GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GÓRY
Nie wkurwiac mnie ok :(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Oj tam, oj tam.
Jakby co, polecam:
https://mapa-turystyczna.pl/route?q=448n,512n,440n" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakby co, polecam:
https://mapa-turystyczna.pl/route?q=448n,512n,440n" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Znów Niski. Psioczyłem, że nie ma widoków, że las, że monotonia, no i się kurwa uwolnić nie mogę ;) Ludzi mało, klimat zajebisty, do tego mam bliżej niż w Bieszczady. Będzie dużo Niskiego...
A trasa ciut dłuższa, wyszło 34 km. W które rejony uderzasz?
A trasa ciut dłuższa, wyszło 34 km. W które rejony uderzasz?
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
- manieczki
Bohdan chcialbys zobaczyc moja Maczuge Herkulesa?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Nie odpowiem Ci na to zapytanie,
bo mam takie branie.
bo mam takie branie.
-
- postuje jak opętany!
To pewnie sensownie będzie wybrać rejon Wysowej.Bohdan pisze:Właśnie nie wiem, będe mocno ograniczony czasem (czwartek po tyrze - niedziela w nocy) i logistyką - bo chcę poruszać się środkami masowej zagłady. Pewnie więc zachodnia część, nocleg własny.
-
- postuje jak opętany!
W sumie trasa Wysowa - Barwinek powinna być całkiem zajebista. Chodziłbym.Bohdan pisze:No właśnie rozważam i stamtąd przejść na wschód.ImP pisze:To pewnie sensownie będzie wybrać rejon Wysowej.
Przez żmije masz na myśli nasze wesołe gady, czy jeszcze weselszych turystów? :)majeku pisze:Wczoraj szlakiem z Wołosatego przez Halicz i Tarnice do Ustrzyk. Dzisiaj dużo piwerka w Wetlinie. Ps. Żmije są wszędzie. Pod schroniskiem, sklepem, nad rzeką, etc.
-
- postuje jak opętany!
Łatwo pomylić :D Dlatego też w długie weekendy od połonin się trzymam z daleka. Prognozy słabe, ale jakiś las pewnie będzie grany.majeku pisze:Te malutkie miedziano brązowe gady :) Turystów co ciekawe jeszcze jest tam w miarę mało, jednak już na długi weekend nawet podłogi są zajęte ;)
- evildead
- weteran forumowych bitew
oj, połażone fest ostatnio...
tydzień temu Sławkowski:
widok na Baranie Rogi, Durny i Łomnicę, przed nimi przepyszna Pośrednia Grań, generalnie jest z najlepszych wysokogórskich landszaftów w Tatrach

widok na Dolinę Staroleśną, kulminuje w centrum Lodowy Szczyt

a wczoraj Lodowy w okołoburzowych klimatach (finalnie nawet nas nie skropiło, ale jak weszliśmy na szczyt to zagrzmiało i spierdalaliśmy w podskokach):
Dolina Pięciu Stawów Spiskich, na dole Spisz już pod prysznicem

początek grani Lodowego

Lodowy Koń, jedna z większych atrakcji w tatrzańskiej turystyce kwalifikowanej - 20-metrowe zwężenie grani, na tyle ostre że na się je przejść okrakiem (ja wolałem obejść bokiem, technicznie prosto, no ale 300 metrów powietrza pod butem...)

widok ze szczytu, kotłasi się w cholerę, za tymi niewinnymi chmurkami chowa się potężne burzowe kowadło jakieś 10 km od nas

a, jest i filmełe: [youtube][/youtube]
obydwa oczywiście polecam po stokroć, ale o ile na Lodowego potrzebna jest niewrażliwość na lufę (a przy śniegu to i lina się przydaje), to Sławkowski jest dla każdego, a widokowo zdecydowanie urywa dupę :)
tydzień temu Sławkowski:
widok na Baranie Rogi, Durny i Łomnicę, przed nimi przepyszna Pośrednia Grań, generalnie jest z najlepszych wysokogórskich landszaftów w Tatrach

a wczoraj Lodowy w okołoburzowych klimatach (finalnie nawet nas nie skropiło, ale jak weszliśmy na szczyt to zagrzmiało i spierdalaliśmy w podskokach):

początek grani Lodowego

Lodowy Koń, jedna z większych atrakcji w tatrzańskiej turystyce kwalifikowanej - 20-metrowe zwężenie grani, na tyle ostre że na się je przejść okrakiem (ja wolałem obejść bokiem, technicznie prosto, no ale 300 metrów powietrza pod butem...)

widok ze szczytu, kotłasi się w cholerę, za tymi niewinnymi chmurkami chowa się potężne burzowe kowadło jakieś 10 km od nas

obydwa oczywiście polecam po stokroć, ale o ile na Lodowego potrzebna jest niewrażliwość na lufę (a przy śniegu to i lina się przydaje), to Sławkowski jest dla każdego, a widokowo zdecydowanie urywa dupę :)
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
-
- postuje jak opętany!
No, już się bałem, że koledze się znudziło forume... Elegancko jak zawsze. Ba, widzę, że się rozkręcasz ;) Ostatnio pojawiła się nadzieja na 4-5 dniowy wyjazd na wakacjach. Rozważałem Żywiecki, ale po takich fotach znów kusi mnie żeby wybrać się właśnie w Tatry.
Ten weekend niestety stracony, ale w czerwcu nadrobię.
A, zacząłem zbierać swoje szwendaczki w jedno miejsce. Jakby ktoś chciał czasem rzucić okiem, to zapraszam:
https://www.facebook.com/Szwendacz-Gali ... 2/timeline
Ten weekend niestety stracony, ale w czerwcu nadrobię.
A, zacząłem zbierać swoje szwendaczki w jedno miejsce. Jakby ktoś chciał czasem rzucić okiem, to zapraszam:
https://www.facebook.com/Szwendacz-Gali ... 2/timeline
-
- mistrz forumowej ceremonii
Świetny materiał. Znowu rozdałeś:) Gratulacje, trzymam kciuki i kibicuję:)evildead pisze:oj, połażone fest ostatnio...
tydzień temu Sławkowski:
początek grani Lodowego