DARK FUNERAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DARK FUNERAL
Here we go again :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
No dobra. Poczekajmy, aż listonosz powie, że Mgła ok. Będzie inny klimat rozmowy.
'Come the Blessed Madness'
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
;-)COFFIN pisze:No dobra. Poczekajmy, aż listonosz powie, że Mgła ok. Będzie inny klimat rozmowy.
- Drone
Sugerujesz, że kolega [V] słucha ukradkiem CRYSTAL VIPER?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
powiem krótko, NIE, dałeś sie wyruchać, nieszczęsny.Drone pisze:Postawmy sprawę jasno. Gdyby dokładnie taką samą muzykę jak MGŁA nagrał jakiś zespół z Norwegii, te same osoby, które tak plują na MGŁĘ, leżałyby przed nią odwróconym krzyżem z uwielbienia. Problem leży GŁÓWNIE właśnie tutaj, a nie w jakimś wydumanym epigoństwie.
O kurwa! to zaszło dalej, niż myślałem. Ktoś tutaj się dobija, żeby zabrać głos w tej sprawie...Drone pisze:Dobry przykład. THE DEATHTRIP bardzo fajne, ale MGŁA to klasa wyżej.535 pisze:Tak mówisz? Słyszałeś The Deathtrip. Postaw Mgłę koło tego. Nawet w kategorii "epigoństwa".Drone pisze:Postawmy sprawę jasno. Gdyby dokładnie taką samą muzykę jak MGŁA nagrał jakiś zespół z Norwegii, te same osoby, które tak plują na MGŁĘ, leżałyby przed nią odwróconym krzyżem z uwielbienia. Problem leży GŁÓWNIE właśnie tutaj, a nie w jakimś wydumanym epigoństwie.

- Drone
Wiem, jesteś gotów zaraz mi udowodnić, że ostatni ARCTURUS też był kobietą :)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To ja juz profilaktycznie wkleje co trzeba

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
NiechęćDrone pisze:Wymień mi proszę z 5 płyt z polską muzyką na światowym poziomie z ostatnich 10 lat wg Ciebie. To chyba nie jest trudne zadanie? ;)[V] pisze:To nie ma nic do rzeczy,ostatnio polubiłem nawet polskie filmy do diaska!Drone pisze:Postawmy sprawę jasno. Gdyby dokładnie taką samą muzykę jak MGŁA nagrał jakiś zespół z Norwegii, te same osoby, które tak plują na MGŁĘ, leżałyby przed nią odwróconym krzyżem z uwielbienia. Problem leży GŁÓWNIE właśnie tutaj, a nie w jakimś wydumanym epigoństwie.
Clashes
Ciało
Society Suicide
Lines
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Edit: śmieję się, bo chodziło mi o mocne uderzenie, a nie takie coś.
Edit: śmieję się, bo chodziło mi o mocne uderzenie, a nie takie coś.
-
Tak myślałem,że nie znasz ;)
Ostatnio zmieniony 01-06-2016, 22:42 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
No nie, sam jesteś w połowie tego dowodu, pisząc o różnicy klas między The Deathtrip, a Mgłą. Przecież same wokale pana Denckera zaganiają Mgłę do słoika po śledziach, wiem. Zaraz napiszesz Maciej. Tak perkusja to zdecydowanie najmocniejszy argument w tej rozgrywce, ale z pewnością nie decydujący.Drone pisze:Wiem, jesteś gotów zaraz mi udowodnić, że ostatni ARCTURUS też był kobietą :)
- COFFIN
Ale takie coś, jak 'Blood Libels' to w ogóle wiesz, że istnieje? Wydłużając sprawę o jeszcze kilka lat wstecz.[V] pisze: Te co słyszałem nawet mnie nie zraniły,bardziej rozbawiły..od dewastacji to ja mam trójkę Bathory a nie bandę dzieciaków co diabła znają z internetu i komiksów ;D
-
Ale szanujmy się,ok? ;)COFFIN pisze:Ale takie coś, jak 'Blood Libels' to w ogóle wiesz, że istnieje? Wydłużając sprawę o jeszcze kilka lat wstecz.[V] pisze: Te co słyszałem nawet mnie nie zraniły,bardziej rozbawiły..od dewastacji to ja mam trójkę Bathory a nie bandę dzieciaków co diabła znają z internetu i komiksów ;D
- Drone
Oczywiście, że znam - ja się nie obrażam na polską muzykę, tylko sprawdzam. Mam jedną z tych płyt i ta jest światowej klasy. Reszta to co najwyżej średniaki, gdzie im do MGŁY czy CDG.[V] pisze:Tak myślałem,że nie znasz ;)
Hola, hola. Szacunek w sieci? Na forum dla brudasów?[V] pisze:Ale szanujmy się,ok? ;)COFFIN pisze:Ale takie coś, jak 'Blood Libels' to w ogóle wiesz, że istnieje? Wydłużając sprawę o jeszcze kilka lat wstecz.[V] pisze: Te co słyszałem nawet mnie nie zraniły,bardziej rozbawiły..od dewastacji to ja mam trójkę Bathory a nie bandę dzieciaków co diabła znają z internetu i komiksów ;D
-
<śmiech> ;)
- COFFIN
Uf, ulżyło mi. Cieszę się, że posłuchałeś 'The Grand Sabbath':)[V] pisze:
Ale szanujmy się,ok? ;)
Właśnie gdyby Mgłę zamienić na CdG, to wszystko byłoby na miejscu, a tak. Marketing przesłonił wam oczy i teraz takie kwiatki.Drone pisze:Oczywiście, że znam - ja się nie obrażam na polską muzykę, tylko sprawdzam. Mam jedną z tych płyt i ta jest światowej klasy. Reszta to co najwyżej średniaki, gdzie im do MGŁY czy CDG.[V] pisze:Tak myślałem,że nie znasz ;)
W temacie.
[youtube][/youtube]
-
Och,tarzam się ze śmiechu,takie śmieszne;) Swoją drogą,słuchasz Ty coś poza bm? Nic innego nie widze w playlistach.COFFIN pisze:Uf, ulżyło mi. Cieszę się, że posłuchałeś 'The Grand Sabbath':)[V] pisze:
Ale szanujmy się,ok? ;)