MALOKARPATAN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MALOKARPATAN

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- tomder
- zaczyna szaleć
Czy ta sama liga? Ciężko powiedzieć ale materiał znakomity. Ładnie panowie zrzynają/zapożyczają riffy i wcale mi to nie przeszkadza, że to gdzieś już było :)Necropunk pisze:może ponoszą mnie emocje, ale "Strizne dni" to ta sama liga, w której rozgrywa Cultes des Ghoules. i cieszy mnie, że kontemplatorzy sztuki pokroju Batushki trzymają czyste łapy z dala od syfu generowanego przez przepitych słowaków. dawno nie słyszem tak dobrego albumu z półki "czerń/ śmierć metal". i chuj.ultravox pisze:Posłuchałem. Fantastyczne. Czemu jest hajp na jakieś Batushki, a nie ma na Malokarpatan, tego nie pojmę. Dziwny jest ten świat.
-
- w mackach Zła
To tak, jak ostatnio wyczytałem w recenzji nowego Gehennah. Zarzucali tam szwedom, że oni na żadnej płycie, epie, singlu, demie nie zagrali ni jednego riffu po swojemu, tylko wszystko - z gracją cygana - zajebali. Jeśli tak to Malokarpatan czy Gehennah mają niezwykle unikalny dar podpierdalania i robią to w tak oryginalny sposób, że życzę każdemu kieszonkowcy takiego daru :)
- ultravox
- zahartowany metalizator
Oryginalność jest przereklamowana.
Co nie zmienia faktu, że Malokarpatan jest akurat dość oryginalny. A że kradną riffy... kto nie kradnie?
Co nie zmienia faktu, że Malokarpatan jest akurat dość oryginalny. A że kradną riffy... kto nie kradnie?
- Oki
- weteran forumowych bitew
" onclick="window.open(this.href);return false;
Warto rzucić uchem. Dla samego momentu, gdy Hanka prezentuje tytuł numeru.
Warto rzucić uchem. Dla samego momentu, gdy Hanka prezentuje tytuł numeru.
- Raagoon
[youtube]www.youtube.com/watch?v=IJW7h7AD1j0[/youtube]
Prezencja pana za mikrofonem to istny black metal. Chyba pierwszy raz widziałem frontmana zachowującego się jak na próbie, z jedną ręką w kieszeni a w drugiej browara :D
Prezencja pana za mikrofonem to istny black metal. Chyba pierwszy raz widziałem frontmana zachowującego się jak na próbie, z jedną ręką w kieszeni a w drugiej browara :D
-
Prezencja sceniczna 10/10 i rzeczywiście wygląda to bardziej jak próba niż koncert, co wychodzi właściwie na plus. Muzyka też fajna, miałem obadać i zapomniałem. Trza nadrobić chhyba w końcu
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
zajebiście, na taką potańcówę to bym poszedł
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- manieczki
to cho ze mna w tangoREINHARD IRRUMATOR pisze:zajebiście, na taką potańcówę to bym poszedł
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Raagoon
[youtube][/youtube]
To je čierny metal!
To je čierny metal!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... _3753.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Nowy numer z Into The Abyss Fest:
[youtube][/youtube]
Wokalista chyba trochę najebany, ale brzmi to dobrze, dużo heavy metalu. W wersji studyjnej powinno mordować. Nowy album już w nadchodzącym roku, zacieram racice z podniecenia.
[youtube][/youtube]
Wokalista chyba trochę najebany, ale brzmi to dobrze, dużo heavy metalu. W wersji studyjnej powinno mordować. Nowy album już w nadchodzącym roku, zacieram racice z podniecenia.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
Widzę że nikogo nie interesuje dobry black metal. Szkoda
W marcu panowie tuptają do studia i nagrywają nowy płyt. Z facebooka:
The final preparations have been done, in March we will be entering the "Dark Ceremonies" Studio Hostivař in Prague to record our new full-lenght album Nordkarpatenland. Same place where Master's Hammer recorded the legendary 1989 demo The Mass, so we hope the spirits of the past will conjure up their magic again during our presence.
To be released by Invictus Productions in Europe and The Ajna Offensive in the US in due course...
Jeśli wziąć pod uwagę, że numer z koncertu jest zajebisty, to szykuje się bdb album.
Tymczasem Stridzie Dni niszczą i zabijają doszczętnie, jestem zaorany tą płytą.
[youtube][/youtube]
Kosmos
W marcu panowie tuptają do studia i nagrywają nowy płyt. Z facebooka:
The final preparations have been done, in March we will be entering the "Dark Ceremonies" Studio Hostivař in Prague to record our new full-lenght album Nordkarpatenland. Same place where Master's Hammer recorded the legendary 1989 demo The Mass, so we hope the spirits of the past will conjure up their magic again during our presence.
To be released by Invictus Productions in Europe and The Ajna Offensive in the US in due course...
Jeśli wziąć pod uwagę, że numer z koncertu jest zajebisty, to szykuje się bdb album.
Tymczasem Stridzie Dni niszczą i zabijają doszczętnie, jestem zaorany tą płytą.
[youtube][/youtube]
Kosmos
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
Nowy numer:
Zajebiste.
Zajebiste.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- trup
FUKCtycznie! ZAJEBISTY!!!!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Gotyk
- zaczyna szaleć
http://chaosvault.com/newsy/malokarpata ... go-albumu/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Ma już ktoś u nas "Nordkarpatenland"?
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- rozkręca się
nowy jest już w sieci