Grand Magus
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Grand Magus
siaraap mdfvcker's
jeden ćwok z tego forume twierdzi, że Grand Magus to pompatyczne gówno, itp. itd. ect.
jak śmiecie tego słuchać ;-) ?
ps. płyta do browara idealna
jeden ćwok z tego forume twierdzi, że Grand Magus to pompatyczne gówno, itp. itd. ect.
jak śmiecie tego słuchać ;-) ?
ps. płyta do browara idealna
Poro
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Posłuchaj uważnie. Masz wyraźny problem z tym, że inni oceniają coś w taki czy inny sposób, a jednocześnie zachowujesz się - przykro to pisać - jak płaczliwa ciota udająca wielkiego luzaka. Co wpis na forum, to lament albo napinka. A to nie można spuszczać się nad nowym ANTHRAX, a to autobusy wyjeżdżają złośliwie z zatoczki, a to boli cię ząbek, a to ludzie nieuprzejmi, a to ktoś dobrze napisał o ostatnim KRISIUN, a to ktoś prowokuje, a to świat niedobry itd. Mam propozycję nie do odrzucenia: zacznij od siebie! Weź się w garść, przestań pisać nieskoordynowane kocopoły między jednym browarem a drugim, napisz wreszcie coś o muzyce, bo do tego przede wszystkim służy to forum. Nie ty jeden masz proste, przyziemne problemy. I skończ z tym obrażaniem, bo będę bardzo zmartwiony.
Życzę miłego wieczoru :)
Ostatnio zmieniony 22-05-2016, 19:20 przez Drone, łącznie zmieniany 1 raz.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
do budy !!Drone pisze:Posłuchaj uważnie. Masz wyraźny problem z tym, że inni oceniają coś w taki czy inny sposób, a jednocześnie zachowujesz się - przykro to pisać - jak płaczliwa ciota udająca wielkiego luzaka. Co wpis na forum, to lament albo napinka. A to nie można spuszczać się nad nowym ANTHRAX, a to autobusy wyjeżdżają złośliwie z zatoczki, a to boli cię ząbek, a to ludzie nieuprzejmi, a to ktoś dobrze napisał o ostatnim KRISIUN, a to ktoś prowokuje, a to świat niedobry itd. Mam propozycję nie do odrzucenia: zacznij od siebie! Weź się w garść, przestań pisać nieskoordynowane kocopoły między jednym browarem a drugim, napisz wreszcie coś o muzyce, bo do tego przede wszystkim służy to forum. Nie ty jeden masz proste, przyziemne problemy. I skończ z tym obrażaniem, bo będę bardzo zmartwiony.
Poro
Znam takiego jednego, co gdy tylko napisałem o jakiejś płycie że jest spoko, to zaraz leciał pisać, że w takim razie pewnie kiepska, bo mam kiepski gust. Ale chyba o tym już zapomniał. Efekt motyla trafia z siłą nadlatującej cegły.Drone pisze:P Mam propozycję nie do odrzucenia: zacznij od siebie! Weź się w garść, przestań pisać nieskoordynowane kocopoły między jednym browarem a drugim, napisz wreszcie coś o muzyce, bo do tego przede wszystkim służy to forum. Nie ty jeden masz proste, przyziemne problemy. I skończ z tym obrażaniem, bo będę bardzo zmartwiony.
EDIT: I pamiętaj, every day there's a battle to fight;)
- Drone
No i spoko. Tak pisałem, ale ani Ci nie zabraniam mieć takich opinii, ani nie żądam, abyś przestał pisać. Nie wyzywam Cię też od ćwoków, debili itd. Uważam Twoje pisanie za wręcz pożyteczne, choć w sposób, który Ci nie pasuje ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
No masz pod tym względem ograniczone możliwości, zwłaszcza biorąc pod uwagę że najwyraźniej masz naturalny talent do zniechęcania do siebie ludzi, i co gorsza dorabiasz do tego ideologię o tym, że nie są w stanie znieść prawdy. But that's none of my business. Mimo wszystko wydobędę z siebie resztki sympatii, na którą nijak nie zapracowałeś, i przypomnę starą lekcję, której zapomniałeś (a kiedyś traktowałeś jako normę): Im mniej będziesz reagował, tym mniej będzie reakcji zwrotnych.Drone pisze:No i spoko. Tak pisałem, ale ani Ci nie zabraniam mieć takich opinii, ani nie żądam, abyś przestał pisać.
- Oki
- weteran forumowych bitew
dobry bardzo ten nowy Magus, szczeniackie lata się przypomniały i raz dziennie musi lecieć
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tak, doskonały Manowar worship w czasach gdy oryginał zamienił się w autoparodię.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Oki
taki skondensowany Manowar rzekłby bo nie ma tu jakichś przerywników bitewnych i innych zapchajdziur
- Oki
dobra, jest szczypta:)
- Maro
co nie zmienia faktu, że nagrali dobrą bardzo płytę :)Oki pisze:dobra, jest szczypta:)
- Jan_Bińczycki
- zaczyna szaleć
Ostatnia rzecz jaką słyszłem od nich to żelazowa wola. Dobre to było. Są jakieś odniesienia na nowym krążku?
- Triceratops
- Triceratops
Czas odswiezyc temat, bo cisza zapadla krepujaca a czas rozliczen nadchodzi nieuchronnie, cos cyklopicznie tytanicznego zbliza sie, cos dzieki czemu czujesz sie jak godzilla w Tokio zbudowanym z tektury i pedalskich homo-klockow lego. Rozgniatasz wrogow niczym kroczaca rozgwiazda w legionie samobojcow 2, depczesz ich i miazdzysz ich truchla, lewackie truchla, lewackiej zarazy, rozgniatasz ich i wdeptujesz w ziemie a towarzysza temu fantary okriestry WIelkiego Asgardu....
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zajebisty zespół, polityki nie ma co do tego mieszać bo jakby sprawdzić ich poglądy, to mogłoby się zrobić śmiesznie.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Trzeba dopiero zrobić risercz, który sklep muzyczny w Norge odwiedzić, żeby się dowiedzieć, że nowe idzie od GM? Tak to wygląda bo na forum, cisza.

- Nowy singiel -

- Nowy singiel -
Poro
- Oki
dziś posłuchałem i całkiem sympatycznie to bangla - jak wyjdzie pełniak to z chęcią posłucham
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Grzegorz Braun na wokalach wciąż daje radę z tym charakterystycznym "oh yeah szczęść bożeeeee!".
If you do everything right, there will be no struggle.
- Rejwan
ale generyczny ten nowy numer, po Iron Will to juz zespol do zaorania raczej
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.