15. VI Wrocław - PISSGRAVE - PHRENELITH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Tomaszek
zaczyna szaleć

15. VI Wrocław - PISSGRAVE - PHRENELITH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10-05-2016, 12:25

Obrazek

15 czerwca we Wrocławiu będzie mieć miejsce koncert, który według wszystkich znaków na niebie i ziemi, zapisze się w ścisłym "top 5" tego sezonu koncertowego, ba może nawet roku. Wszystko za sprawą morderczego kwartetu z Filadelfii o uroczej nazwie PISSGRAVE.
Amerykanie są sprawcą ogromnej zeszłorocznej sensacji. Ich album Suicide Euphoria to bezapelacyjnie najbardziej ekstremalny i surowy ochłap Death Metalu jaki powstał w ostatnich latach pod ziemskim nieboskłonem. „Przebojowe” połączenie stylu i ekspresi Autopsy z brudem i wściekłością Revenge. We Wrocławiu zagrają jedyny koncert w Polsce, na ich pierwszej europejskiej trasie. Warto się pojawić, bo to chyba jedna z tych imprez, o których po pewnym czasie z dumą i wzbudzając zazdrość zebranych wokoło gawędzi, można będzie śmiało powiedzieć – BYŁEM TAM !
https://profoundlorerecords.bandcamp.co ... e-euphoria

Towarzyszyć im będą Duńczycy z naszym rodakiem w składzie czyli PHRENELITH.
To doskonałe uzupełnienie tego wieczoru. Równie brutalni i ohydni. Są tuż przed wydaniem debiutanckiego albumu w barwach Me Saco Un Ojo ( CRUCIAMENTUM, MIASMAL, …). W dorobku mają entuzjastycznie przyjęte przez metalowe podziemie dwa dema. W składzie mają typa z UNDERGANG a także część obsady „legendarnego” BLOODY PSYCHO.
To death metal w swoim pierwotnym obliczu - zmurszały, pordzewiały młotek, który bezładnie wymierza ciosy naszej czaszce … wyśmienite danie.
https://phrenelith.bandcamp.com/

kiedy - 15(środa) Czerwca
klub – Ciemna Strona Miasta / Wrocław
cena- 35 zł (bilet tylko na bramce )

https://www.facebook.com/events/1576953749295818/
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

Re: 15. VI Wrocław - PISSGRAVE - PHRENELITH !!!!!!!!!!!!!!!!

10-05-2016, 16:46

Bardzo poważnie zastanawia się nad wizytą we Wrocławiu.
Awatar użytkownika
KAKAESIAK
rasowy masterfulowicz

10-05-2016, 21:51

wbijam jeżeli ktoś będzie chciał mi strzelić w mordę to zapraszam
In a world of compromise...some don't
Tomaszek
zaczyna szaleć

04-06-2016, 18:59

Na 10 dni przed gigiem winduje temat i zapraszam.
Awatar użytkownika
KAKAESIAK
rasowy masterfulowicz

13-06-2016, 16:52

człowiek wchodzi na dział koncerty, a tam ludziska wypisują w temacie Steve Vai, Megadeth/Korn, odwołanym Belphegorem sie podniecają a za dwa dni gra Pissgrave i Phrenelith i zainteresowanie w temacie porównywalne z łyżwiarstwem figurowym na Jamajce
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

13-06-2016, 23:33

KAKAESIAK pisze:człowiek wchodzi na dział koncerty, a tam ludziska wypisują w temacie Steve Vai, Megadeth/Korn, odwołanym Belphegorem sie podniecają a za dwa dni gra Pissgrave i Phrenelith i zainteresowanie w temacie porównywalne z łyżwiarstwem figurowym na Jamajce
Nie do końca rozumiem zdziwienie, to jednak nisza nawet jak na standardy tego forum, skrajne kapele na początku swej obrzydliwej działalności. Tłumów walących drzwiami i oknami raczej spodziewać się nie należy.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

13-06-2016, 23:57

Chętnie bym się wybrał, ale nie mam jak - pal sześć odległość, ale środek tygodnia to nie dla mnie. Gdybym był z Lublina, to pewnie inaczej by to wyglądało ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Tomaszek
zaczyna szaleć

14-06-2016, 10:23

tłumów nikt się nie spodziewa ...
za to spodziewamy się kramu Morbid Chapel Records
zaczniemy punktualnie przed 21:00, proletariusze muszą jakoś dotrzeć na pierwszą zmianę a tych kilku przyjezdnych dotoczyć się na dworzec ...
pozostali mogą do rana dokazywać przy barze
Jenny
starszy świeżak

15-06-2016, 21:34

Ci co dobiją, niech się wybawią i za mnie. Na focha mi się zbiera, że ostatnio nigdzie nie mogę się wybrać.
Tomaszek
zaczyna szaleć

16-06-2016, 09:26

bardzo udany wieczór! rzekł bym tłum ... bez ironii.
z mojej strony wypada mi tylko serdecznie wszystkim podziękować, że ruszyli dupę na ten gig
środek tygodnia, pogoda, football, dla wielu przyjezdnych setki kilometrów, ... nie były przeszkodą
Awatar użytkownika
KAKAESIAK
rasowy masterfulowicz

16-06-2016, 15:35

Lukass pisze:
KAKAESIAK pisze:człowiek wchodzi na dział koncerty, a tam ludziska wypisują w temacie Steve Vai, Megadeth/Korn, odwołanym Belphegorem sie podniecają a za dwa dni gra Pissgrave i Phrenelith i zainteresowanie w temacie porównywalne z łyżwiarstwem figurowym na Jamajce
Nie do końca rozumiem zdziwienie, to jednak nisza nawet jak na standardy tego forum, skrajne kapele na początku swej obrzydliwej działalności. Tłumów walących drzwiami i oknami raczej spodziewać się nie należy.
jak ktoś woli oglądać po raz enty rudego nudziarza i zespół który skończył się prawie 20 lat temu, nędzną kopię Morbid Angel tudzież Behemotha, ewentualnie dziada masturbującego się nad gitarką swoją to nie mam pytań
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

16-06-2016, 17:44

KAKAESIAK pisze: ewentualnie dziada masturbującego się nad gitarką swoją to nie mam pytań
moje pieniądze i będę jeździł gdzie mi się podoba :) takich koncertów widziałem dziesiątki, a może i setki i jeszcze tyle mam zamiar zobaczyć. Tym bardziej, że wolnego nie dostałem, więc mi tu nie pierdol.
ODPOWIEDZ