PJ HARVEY - LET ENGLAND SHAKE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: PJ HARVEY - LET ENGLAND SHAKE

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Będę przejeżdżał przez małopolskie w przyszłym tygodniu to bierę przyczepkę.535 pisze:@Rattlehead
Dwieście. Pocięte na 25 cm. Fajne. Średnio grube, poskręcane słoje. Nie wyschnie na wiór. Będzie dobre palenie, a ja lubię jak jest dobre palenie.
support music, not rumors
Będziesz woził drewno do lasu. Cóż. Jak trzeba. Debiut Odrazy mi tu jeden sympatyczny użytkownik z daleka grzecznościowo przysłał, więc czemu nie?Rattlehead pisze:Będę przejeżdżał przez małopolskie w przyszłym tygodniu to bierę przyczepkę.535 pisze:@Rattlehead
Dwieście. Pocięte na 25 cm. Fajne. Średnio grube, poskręcane słoje. Nie wyschnie na wiór. Będzie dobre palenie, a ja lubię jak jest dobre palenie.
- Rattlehead
Wywoził, wywoził drogi kolego. Jutro ostrzę łańcuch i wymieniam olej w moim Stihlu.535 pisze:Będziesz woził drewno do lasu.Rattlehead pisze:Będę przejeżdżał przez małopolskie w przyszłym tygodniu to bierę przyczepkę.535 pisze:@Rattlehead
I to jest zajęcie dla kogoś kto dumnie nosi spodnie, a nie kurwa pomadowanie brody i udawanie w dupę jebanego drwala. Jakbyś gdzieś się wpierdolił na obwodnicy pod Wieliczką, to wal do mnie jak w dym i od kopa daj zlecenie do działu kadr " urlop na żądanie".
- Rattlehead
Walę na zakopiankę (niestety), bo w Zakopcu na jakieś zjebane konferencje pijackie trzeba żurawia zapuścić. Jakbyś przypadkowo zauważył rejestracje RP (ókraina) to machaj oburącz. Zawinę na ręcznym i zerwę przewody od ABS.535 pisze:I to jest zajęcie dla kogoś kto dumnie nosi spodnie, a nie kurwa pomadowanie brody i udawanie w dupę jebanego drwala. Jakbyś gdzieś się wpierdolił na obwodnicy pod Wieliczką, to wal do mnie jak w dym i od kopa daj zlecenie do działu kadr " urlop na żądanie".
No to jakbyś nie kombinował od Rzeszowa, musisz przejeżdżać obok mnie. Tu ostatnio dziwne rzeczy się dzieją, a w przyszłym tygodniu szykują się nowe atrakcje. Zikit apeluje, by przesiąść się na rowery...Także jakby coś to jeden sygnał na PM, szybki skok po sprzęt i nie widzę problemu.
- manieczki
a ze mna na VIPA pod Biedronka to nie chcial sie umowic, lajdak :|
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Pisałem ci kotek, że nie znam osobiście nikogo kto pije ten płyn.
- Rattlehead
Nawet nie kuś, bo jeszcze chuj z tej konferencji będzie, a i najebię całą przyczepkę bukiem tanim. Tak w ogóle to kierowców mógłbym mieć, więc pokusa tym większa. Obawa, ale jednocześnie pijacka bezwzględność!535 pisze:No to jakbyś nie kombinował od Rzeszowa, musisz przejeżdżać obok mnie. Tu ostatnio dziwne rzeczy się dzieją, a w przyszłym tygodniu szykują się nowe atrakcje. Zikit apeluje, by przesiąść się na rowery...Także jakby coś to jeden sygnał na PM, szybki skok po sprzęt i nie widzę problemu.
- manieczki
To bys poznal535 pisze:Pisałem ci kotek, że nie znam osobiście nikogo kto pije ten płyn.
-
jak można nie znać żadnego przedstawiciela żulerii, skoro żuleria to 90% tego społeczeństwa :V
- manieczki
nie obrazaj i nie wywyzszaj sie!byrgh pisze:jak można nie znać żadnego przedstawiciela żulerii, skoro żuleria to 90% tego społeczeństwa :V
Jak tam chcesz, ale jeszcze trochę mi zostało, więc zastanów się, czy mam układać dalej?Rattlehead pisze:Nawet nie kuś, bo jeszcze chuj z tej konferencji będzie, a i najebię całą przyczepkę bukiem tanim. Tak w ogóle to kierowców mógłbym mieć, więc pokusa tym większa. Obawa, ale jednocześnie pijacka bezwzględność!535 pisze:No to jakbyś nie kombinował od Rzeszowa, musisz przejeżdżać obok mnie. Tu ostatnio dziwne rzeczy się dzieją, a w przyszłym tygodniu szykują się nowe atrakcje. Zikit apeluje, by przesiąść się na rowery...Także jakby coś to jeden sygnał na PM, szybki skok po sprzęt i nie widzę problemu.

Przecież napisałem, że "osobiście". Nie zadaję się z żulami. Odbicie w lustrze mi wystarcza.byrgh pisze:jak można nie znać żadnego przedstawiciela żulerii, skoro żuleria to 90% tego społeczeństwa :V
-
- mistrz forumowej ceremonii
535 pisze:Jak tam chcesz, ale jeszcze trochę mi zostało, więc zastanów się, czy mam układać dalej?Rattlehead pisze:Nawet nie kuś, bo jeszcze chuj z tej konferencji będzie, a i najebię całą przyczepkę bukiem tanim. Tak w ogóle to kierowców mógłbym mieć, więc pokusa tym większa. Obawa, ale jednocześnie pijacka bezwzględność!535 pisze:No to jakbyś nie kombinował od Rzeszowa, musisz przejeżdżać obok mnie. Tu ostatnio dziwne rzeczy się dzieją, a w przyszłym tygodniu szykują się nowe atrakcje. Zikit apeluje, by przesiąść się na rowery...Także jakby coś to jeden sygnał na PM, szybki skok po sprzęt i nie widzę problemu.
Mochał lepiej uważaj na siebie. Znam takiego co ostatnio na te same sporty się porwał a jak mu przepuklina wyskoczyła to mu tydzień żona herbatę do łózka nosiła, biedak jeden wstać z leża nie był w stanie. Wszystko z umiarem.
- Rattlehead
Ta kupka to jest malutki pikuś. Zastanawiam się czy przyczepkę brać. No chyba, że to rozchodzi się przez 50 metrów w prawym kierunku.
Nie bój żaby Tomasz. Nie takie rzeczy się w pojedynkę robiło. Poza tym u nas w chałupie panuje pełna demokracja. Ja przyjmuję transport, płacę i kieruję obsługującego "kiper", a małżonka układa.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Sprawiedliwy podział obowiązków. Najważniejsze to nie dać sobie homonto założyć na szyje. Szanuje.535 pisze:Nie bój żaby Tomasz. Nie takie rzeczy się w pojedynkę robiło. Poza tym u nas w chałupie panuje pełna demokracja. Ja przyjmuję transport, płacę i kieruję obsługującego "kiper", a małżonka układa.
Sam wiesz, że czwórka to najlepsza Metallica. W pracy, szkole i zagrodzie.