KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Jeszcze bardziej schudles? Wspolczuje :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
:DSybir pisze:Sybir pisze:Nadmienię tylko, że moje zamówienie z 22 marca ciągle oczekuje na realizację :D Płyta, na którą czekam, jest dostępna wg EMP w ciagu 3-5 dni :D
'Come the Blessed Madness'
-
Sybir pisze:Sybir pisze:Nadmienię tylko, że moje zamówienie z 22 marca ciągle oczekuje na realizację :D Płyta, na którą czekam, jest dostępna wg EMP w ciagu 3-5 dni :D
Może chcą Ci zrobić niespodziankę pod choinkę? Odrobinę cierpliwości ;-)
Jak się zamawia dwójkę Thorns to takie są efekty.Nasum pisze:Sybir pisze:Sybir pisze:Nadmienię tylko, że moje zamówienie z 22 marca ciągle oczekuje na realizację :D Płyta, na którą czekam, jest dostępna wg EMP w ciagu 3-5 dni :D
Może chcą Ci zrobić niespodziankę pod choinkę? Odrobinę cierpliwości ;-)
- Sybir
@manieczki: W nerwowym oczekiwaniu na zamówione płyty nie mogę jeść, nie mogę pić, nie mogę spać... :(
@Nasum: Myślę, że z niespodzianką prędzej czekają, aż reprezentacja Polski wygra tegoroczne Mistrzostwa Europy ;)
@535: Czyli to jednak podpucha była? Dla naiwnych? :(
@Nasum: Myślę, że z niespodzianką prędzej czekają, aż reprezentacja Polski wygra tegoroczne Mistrzostwa Europy ;)
@535: Czyli to jednak podpucha była? Dla naiwnych? :(
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Cenna porada. Im więcej zamówień tym mniej czasu na "stres". Zawsze wpadnie jakieś awizo.SATYROS pisze:Ja to mam wszędzie tyle zamówień, że już nawet nie kontroluję co przyszło, co nie doszło jeszcze, więc wcale sie nie denerwuję:) Polecam, nie ma stresu i narzekań.
- manieczki
Hm, jeszcze mozesz sie na tym dorobic, moze beda krecili jakis film o obozach koncentracyjnych? Przemysl to okSybir pisze:@manieczki: W nerwowym oczekiwaniu na zamówione płyty nie mogę jeść, nie mogę pić, nie mogę spać... :(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
Dzisiaj brzmi to dosyć zabawnie, no nie? A tu już prawie cały skład znany, co to nagrywa. No ciekawe.535 pisze: Jak się zamawia dwójkę Thorns to takie są efekty.
'Come the Blessed Madness'
Nie wiem, czy nie skończy się na głuchym pierdnięciu. Temat został nieco wyeksploatowany. Tak, czy owak, ciekawe.COFFIN pisze:Dzisiaj brzmi to dosyć zabawnie, no nie? A tu już prawie cały skład znany, co to nagrywa. No ciekawe.535 pisze: Jak się zamawia dwójkę Thorns to takie są efekty.
-
Fan.pl doskonale
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
-
- zaczyna szaleć
Season of Mist zajebiście paczka nie naruszona. Można się już cieszyć odsłuchem nowego COBALT z LP.
-
Polecam sklep Side One. Dwójka Ramones na winylu za jedyne 45zł. Realizacja 48h.
- Gunman
Wielka pyta bardzo ok
-
http://www.ebay.pl/itm/KRYPTS-UNENDING- ... SwFqJWlohs" onclick="window.open(this.href);return false; opłaca się ?
- pogodancer
-
W takim razie kupuje :ppogodancer pisze:pewnie:)
https://www.mystic.pl/plyty_cd,krypts-u ... ,20614.htm
Dziękówa :*
- Gunman
Dla fana pierwsza żółta kartka. Towar dostępny na magazynie już we wtorek, szybkie zlecenie wysyłki i przelew z mojej strony a do dzisiaj paczka nie wyszła, nie ma nawet wygenerowanego listu przewozowego. Miałem nadzieje (a nawet pewność) że dostane przesyłkę na weekend a tu psikus. Pierwszy raz im się zdarzyło tak przeciągnąć wysyłkę.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Wolfspell Records sprawnie i profesjonalnie.
-
oni tam chyba wszyscy na jakiś urlop wypierdolili, bo mam coś podobnego i też pierwszy raz w życiu. ogólnie jakaś dziwna sytuacjaGunman pisze:Dla fana pierwsza żółta kartka. Towar dostępny na magazynie już we wtorek, szybkie zlecenie wysyłki i przelew z mojej strony a do dzisiaj paczka nie wyszła, nie ma nawet wygenerowanego listu przewozowego. Miałem nadzieje (a nawet pewność) że dostane przesyłkę na weekend a tu psikus. Pierwszy raz im się zdarzyło tak przeciągnąć wysyłkę.