Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
yossarian84 pisze:To musiało nastąpić. Ale w sumie czy granie dla najebanych pogujących brudasów jest czymś lepszym niż granie dla hipsterów?
Jest zdecydowanie czymś gorszym.
Zresztą, o co takie halo. Występ jak występ. Furia, Decapitated czy Thaw doznały jakiejś skazy w konsekwencji koncertu na Offie?
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
yossarian84 pisze:To musiało nastąpić. Ale w sumie czy granie dla najebanych pogujących brudasów jest czymś lepszym niż granie dla hipsterów?
Jest zdecydowanie czymś gorszym.
Zresztą, o co takie halo. Występ jak występ. Furia, Decapitated czy Thaw doznały jakiejś skazy w konsekwencji koncertu na Offie?
Ja pierdole... ten projekt może jechać na trasę z Jennifer Lopez i Hannah Montana, kogo to interesuje skoro muzycznie to nie ma i nie będzie pewnie miało żadnego przełożenia?
Oba grały na Offie, a potem na Castle Party (Furia zagra w tym roku). Naturalną koleją rzeczy Mgła zagra tam w 2017 :)
Jak będzie grało coś ciekawego w tym samym dniu co Mgła, a bilet nie przekroczy 100 zł to może się przejadę na ten off, kto wie :) Przynajmniej nie będzie tak bardzo śmierdziało metalowcami.
Jestem na Offie co roku, widziałem Furię, Brutal Truth, czy Blindead.
Z wielką przyjemnością zobaczę Mgłę i Napalm Death. To, że tam zagrają to dla nich żaden obciach.
Zespołowi gratuluję wystąpienia na offie i życzę pomyślności - robią fantastyczną, autentyczną muzykę na światowym poziomie to i zgarniają szerokie zainteresowanie, w dodatku bez robienia szopki. Problem polega na tym, że odcinanie się od "ludzkiego" elementu większość uważa właśnie za szopkę. No ale Wam się nie da dogodzić. :) Psy szczekają a karawana błądzi dalej, zgrzytając zębami już trzecią, fenomenalną płytę z rzędu.
NihilSubSole pisze:Zespołowi gratuluję wystąpienia na offie i życzę pomyślności - robią fantastyczną, autentyczną muzykę na światowym poziomie to i zgarniają szerokie zainteresowanie, w dodatku bez robienia szopki. Problem polega na tym, że odcinanie się od "ludzkiego" elementu większość uważa właśnie za szopkę. No ale Wam się nie da dogodzić. :) Psy szczekają a karawana błądzi dalej, zgrzytając zębami już trzecią, fenomenalną płytę z rzędu.