OBLITERATION (NOR)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: OBLITERATION (NOR)
No i się przegryzłem przez ten nowy album. Nekropsalmy to oni przebili o co najmniej kilka długości. Dzikość, ale także schludna i niewymuszona elegancja wręcz wylewa się z tej płyty. O takie death metale walczyłem.
The madness and the damage done.
Przecież tam nie ma tyle miejsca. Necropsalms i Black Death Horizon to bardzo zbliżony poziom.Kurt pisze:Nekropsalmy to oni przebili o co najmniej kilka długości.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie zgadzam się. Tutaj słychać wyraźnie ich - autorskie - podejście do swojej muzyki. Inspiracje są tylko elegancko pochowane, a nie wyeksponowane jak na poprzedniej płycie. Co oczywiście nie przeszkadza w tym, żeby Nekropsalmy ciągle były zajebiste ;)
-
- mistrz forumowej ceremonii
miałem nie kupować tej płyty, ale jeśli to prawda, to... o ja pierdoleKurt pisze:No i się przegryzłem przez ten nowy album. Nekropsalmy to oni przebili o co najmniej kilka długości. Dzikość, ale także schludna i niewymuszona elegancja wręcz wylewa się z tej płyty. O takie death metale walczyłem.
- Harlequin
Kupuj, naprawde wartościowe wydawnictwo, do którego chętnie sie wraca.Heretyk pisze:miałem nie kupować tej płyty, ale jeśli to prawda, to... o ja pierdoleKurt pisze:No i się przegryzłem przez ten nowy album. Nekropsalmy to oni przebili o co najmniej kilka długości. Dzikość, ale także schludna i niewymuszona elegancja wręcz wylewa się z tej płyty. O takie death metale walczyłem.
- Sybir
Potwierdzam, u mnie z pozycji nr 2 w dyskografii Obliteration wskoczyło na miejsce 1 (ex aequo z Nekropsalms, ale jednak). Jak to już ktoś napisał, typowy "grower" ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Kupuj, kupuj. Doskonała płyta. Jeśli lubisz death metal, to nie wierzę, że Ci nie podejdzie.Heretyk pisze:miałem nie kupować tej płyty, ale jeśli to prawda, to... o ja pierdole
- Skaut
nawet kurwa nie próbuj pierdolić, tylko kupuj :D Nekropsalmów nie przebili, bo właściwie poziom zajebistości został po prostu utrzymany i nadal podtrzymuję, że spokojnie jest to kapela formatu Teitanblood.Heretyk pisze:miałem nie kupować tej płyty, ale jeśli to prawda, to... o ja pierdoleKurt pisze:No i się przegryzłem przez ten nowy album. Nekropsalmy to oni przebili o co najmniej kilka długości. Dzikość, ale także schludna i niewymuszona elegancja wręcz wylewa się z tej płyty. O takie death metale walczyłem.
Ostatnio zmieniony 19-02-2014, 12:47 przez Skaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było! Człowiek!
-
zamówione
-
- postuje jak opętany!
http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... fault-1106" onclick="window.open(this.href);return false;
:)
:)
- Deathhammer66
- w mackach Zła
"4th album in the making. Onward hail."
/fb
Jaram się.
/fb
Jaram się.
Mam nadzieję, że nie będą nic kombinować i nie pójdą w popularne łołułooo wzorem "możnych" tego świata. Módlmy się więc. Każdy jak umie.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
też żywię w sobie nadzieję, że nie pójdą w to co wszyscy: kombinacje i polerowanie brzmienia (to nowomodne brzmienie jest chyba nawet gorsze, jakby się bali syfu i brudu)535 pisze:Mam nadzieję, że nie będą nic kombinować i nie pójdą w popularne łołułooo wzorem "możnych" tego świata. Módlmy się więc. Każdy jak umie.
[youtube][/youtube]
póki O. się jeszcze nie wydało, zapraszam do poszukania ich naśladowców (choć nie tylko)

lys på slutten av lys
-
Dziękas Tomasz, zaciagłem, jutro będę badał.Ascetic pisze:też żywię w sobie nadzieję, że nie pójdą w to co wszyscy: kombinacje i polerowanie brzmienia (to nowomodne brzmienie jest chyba nawet gorsze, jakby się bali syfu i brudu)535 pisze:Mam nadzieję, że nie będą nic kombinować i nie pójdą w popularne łołułooo wzorem "możnych" tego świata. Módlmy się więc. Każdy jak umie.
[youtube][/youtube]
póki O. się jeszcze nie wydało, zapraszam do poszukania ich naśladowców (choć nie tylko)
- Ascetic
a proszę,tomaszm pisze:Dziękas Tomasz, zaciagłem, jutro będę badał.Ascetic pisze:też żywię w sobie nadzieję, że nie pójdą w to co wszyscy: kombinacje i polerowanie brzmienia (to nowomodne brzmienie jest chyba nawet gorsze, jakby się bali syfu i brudu)535 pisze:Mam nadzieję, że nie będą nic kombinować i nie pójdą w popularne łołułooo wzorem "możnych" tego świata. Módlmy się więc. Każdy jak umie.
[youtube][/youtube]
na zdrowie
lys på slutten av lys
-
- postuje jak opętany!
-
Nowa płyta Obliteration raczej nie wyjdzie w tym roku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Faja ta polecanka. Faktycznie momentami chamska żżyna z bohaterów tematu na całego.Pacjent pisze:Nowa płyta Obliteration raczej nie wyjdzie w tym roku.
Co do samego OBLITERATION jestem spokojny, to młodziaki i słychać, że death metal wyssali z mlekiem matki.
-
- postuje jak opętany!
Nie szkodzi, poczekamy ;) Na Mare czekamy już 3 lata. Da się? ;)Pacjent pisze:Nowa płyta Obliteration raczej nie wyjdzie w tym roku.