To może lepiej daj sobie spokój.PureHate pisze:Dzisiaj robie kolejne podejście do nowej mgły może w końcu wpadnie do ucha i będę nucił na kiblu.
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: MGŁA
Nie tak szybko dopiero dwa razy przesłuchałem i jest ok,ale liczyłem na coś więcej np na wrażenia takie jak po przesłuchaniu Presence czy Further...COFFIN pisze:To może lepiej daj sobie spokój.PureHate pisze:Dzisiaj robie kolejne podejście do nowej mgły może w końcu wpadnie do ucha i będę nucił na kiblu.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
NihilSubSole pisze:Zespołowi gratuluję wystąpienia na offie i życzę pomyślności - robią fantastyczną, autentyczną muzykę na światowym poziomie to i zgarniają szerokie zainteresowanie, w dodatku bez robienia szopki. Problem polega na tym, że odcinanie się od "ludzkiego" elementu większość uważa właśnie za szopkę. No ale Wam się nie da dogodzić. :) Psy szczekają a karawana błądzi dalej, zgrzytając zębami już trzecią, fenomenalną płytę z rzędu.
Muszę się zgodzić. Robią swoje i ani na jotę nie zbaczają z obranej WŁASNEJ drogi. A ta popularność i dostrzeżenie przez "postronne" niemetalowe środowiska.... cóż. Myślę, że to nie jest ani zaplanowane, ani zamierzone, ani porządane, ale dlaczego odrzucać takie okazje?? Oczywiście woodstock i castle party.... nie koniecznie dobre miejsce. Może ... Światowe Dni Młodzieży?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- manieczki
Krete sa to drogi :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
No proszę, a jak w taki sam sposób popularność zdobyli choćby Dimmu Borgir to już chuje, kurwy i sprzedawczyki. Piękna hipokryzja i relatywizm.trup pisze: Muszę się zgodzić. Robią swoje i ani na jotę nie zbaczają z obranej WŁASNEJ drogi. A ta popularność i dostrzeżenie przez "postronne" niemetalowe środowiska.... cóż. Myślę, że to nie jest ani zaplanowane, ani zamierzone, ani porządane, ale dlaczego odrzucać takie okazje?? Oczywiście woodstock i castle party.... nie koniecznie dobre miejsce. Może ... Światowe Dni Młodzieży?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Plastek
- Kontakt:
Uważam, że rewelacyjne.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
No stary. Jak kulą w płot. Oni się za Mikołajów musieli przebierać...Plastek pisze:No proszę, a jak w taki sam sposób popularność zdobyli choćby Dimmu Borgir to już chuje, kurwy i sprzedawczyki. Piękna hipokryzja i relatywizm.trup pisze: Muszę się zgodzić. Robią swoje i ani na jotę nie zbaczają z obranej WŁASNEJ drogi. A ta popularność i dostrzeżenie przez "postronne" niemetalowe środowiska.... cóż. Myślę, że to nie jest ani zaplanowane, ani zamierzone, ani porządane, ale dlaczego odrzucać takie okazje?? Oczywiście woodstock i castle party.... nie koniecznie dobre miejsce. Może ... Światowe Dni Młodzieży?
- trup
Zdecydowanie nie w ten sam sposób. Jak nie widzisz różnicy. To współczuję.Plastek pisze:No proszę, a jak w taki sam sposób popularność zdobyli choćby Dimmu Borgir to już chuje, kurwy i sprzedawczyki. Piękna hipokryzja i relatywizm.trup pisze: Muszę się zgodzić. Robią swoje i ani na jotę nie zbaczają z obranej WŁASNEJ drogi. A ta popularność i dostrzeżenie przez "postronne" niemetalowe środowiska.... cóż. Myślę, że to nie jest ani zaplanowane, ani zamierzone, ani porządane, ale dlaczego odrzucać takie okazje?? Oczywiście woodstock i castle party.... nie koniecznie dobre miejsce. Może ... Światowe Dni Młodzieży?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Plastek
- Kontakt:
Gardzę twoim współczuciem. Uczucia są dla słabych.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Plastek
- Kontakt:
+1COFFIN pisze:Powinni iść drogą kredek. Wtedy będzie ok:D
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Daleka droga... Jak to było? "Ich teksty sięgają głęboko do literatury anglosaskiej...", "mają wybitne sesje zdjęciowe z tuzami fotografii", "ich albumy to koncepty osadzone w umownej konwencji groteski i horroru". Z czym do ludzi?COFFIN pisze:Powinni iść drogą kredek. Wtedy będzie ok:D
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
nie czytam watku, bo duzo pierdolenia, ale mam nadzieje, ze ktos juz napierdala na mgłe ze sie sprzedali? tak bylo jak sie okazalo ze furia grala na offie wiec panowie - traktujmy wszystkich równo w imię black metalu i milosci :*
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo