[youtube][/youtube]
http://www.metal-archives.com/bands/Burza/3540412105" onclick="window.open(this.href);return false;
musiał nastąpić ten dzień, kiedy jakiś mroczy nastolatek nazwie swój projekt w taki sposób :-)
Burza
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Re: Burza
oj tam, więcej wyrozumiałości, jak wpiszesz w metal-archives "strom" to w chuj tego wyskakuje, a burza jest tylko jedna ;-)
trasa koncertowa marzeń ?? - MGŁA - SZRON - BURZA, a gdzieś pomiędzy nimi WĘDRUJĄCY WIATR
:D:D
trasa koncertowa marzeń ?? - MGŁA - SZRON - BURZA, a gdzieś pomiędzy nimi WĘDRUJĄCY WIATR
-
- weteran forumowych bitew
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jest srogosc, wyobraz sobie ze to tak naprawde srom, ale nazwali sie srogosc, bo taki zamysl artystyczny bylkenediusze pisze:Kiedy pojawi się horda o nazwie SROM?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
Niestety nie kupuję tego, przykro mi. To zbyt naciągane.
Chcę SROM.
Chcę SROM.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ze sponsorem medialnym: TVN Meteo .. .Stoigniew pisze:oj tam, więcej wyrozumiałości, jak wpiszesz w metal-archives "strom" to w chuj tego wyskakuje, a burza jest tylko jedna ;-)
Poro
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Coby zaś wprowadzić element ludzki, mogliby wszyscy wespół zasupportować ŁZY.

Niby Węgry, ale wiadomo - Polak, Węgier, jeden pies.
Jak się reaktywują i przegrupują:kenediusze pisze:Kiedy pojawi się horda o nazwie SROM?

Niby Węgry, ale wiadomo - Polak, Węgier, jeden pies.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Burzum to nie burza po norge?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo