Tenis
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Re: Tenis
no i prawidłowo, nic nie mam do Kerber, ale jej wygrana nad Azarenką w AO była dziełem przypadku, finał u kobiet mimo wszystko to sprawa otwarta
Kyrgios pokonuje Roanica, czyli niespodzianka, ale już od dwóch lat uważam że Kyrgios ma potencjał zostać nastepca najlepszych graczy, o finał zagra z Nishikorim, który pokonał 2:1 Monfilsa broniąc w 5 meczboli. Dzisiaj Djokovic z Goffinem o finał.
Kyrgios pokonuje Roanica, czyli niespodzianka, ale już od dwóch lat uważam że Kyrgios ma potencjał zostać nastepca najlepszych graczy, o finał zagra z Nishikorim, który pokonał 2:1 Monfilsa broniąc w 5 meczboli. Dzisiaj Djokovic z Goffinem o finał.
In a world of compromise...some don't
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Radwańska wymęczyła :)
1 set to jakaś padaka, ślizgała się jak na gównie i czesto waliła w siatke
potem dużo lepiej chociaż kilka błędów było (znowu siatka)
bardzo podobał mi sie kort, muzyczka i te światełka w przerwach :) kozak :) wszędzie tak powinno być
ten samochód to głowna wygrana tak ? zmiana lakieru też wliczona do nagrody czy na koszt własny ? :P
bardzo podobał mi sie kort, muzyczka i te światełka w przerwach :) kozak :) wszędzie tak powinno być
ten samochód to głowna wygrana tak ? zmiana lakieru też wliczona do nagrody czy na koszt własny ? :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
a czemu taka cisza po wygranej Nadala w Monte Carlo? w końcu pokazał klase po drodze odprawiając Wawrinkę, Murraya i w finale Monfilsa, jego 9 tytuł w Monte Carlo w 10 finale
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
biorąc pod uwagę, że Radwańskiej nie leży ta nawierzchnia to póki co idzie jej całkiem dobrze...Żułek pisze:Radwańska wymęczyła :)
tak samochód to taki skromny dodatek do czeku za wygraną, podobno niektóre zawodniczki dostaja taki wózek w ramach zachęty do wzięcia udziału w turnieju
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
zwyciężczyni otrzymuje kasę + wózek Porsche 718 Boxster S, w poprzednich latach za sam udział w tym turnieju najwyżej rozstawione zawodniczki także dostawały samochód, jak jest w tym roku to nie wiem
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
ale w finale poległa z Kerber, natomiast w Barcelonie Rafael Nadal wygrywa po raz 9 w karierze jest to też jego 49 zwycięski turniej na mączce czym wyrównuje rekord Guillermo Vilasa
- pogodancer
przy takiej formie Nadala kiepsko coś widzę zdobycie kalendarzowego szlema przez Djokovicia, tym bardziej, że na cegle w tym roku jeszcze się nie popisał
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
zobaczymy, póki co jeszcze Madryt po drodze, tam powinno się trochę wyjaśnić więcej tzn. w jakiej formie jest broniący tytułu Wawrinka który ostatnio szału nie robi, to samo tyczy się Federera, oraz jak zaprezentują się będący w tym sezonie w dobrej formie Monfils, Goffin, Roanic, Thiem czy też Kyrgios
- pogodancer
Po raz pierwszy w historii turnieju w Madrycie zawodniczka rozstawiona z nr 1 odpadła w pierwszej rundzie... Radwańska to ma przeboje z tą Cibulkovą :) w pierwszej rundzie padły również Vinci, Kerber, Bouchard, więc towarzystwo całkiem niezłe
- Wasyl
Nadal już zakończył przygodę z tegorocznym Rolandem (kontuzja). Szkoda w dalszej części turnieju wpadał chyba na Djokovica, mogło być ciekawie.
Radwańska z lekkimi problemami przeszła do 4 rundy. Barbora urwała jej jednego seta.
Radwańska z lekkimi problemami przeszła do 4 rundy. Barbora urwała jej jednego seta.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
całe szczescie że tylko jednego bo nie miałbym co ogladać ;)Wasyl pisze:Radwańska z lekkimi problemami przeszła do 4 rundy. Barbora urwała jej jednego seta.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.