Właśnie też mnie to dziwi, że rudy dał taki luz.Gunman pisze:Grał z nimi w tamtym roku już. Trochę bez sensu mieć perkusiste z brakiem wolnego czasu w zespole.
MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: MEGADETH
support music, not rumors
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Profil Laureano na MA informuje:He has been working as drum tech for Megadeth since September 2011.
No i rudy skumał, że kolega jest konkretny więc po co płacić brodaczowi skoro techniczny może pukać za połowę stawki.
Swoją drogą jestem ciekawy jak radzi sobie z repertuarem Megadeth i czy rudy pozwoli na jego popisowy numer ;-)
No i rudy skumał, że kolega jest konkretny więc po co płacić brodaczowi skoro techniczny może pukać za połowę stawki.
Swoją drogą jestem ciekawy jak radzi sobie z repertuarem Megadeth i czy rudy pozwoli na jego popisowy numer ;-)
- Rattlehead
Brzmi sensownie :)SOWIX666 pisze:No i rudy skumał, że kolega jest konkretny więc po co płacić brodaczowi skoro techniczny może pukać za połowę stawki.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
Fragment występu z LAUREANO, moim zdaniem ten chłopak gra tutaj trochę sztywno :P
Fragment występu z LAUREANO, moim zdaniem ten chłopak gra tutaj trochę sztywno :P
- Dragazes
- w mackach Zła
Jest jakaś godna polecenia biografia Megadeth? Może być po polsku lub angielsku.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
po polsku jest tylko to

można też dorwać po angielsku Juniora i chyba Menzy jak wyszła bo nie wiem

można też dorwać po angielsku Juniora i chyba Menzy jak wyszła bo nie wiem
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- moonfire
Do poczytania moja recka "Dystopii".
http://wpolityce.pl/kultura/285437-nowy ... e-recenzja" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wpolityce.pl/kultura/285437-nowy ... e-recenzja" onclick="window.open(this.href);return false;
- Triceratops
Podbijam temate dla mojego kolegi Rattleheada, od ktorego troche czuje ZAZDROSC i dlatego wyzywa sie on na mnie 
Poczatkowo chcialem napisac, ze kunktatorskie i zachowawcze plyty nie budza wiekszych emocji dlatego nie sa tematem rozmow, osia sporow i osnowa klotni, ale zeby mu nie sprawiac przykrosci nie napisze
W kazdym razie zawziete klotnie, spory, rozmowy, dyskusje, polemiki, wymiany zdan sa nieodlaczna cecha plyt WIELKICH, takich, ktore polaryzuja opinie, budza skrajne emocje, burza zastany porzadek, czego niniejszym koledze Rattleheadowi zycze zeby jego MEGADETH w koncu cos takiego nagral, bo na razie choc poprawnie to jednak ciut za malo

Poczatkowo chcialem napisac, ze kunktatorskie i zachowawcze plyty nie budza wiekszych emocji dlatego nie sa tematem rozmow, osia sporow i osnowa klotni, ale zeby mu nie sprawiac przykrosci nie napisze

W kazdym razie zawziete klotnie, spory, rozmowy, dyskusje, polemiki, wymiany zdan sa nieodlaczna cecha plyt WIELKICH, takich, ktore polaryzuja opinie, budza skrajne emocje, burza zastany porzadek, czego niniejszym koledze Rattleheadowi zycze zeby jego MEGADETH w koncu cos takiego nagral, bo na razie choc poprawnie to jednak ciut za malo

woodpecker from space
- Rattlehead
hehehe, będę miał na uwadze przy kolejnej płycie rudego, żeby najebać w chuj niepotrzebnych postów, może temat się rozwinie, a nawet wynikną jakieś kłótnie. Kolego 535 piszesz się na taką ustawkę, będzie to oznaczało że rudy nagrał wielką płytę - to dla mnie bardzo ważne. Z góry dzięki.
Żałuje tylko jednej rzeczy kolego Tricepsie, że jeśli spytam jaką mamy płytę tego roku (jak co roku zresztą) to odpowiedź mnie jednak tym razem nie będzie satysfakcjonować. Tu ubolewam bardzo, bo onegdaj bywało z tym o niebo lepiej.
Idę teraz żeberka na grilla zarzucić takie w stylu texas i przy okazji grzmotnąć kilka sztuk złotego z pianką z Lidla za 1.87 pln. Wasze zdrowie złośliwcy! ;)
Żałuje tylko jednej rzeczy kolego Tricepsie, że jeśli spytam jaką mamy płytę tego roku (jak co roku zresztą) to odpowiedź mnie jednak tym razem nie będzie satysfakcjonować. Tu ubolewam bardzo, bo onegdaj bywało z tym o niebo lepiej.
Idę teraz żeberka na grilla zarzucić takie w stylu texas i przy okazji grzmotnąć kilka sztuk złotego z pianką z Lidla za 1.87 pln. Wasze zdrowie złośliwcy! ;)
-
moonfire pisze:Do poczytania moja recka "Dystopii".
Komentarz pod recenzją:
"O kim Wy piszecie? Co rusz ukazują się intrygujące płyty młodych artystów, a Wy - jakże to polskie - o przewidywalnych nietwórczych dziadach. Lecz cóż - o wtórnej muzyce pisze się najłatwiej . . . "
-
Zwróciłem uwagę zwłaszcza na to "jakże to polskie". Myślałem, że lansowanie przewidywalnych i nietwórczych dziadów w metalu (Metallica) to domena Amerykanów. Poza tym chciałbym zobaczyć listę "intrygujących płyt młodych artystów" thrash metalu autora powyższego zdania.Nasum pisze:moonfire pisze:Do poczytania moja recka "Dystopii".
Komentarz pod recenzją:
"O kim Wy piszecie? Co rusz ukazują się intrygujące płyty młodych artystów, a Wy - jakże to polskie - o przewidywalnych nietwórczych dziadach. Lecz cóż - o wtórnej muzyce pisze się najłatwiej . . . "
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- moonfire
Autor powyższego zdania pewnie słucha Brodki, Peszkowej i hipsteriady.
-
i tenże wymowny wielokropek. koleś musi przerasta swoim ego niejednego napompowanego tęgasa stąd
Nie wiem co tam napisaliście, ale z tego co słyszałem jest raczej kicha i z pewnością nie ma się o co kłócić.
- Triceratops
Dzisiaj rano lecial Megadeth w radiu dla starych ludzi z wasami. Znak czasow?
woodpecker from space
- Wasyl
Też słyszałem. Puszczał Mann, więc zaskoczenia nie było.
- Rattlehead
- Rattlehead
- Żułek
no szkoda chłopa bo zaczynał się rozkręcać (mimo że pomału ale jednak)
pewnie znowu zaczął balować i boom
pewnie znowu zaczął balować i boom
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Gunman
Ciągle miałem nadzieję że kiedyś jeszcze wróci do Megadeth :(