nowy album nie tak przebojowy jak poprzednik
i raczej nie tak dobry, ale dopiero drugi raz słucham :-)
PJ HARVEY - LET ENGLAND SHAKE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: PJ HARVEY - LET ENGLAND SHAKE
Niestety. Momentami leci to w tak męczącą szantę, że trzeba trzymać się podłogi, by nie wyłączyć. Ewidentny spadek formy.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
i jak wrażenia, ziomeczku?cobra_verde pisze: New Model Army tak bardzo. Jest moc. Ten album zniszczy, wiem to.
fajna płyta, wiadomo. ale liczyłem na coś, co można będzie określić mianem bardziej pozytywnym niż :fajne:
ale to nic, każdy artysta ma ten najlepszy okres, który w końcu przemija
ważne żeby potem nie zszedł poniżej poziomu zajebistości, a pidżej jeszcze nie zeszła
the wheel to jeden z najlepszych kawałków jakie nagrała
-
- zaczyna szaleć
Sam nie wiem, chłopaku, opinia się wygrzewa.yossarian84 pisze:i jak wrażenia, ziomeczku?
Lubię wszystkie płyty PJ, ale ostatnio najbardziej podchodzi mi "Rid of Me". Ten prawdziwy damski rozwściecz jakby Cohen zapuścił waginę przed nagraniem "Songs of Love Aad Hate". I ta korzennie rockowa energia power trio ukręcona przez Steve'a Albini. Kocham. Pozdro dla kumatych.
- NocnyKomboj
- zaczyna szaleć
Tak, the wheel rzeczywiście świetny, ale płyta jako całość nie porywa niestety.yossarian84 pisze:the wheel to jeden z najlepszych kawałków jakie nagrała
E Pluribus Anus
-
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
może komuś się przyda bo koncerciki na jesieni bedą
tak na jesieni, nie w sierpniu

PJ Harvey, ikona światowej alternatywy, wystąpi 24 i 25 października w stołecznym klubie Palladium. Wcześniej, 7 lipca ukaże się jej nowa płyta zatytułowana "I Inside The Old Year Dying".
Otwarta sprzedaż biletów na koncert wystartuje w piątek, 16 czerwca 2023 o godzinie 10:00.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist