Klawy blog, poczytam sobie jutro, Panie Kolego ;)manieczki pisze:https://patolodzynaklatce.wordpress.com ... roszpunko/
Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ciekawostki
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
2 dni temu byłem na Podlasiu. Parking policyjny, rozbita osobówka, trzy ofiary na miejscu w tym 10 letnie dziecko. Ja jako pełnomocnik rodziny, prokurator i rzeczoznawca od ubezpieczyciela. Z samochodu(stara mazda) wiór. W środku wszędzie zastygła krew, na tylnym siedzeniu zakrwawione zabawki od dzieciątka które zginęło. Straszny, mrożący krew z żyłach obrazek, taka bezpośrednia styczność z dramatem ludzkim i pierdoloną kostuchą. Stoimy sobie nad samochodem, poczęstowałem chłopaków cienkim Malborkiem, palimy i sobie rozmawiamy o piłce nożnej. Takie momenty zostają z tobą na dłużej.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja bym fotke zrobił, taki ze mnie mały psychopata ;)tomaszm pisze:Z samochodu(stara mazda) wiór. W środku wszędzie zastygła krew, na tylnym siedzeniu zakrwawione zabawki od dzieciątka które zginęło. Straszny, mrożący krew z żyłach obrazek,
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Żułek Ty lepiej wróć do Żółwiów Ninja, bo zawiadomię Twoich rodziców o potrzebie resocjalizacji w trosce o dobro psychiczne własnej pociechy:)Żułek pisze:ja bym fotke zrobił, taki ze mnie mały psychopata ;)tomaszm pisze:Z samochodu(stara mazda) wiór. W środku wszędzie zastygła krew, na tylnym siedzeniu zakrwawione zabawki od dzieciątka które zginęło. Straszny, mrożący krew z żyłach obrazek,
- Żułek
na to już za pozno ;)
nowe zółwie sie obejrzy w swoim czasie ;)
nowe zółwie sie obejrzy w swoim czasie ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- postuje jak opętany!
Żebyś się nie zesrałtomaszm pisze:2 dni temu byłem na Podlasiu. Parking policyjny, rozbita osobówka, trzy ofiary na miejscu w tym 10 letnie dziecko. Ja jako pełnomocnik rodziny, prokurator i rzeczoznawca od ubezpieczyciela. Z samochodu(stara mazda) wiór. W środku wszędzie zastygła krew, na tylnym siedzeniu zakrwawione zabawki od dzieciątka które zginęło. Straszny, mrożący krew z żyłach obrazek, taka bezpośrednia styczność z dramatem ludzkim i pierdoloną kostuchą. Stoimy sobie nad samochodem, poczęstowałem chłopaków cienkim Malborkiem, palimy i sobie rozmawiamy o piłce nożnej. Takie momenty zostają z tobą na dłużej.
-
Spokojnie:) Z defekacją u mnie jak najlepiej:) Co najmniej 2 razy na dobę oddaje stolec, regularnie w postaci twardej. Jelita również jak w najlepszym porządku, regularnie poddaje się co dwa lata sympatycznemu zabiegowi kolonoskopii by spać spokojnie po nocach. Polecam koledze jeśli problemy doskwierają.majeku pisze:Żebyś się nie zesrałtomaszm pisze:2 dni temu byłem na Podlasiu. Parking policyjny, rozbita osobówka, trzy ofiary na miejscu w tym 10 letnie dziecko. Ja jako pełnomocnik rodziny, prokurator i rzeczoznawca od ubezpieczyciela. Z samochodu(stara mazda) wiór. W środku wszędzie zastygła krew, na tylnym siedzeniu zakrwawione zabawki od dzieciątka które zginęło. Straszny, mrożący krew z żyłach obrazek, taka bezpośrednia styczność z dramatem ludzkim i pierdoloną kostuchą. Stoimy sobie nad samochodem, poczęstowałem chłopaków cienkim Malborkiem, palimy i sobie rozmawiamy o piłce nożnej. Takie momenty zostają z tobą na dłużej.
Ostatnio zmieniony 17-06-2016, 17:16 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Tomek to Ty prokuratorem jesteś czy adwokatem bo sie juz gubie, kurwa moze tym samym prokuratorem naczelnym Ziobro jesteś ? :D btw co tam na bieda szybie słychać ? :)tomaszm pisze:2 dni temu byłem na Podlasiu. Parking policyjny, rozbita osobówka, trzy ofiary na miejscu w tym 10 letnie dziecko. Ja jako pełnomocnik rodziny, prokurator i rzeczoznawca od ubezpieczyciela. Z samochodu(stara mazda) wiór. W środku wszędzie zastygła krew, na tylnym siedzeniu zakrwawione zabawki od dzieciątka które zginęło. Straszny, mrożący krew z żyłach obrazek, taka bezpośrednia styczność z dramatem ludzkim i pierdoloną kostuchą. Stoimy sobie nad samochodem, poczęstowałem chłopaków cienkim Malborkiem, palimy i sobie rozmawiamy o piłce nożnej. Takie momenty zostają z tobą na dłużej.
-
Ja jebie Lucjan nie przystoi, przecież kurwa piszę wyraźnie pełnomocnikiem:) Kurwa z dala od prokuratury, moja siostra tam startuje , swoją opinię na ich temat nie raz już zdążyłem tu wyrazić:) Oczywiście nie generalizuje.Lucek pisze:Tomek to Ty prokuratorem jesteś czy adwokatem bo sie juz gubie, kurwa moze tym samym prokuratorem naczelnym Ziobro jesteś ? :D btw co tam na bieda szybie słychać ? :)tomaszm pisze:2 dni temu byłem na Podlasiu. Parking policyjny, rozbita osobówka, trzy ofiary na miejscu w tym 10 letnie dziecko. Ja jako pełnomocnik rodziny, prokurator i rzeczoznawca od ubezpieczyciela. Z samochodu(stara mazda) wiór. W środku wszędzie zastygła krew, na tylnym siedzeniu zakrwawione zabawki od dzieciątka które zginęło. Straszny, mrożący krew z żyłach obrazek, taka bezpośrednia styczność z dramatem ludzkim i pierdoloną kostuchą. Stoimy sobie nad samochodem, poczęstowałem chłopaków cienkim Malborkiem, palimy i sobie rozmawiamy o piłce nożnej. Takie momenty zostają z tobą na dłużej.
Co do drugiej części pytania to kredyty gniotą ale wyjebałem sobie biuro w granicie więc sam rozumiesz:) Trzeba zapierdalać:) Młodzi, piękni z kredytami:)
Poza tym wynagrodzenie success fee. Tu idzie młodzież.
-
- postuje jak opętany!
Dzięki :) Życzę tylko żebyś się nie zesrał z tym papieroskiem nad dzieciątkiem.tomaszm pisze:Spokojnie:) Z defekacją u mnie jak najlepiej:) Co najmniej 2 razy na dobę oddaje stolec, regularnie w postaci twardej. Jelita również jak w najlepszym porządku, regularnie poddaje się co dwa lata sympatycznemu zabiegowi kolonoskopii by spać spokojnie po nocach. Polecam koledze jeśli problemy doskwierają.majeku pisze:Żebyś się nie zesrałtomaszm pisze:2 dni temu byłem na Podlasiu. Parking policyjny, rozbita osobówka, trzy ofiary na miejscu w tym 10 letnie dziecko. Ja jako pełnomocnik rodziny, prokurator i rzeczoznawca od ubezpieczyciela. Z samochodu(stara mazda) wiór. W środku wszędzie zastygła krew, na tylnym siedzeniu zakrwawione zabawki od dzieciątka które zginęło. Straszny, mrożący krew z żyłach obrazek, taka bezpośrednia styczność z dramatem ludzkim i pierdoloną kostuchą. Stoimy sobie nad samochodem, poczęstowałem chłopaków cienkim Malborkiem, palimy i sobie rozmawiamy o piłce nożnej. Takie momenty zostają z tobą na dłużej.
- uglak
[youtube][/youtube]
podobno taka saperka budowano piramidy - true strory!
podobno taka saperka budowano piramidy - true strory!
Guilty of being right
- manieczki
O qrva, mocne :o
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
U mnie tez spory szok
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Na poprzedniej stronie dałem linka do wywiadu na ten temat, też z vice.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
[youtube][/youtube]
Oglądaliście już vlogi pana Gromowładnego? ;)
Oglądaliście już vlogi pana Gromowładnego? ;)
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
http://wiedzoholik.pl/zbuntowany-robot- ... oratorium/" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheDude
- Nerwowy
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... crowd.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nieźle mu zajebał.
Nieźle mu zajebał.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Biały
- w mackach Zła
no i prawidłowo