Bardzo dobre brzmienie. Szkoda, że kawałek taki nudny i bez powera.Żułek pisze:nowy numer
[youtube][/youtube]
podoba mi sie :)
SODOM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: SODOM
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
A tam pierdolicie. Bardzo dobry kawałek. Rozfoliowałem właśnie płytkę, trwa dziewiczy odsłuch (nie słuchałem wcześniej z JewTube) więc może też dlatego mam podjarkę większą ;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
- postuje jak opętany!
Stanął mi. Posłuchałem właśnie Epitome of Torture wsłuchując się dokładnie w bas. Jakie tam jest kurwa zajebiste brzmienie gitary basowej!. Stoi mi jak wieżowiec od tego basu!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wielbiciele i muzycy grajacy tylko na basowce nie ruchaja. sprawdzone und potwierdzone. Zmien droge, ktora podazasz!Nothingface pisze:Stanął mi. Posłuchałem właśnie Epitome of Torture wsłuchując się dokładnie w bas. Jakie tam jest kurwa zajebiste brzmienie gitary basowej!. Stoi mi jak wieżowiec od tego basu!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-

1.In Retribution 06:14
2. Rolling Thunder 04:22
3. Decision Day 04:03
4. Caligula 04:01
5. Who Is God? 04:35
6. Strange Lost World 04:59
7. Vaginal Born Evil 05:15
8. Belligerence 04:00
9. Blood Lions 03:17
10. Sacred Warpath 05:34
11. Refused To Die 04:27
26 sierpnia to data premiery.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
no i zajebiscie. cos mi sie zdaje ze ten album postawi w kacie zwolennikow nowego slejerka i anthraxa
niech to miejsce niebawem zniknie
- Triceratops
Biorac pod uwage jaka srake nagrywaja na ostatnich plytach smiem watpic czy nawet kulawego i koslawego Slayera beda w stanie przebic. Na chwile obecna to scigaja sie z ekipami pokroju Rage czy Kreator.
woodpecker from space
- Żułek
ciekawe czy Sacred Warpath nagrali na nowo czy zostawili jak było
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Okładka wygląda jakby ją przedszkolak malował, ale w sumie mają takich na koncie już parę :D Super, oczekuję z niecierpliwością godną czekania na okres dziewczyny po przypadkowym, przedwczesnym wytrysku. Nie, kurde, jakieś dziwne mi to porównanie wyszło. No czekam w każdym razie bardzo.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Niestety ale masz rację. Ostatnia ich dobra płyta to M16, teraz już nawet po jakieś dziwne melodyjki sięgają.Triceratops pisze:Biorac pod uwage jaka srake nagrywaja na ostatnich plytach smiem watpic czy nawet kulawego i koslawego Slayera beda w stanie przebic.
Yare Yare Daze
- Plastek
- Kontakt:
Serce mi krwawi ale okładka to sraka.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Triceratops
- pr0metheus
hcpig pisze:Niestety ale masz rację. Ostatnia ich dobra płyta to M16, teraz już nawet po jakieś dziwne melodyjki sięgają.Triceratops pisze:Biorac pod uwage jaka srake nagrywaja na ostatnich plytach smiem watpic czy nawet kulawego i koslawego Slayera beda w stanie przebic.
Na "Sodom" nie ma melodyjek (przynajmniej ja nie pamiętam a słuchałem tej płyty naprawdę dużo) są właściwie tylko na "In War and Pieces", która mimo melodii ma sporo chwytliwych numerów. Na Epitome of Torture nie znalazłem już nic ciekawego, niby wszystko gra, tłucze się i rzyga jak niemowlę z apopleksją, ale nic mnie nie zatrzymało na dłużej. Nie pamiętam nawet żadnego tytułu.
- Żułek
[youtube][/youtube]
nowy numer, wyszedł na epce na której jest cover Ace Of Spades, 2 numery z japońców i 2 kawałki na żywca
nowy numer, wyszedł na epce na której jest cover Ace Of Spades, 2 numery z japońców i 2 kawałki na żywca
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek
[youtube][/youtube]
a to mi sie już nie podoba :(
a to mi sie już nie podoba :(
- Triceratops