej. Pewnie, że cieszę się kiedy przyjdzie i płyta i paragon, ale szczęśliwy jestem także, gdy przyjdzie tylko kwit, bo mam świadomość, że miałem do czynienia z uczciwym sprzedawcą.aniola pisze:Ale ja naprawdę nie osobiście do kogokolwiek:))))))Kupuję płyty wysyłkowo ok 30 lat i pełnia szczęścia że przyszła a nieraz czekałem 2-6 miesięcy :)))Żułek pisze:nie robie larum tylko zwracam uwage ;)
-
No jasne po co płyta:))))535 pisze:Ja natomiast mam trochę inaczej. Pewnie, że cieszę się kiedy przyjdzie i płyta i paragon, ale szczęśliwy jestem także, gdy przyjdzie tylko kwit, bo mam świadomość, że miałem do czynienia z uczciwym sprzedawcą.aniola pisze:Ale ja naprawdę nie osobiście do kogokolwiek:))))))Kupuję płyty wysyłkowo ok 30 lat i pełnia szczęścia że przyszła a nieraz czekałem 2-6 miesięcy :)))Żułek pisze:nie robie larum tylko zwracam uwage ;)
-
- rozkręca się
Agonia elegancko.
Co prawda przysłali płytę bez przynależnego do wydania plakatu, ale zaraz po zgłoszeniu reklamacji, bez szemrania podesłali brakujący element.
Co prawda przysłali płytę bez przynależnego do wydania plakatu, ale zaraz po zgłoszeniu reklamacji, bez szemrania podesłali brakujący element.
(...) "twierdził, że nasza choinka jest sprzeczna z ideą chrześcijaństwa, wyniósł ją z holu i wrzucił do kosza do góry nogami."
-
Jak z pakowanie płyt w mystic ?.Pamiętam jak zamówiłem od nich płyty prawie 10 lat temu i przyszły ze zniszczonymi pudełkami.Od tego momentu nie zamawiam od nich a widzę,że mają kilka fajnych tytułów w promocji.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
To ja mam zupełnie odmienne doświadczenia jeśi chodzi o ostatnie kilka lat, bo CD przychodzą ciasno upchane w porządnych, kartonowych pudełkach, więc nie wiem co musiałoby się z nimi dziać po drodze żeby zostały uszkodzone.PureHate pisze:Jak z pakowanie płyt w mystic ?.Pamiętam jak zamówiłem od nich płyty prawie 10 lat temu i przyszły ze zniszczonymi pudełkami.Od tego momentu nie zamawiam od nich a widzę,że mają kilka fajnych tytułów w promocji.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Może taki zbieg okoliczności.Ja zawsze zamawiałem z fan.pl,ale ostatnio mnie wkurwił ten sklep i szukam czegoś ze sporym wyborem i korzystnymi cenami.Nerwowy pisze:To ja mam zupełnie odmienne doświadczenia jeśi chodzi o ostatnie kilka lat, bo CD przychodzą ciasno upchane w porządnych, kartonowych pudełkach, więc nie wiem co musiałoby się z nimi dziać po drodze żeby zostały uszkodzone.PureHate pisze:Jak z pakowanie płyt w mystic ?.Pamiętam jak zamówiłem od nich płyty prawie 10 lat temu i przyszły ze zniszczonymi pudełkami.Od tego momentu nie zamawiam od nich a widzę,że mają kilka fajnych tytułów w promocji.