Dojebałem do końca pierwszy i jak na razie jedyny sezon. Najlepszy serial sf od lat.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
zgadzam sie, ale w bardzo smutny sposob dowodzi to obecnej kondycji SF, bo serial jest co najwyzej niezlyPlastek pisze:
Dojebałem do końca pierwszy i jak na razie jedyny sezon. Najlepszy serial sf od lat.
To też niestety prawda.uglak pisze:zgadzam sie, ale w bardzo smutny sposob dowodzi to obecnej kondycji SF, bo serial jest co najwyzej niezlyPlastek pisze:
Soprano rozdaje, uwielbiam ten serialyossarian84 pisze:
niedawno skończyłem. niby tylko obyczajówka z czarnym humorem, niby jakieś gejowsko-małżeńskie egzystencjalne rozterki, ale to naprawdę fajny serial
no i chuj
a teraz zaczynam kolejny oldskulowy klasyk:
no no, wychodzisz powoli na prostą ;)Żułek pisze:
Amerykanie, którzy obejrzeli już ostatni odcinek trzeciego sezonu "Dom grozy" przeżyli spore zaskoczenie. Dwugodzinny finał zakończył się bowiem (wiem ale nie powiem)
Twórcy "Domu grozy" oficjalnie potwierdzili, że jest to ostateczne pożegnanie z serialem.
John Logan wyjawił, że już podczas pracy nad drugim sezonem wiedział, że trzecia część będzie ostatnia.
Soprano rozdaje, uwielbiam ten serial[/quote]Maro pisze:
zawsze ziomeczku!manieczki pisze:vivat Kielce!
szkoda :(Mimo wcześniejszych zapowiedzi o powstaniu drugiego sezonu serialu "Vinyl", stacja HBO nie zdecydowała się jednak na jego realizację. "To była bardzo trudna decyzja. Mamy ogromny szacunek do ekipy za ich pracę" - czytamy w oświadczeniu stacji HBO.
Wyprodukowany przez Martina Scorsese i Micka Jaggera kosztowny projekt miał być jedną z ważniejszych premier telewizyjnych tego roku. Recenzja były jednak dalekie od zachwytów, zaś oglądalność kształtowała się na poziomie zaledwie kilkuset tysięcy widzów.
no to chujnia, ale w sumie takie lajtowe zakończenie dali z wygładzeniem wątków i ciężko tutaj mówić o jakimś zaostrzeniu apetytów na kolejny sezon, teraz już wiadomo, że pewnie celowo...Żułek pisze:szkoda :(Mimo wcześniejszych zapowiedzi o powstaniu drugiego sezonu serialu "Vinyl", stacja HBO nie zdecydowała się jednak na jego realizację. "To była bardzo trudna decyzja. Mamy ogromny szacunek do ekipy za ich pracę" - czytamy w oświadczeniu stacji HBO.
Wyprodukowany przez Martina Scorsese i Micka Jaggera kosztowny projekt miał być jedną z ważniejszych premier telewizyjnych tego roku. Recenzja były jednak dalekie od zachwytów, zaś oglądalność kształtowała się na poziomie zaledwie kilkuset tysięcy widzów.
szkoda trochę bo dobrze się ten serial rozwinął i można by było tutaj wprowadzać nowe wątki i postacie, ale pewnie się hajs nie zgadzałŻułek pisze:ja cały czas jestem na prostej ;)
ogladam sobie pomału 3 sezon Penny Dreadful a dzisiaj trach wiecej nie bedzie :(
Amerykanie, którzy obejrzeli już ostatni odcinek trzeciego sezonu "Dom grozy" przeżyli spore zaskoczenie. Dwugodzinny finał zakończył się bowiem (wiem ale nie powiem)
Twórcy "Domu grozy" oficjalnie potwierdzili, że jest to ostateczne pożegnanie z serialem.
John Logan wyjawił, że już podczas pracy nad drugim sezonem wiedział, że trzecia część będzie ostatnia.