tomaszm pisze:Powiem tak: wiele fajnych rzeczy które ciężko lub wcale do dostania u innych ale przesyła z miesięcznym opóxnieniem i brak kontaktu z sprzedającym to norma.
Fakt część z tych pozycji w ogóle nie spotkałem, może dlatego, że nie słucham takiej muzy, Może warto coś obadać, Co polecasz Panie Tomaszu z tych "dziwadeł" dla starego czarnego metalowca?
Kilgore pisze:Ostatnio miałem ten problem z EMP jak do tej pory przesyłki były pancerne. Takie matrioszki , mała paczka w pudełku. Natomiast ostatnia przyszła już bez tego zewnętrznego pudełka, rogi winyli oczywiście powgniatane.
Dokładnie to samo! Teraz zamówienie winyli w EMP = WKURWIENIE!!!
babayaga pisze:Nowa wersja sklepu Selfmedegod, trzeba nowe konto założyć, ale jest za to 10% rabat.
Ta poprzednia bardziej mi się podobała, ale to w sumie chyba kwestia przyzwyczajenia. Ale wydaje mi się, czy też oferta sklepu została nieco uszczuplona?
babayaga pisze:Nowa wersja sklepu Selfmedegod, trzeba nowe konto założyć, ale jest za to 10% rabat.
Ta poprzednia bardziej mi się podobała, ale to w sumie chyba kwestia przyzwyczajenia. Ale wydaje mi się, czy też oferta sklepu została nieco uszczuplona?
nie sadze, moze po prostu na biezaco z powrotem dodaja produkty.
Ja ostatnio dostałem info o wysyłce zamówienia po trzech dniach od zakupu.
Raz tylko było małe opóźnienie, ale po mailowej wymianie uprzejmości, paka dotarła zaopatrzona w bonus w ramach przeprosin za zwłokę.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
PureHate pisze:Złożyłem zamówienie na deformeathing 1 czerwca,przelew zrobiłem od razu i zero odzewu,potwierdzenia że kasa już doszła nic....
Ty tak na poważnie czy jaja sobie robisz?
cos w stylu " Witam! Zamówiłem i zapłaciłem przed południem. Gdzie jest kurier z paczką jebany złodzieju?"
:)
to 2 dni, słownie dwa...
Już 10 dni czekam na paczkę z Deformeathing i nic cały czas status "oczekuje" napisałem maila że płyty zostaną wysłane i od 4 dni nic .. żadnego listu przewozowego i informacji,że wysłali.
Ja to mam wszędzie tyle zamówień, że już nawet nie kontroluję co przyszło, co nie doszło jeszcze, więc wcale sie nie denerwuję:) Polecam, nie ma stresu i narzekań.
Sybir pisze:Nadmienię tylko, że moje zamówienie z 22 marca ciągle oczekuje na realizację :D Płyta, na którą czekam, jest dostępna wg EMP w ciagu 3-5 dni :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz