Savage Mutiny Over Europe: DEGIAL, VORUM - 29.05. Poznań

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

Re: Savage Mutiny Over Europe: DEGIAL, VORUM - 29.05. Poznań

30-05-2016, 02:17

no i doszłem do chaty chwiejenie....hail do braci Morbidów,co żem z nimi skocznie harcował pod sceno srogo ,w średniej wieku 22 PLUS...Hail także do Piotra_Metalizeda,którego dawno nie widziałem,a miło było sprawdzać kapele z meksykańskiej sceny lat 90 Mortuary,Shub N.,Hardware...hail to Lysstaya za ożywioną dyskusję o Dark Th. jak i harce pod sceną,,,,,,,,,no i najsmutniejsza wiadomość,kto wie,czy nie był to ostatni koncert U Bazyla,zanim klub pójdzie pod młotek zachłannego dewelopera....Demonical w wrześnniu może być w zupełnie innym_nowym miejscu.....a koncert jak to koncert,po prostu się odbył.Gorąco,darcie ryja,ekscesy sceniczne,muzyczna patologiczna ekspresja z wizerunkiem scenicznym,ale i My tak robiemy swoje,czy to się pręży na scenie Glen Beneton czy inny zachłanny Skandynaw.....i nikt i nic Nam tego nie zabroni,Państwo ustroju nieokreślonego....i dawajta mi tu jakieś materiały foto,coby była gwarancja,że powyższe słowa to prawda najprawdziwsza jest......
Awatar użytkownika
lysstay
zaczyna szaleć

30-05-2016, 08:40

SODOMOUSE pisze:i dawajta mi tu jakieś materiały foto,coby była gwarancja,że powyższe słowa to prawda najprawdziwsza jest......
reprezentacja Masterfula:
Obrazek
tak było:
Obrazek
VORUM: kompletne zniszczenie i łamanie kości:
Obrazek
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

30-05-2016, 11:47

Uffffffffff...dopiero wstałem,impreza TOTALNA pod każdym względem...VORUM I DEGIAL rozpierdoliło w drobny mak (pierwsza i druga kapela odpuszczona...). Towarzysko : litry wypitego piwska,dyskusje,wygłupy,tańce w parach oraz osobno....DZIĘKI PANOWIE !!!!

Obrazek
Awatar użytkownika
jesusatan
rasowy masterfulowicz

30-05-2016, 13:36

rozpierducha byla konkretna. dochodze do siebie i czekam az moj narzad sluchu wroci do sprawnosci.
bardzo pozytywnie zaskoczyli mnie chlopaki z above aurora. nie znalem tego wczesniej nawet z nazwy a po koncercie pobieglem po plyte.
vorum i degial wg mnie za glosno ustawione, ale chuj z tym.
nieco rozczarowala mnie frekwencja. kto nie byl niech zaluje!
535

30-05-2016, 22:55

Widząc uczesania, dominujące na fotografiach jestem pewien, że słynne "pięć piw", to musiała być podstawowa dyspozycja przy klubowej armaturze.
Awatar użytkownika
Blind
starszy świeżak

31-05-2016, 02:26

Panicz @morbid popierdalał na Vorum w koszulce Kriegsmaschine pod sceną jak dzikus. Szacunek :)
Awatar użytkownika
Raagoon
weteran forumowych bitew

31-05-2016, 06:16

SODOMOUSE pisze:no i najsmutniejsza wiadomość,kto wie,czy nie był to ostatni koncert U Bazyla,zanim klub pójdzie pod młotek zachłannego dewelopera...
Pokim co bukują dalej. Oby Dodheimsgard się odbył i temperatura dopisała niższa niż w niedzielę, bo rozumiem undergroudowa atmosfera, ale koncerty latem bez klimatyzacji, to spora przesada.
Awatar użytkownika
MinT
weteran forumowych bitew
Kontakt:

31-05-2016, 09:32

No witam.
Klub w obecnej (wieloletniej!) lokalizacji pozostaje na pewno do końca czerwca i pojawiła się okazja do kolejnych odwiedzin.

DHG & Diskord, 19 czerwca. Szczegóły tutaj: viewtopic.php?f=8&t=15634" onclick="window.open(this.href);return false;
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
ODPOWIEDZ