drowning of the light
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- INSULTER OF JESUS CHRIST
- rozkręca się
drowning of the light
nie wiem czy byl juz ten temat , co sadzicie o tym coraz prezniej dzialajacym zespole?
ja mam "of celtic blood and satanic pride i jak dla mnie jest to kawalek dobrego undergroundu
ja mam "of celtic blood and satanic pride i jak dla mnie jest to kawalek dobrego undergroundu
only death is real
-
- weteran forumowych bitew
bez "of" w nazwie
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- rozkręca się
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- rozkręca się
- rozkręca się
-
- weteran forumowych bitew
po pierwsze bez "of", po drugie w dupie mam na czego oczekujesz. fajna kapela, ale wole satanic warmasterINSULTER OF JESUS CHRIST pisze:po pierwsze z ,,of'' w nazwie do drugie oczekuje na opinie a nie czcze gadanie masz cos do powiedzenia to wyraz sie nie to spierdalaj
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: drowning of the light
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... he-stalks/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Chujowy ten utwór. Wokale ledwo słyszalne, płytkie brzmienie wszystkiego. Z Of Celtic Blood & Satanic Pride warto się zaznajomić jednak, dobra płyta.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
odkopuje fajny temat bez "of" w nazwie;)
zrobilem sobie powtorke z rozrywki, ta nowa plyta mimo ze nie zachwyca to urosla po przerwie. najlepsze materialy z tych co slyszalem to bedzie of celtic blood... i an aligment... i od tych dwoch polecam zaczac kto nie mial okazji. kawal zimnego skurwysynstwa.
ktos ma ich split z s warmaster i mutiilation? niezly rar sie zrobil,gdzies kiedys widzialem ze poszedl za 300$. szok
zrobilem sobie powtorke z rozrywki, ta nowa plyta mimo ze nie zachwyca to urosla po przerwie. najlepsze materialy z tych co slyszalem to bedzie of celtic blood... i an aligment... i od tych dwoch polecam zaczac kto nie mial okazji. kawal zimnego skurwysynstwa.
ktos ma ich split z s warmaster i mutiilation? niezly rar sie zrobil,gdzies kiedys widzialem ze poszedl za 300$. szok
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- zaczyna szaleć
Mam wersję ze statuetką.
- pr0metheus
no tych w chuj bylo. chyba ze 30 . nie planujesz wystawic?Fidelio666 pisze:Mam wersję ze statuetką.
- COFFIN
Z ciekawości spojrzałem na jakąś aukcje - prawie 170 dolców za normalną wersję, a na Discogs od ponad 200 do 333 Euronymousów:)
'Come the Blessed Madness'
- pr0metheus
komentarz na discogs :)
biscuits_ February 14, 2015
who the fuck bought this for $500
-
- zaczyna szaleć
Tą ze statuetką to mam tylko jedną sztukę, ale regulara mam chyba jedną wolną. Musiałbym sprawdzić.pr0metheus pisze:no tych w chuj bylo. chyba ze 30 . nie planujesz wystawic?Fidelio666 pisze:Mam wersję ze statuetką.
- COFFIN
Cenami przebijasz Discogs i Ebay razem wzięte, wiec chyba nie ma sensu:)
Swoją drogą autor tematu mógłby wyedytować przez te parę lat nazwę kapeli. Tym bardziej, że zdążył od tamtej pory założyć dwa inne konta.
Swoją drogą autor tematu mógłby wyedytować przez te parę lat nazwę kapeli. Tym bardziej, że zdążył od tamtej pory założyć dwa inne konta.
Ostatnio zmieniony 13-04-2016, 21:35 przez COFFIN, łącznie zmieniany 1 raz.
'Come the Blessed Madness'
-
- zaczyna szaleć
A napisałem że chcę to sprzedać ??? Przeczytaj uważnie posta.
-
- postuje jak opętany!
tata cie za rzadko rucha?Fidelio666 pisze:A napisałem że chcę to sprzedać ??? Przeczytaj uważnie posta.
- pr0metheus