Masz bliżej? :-)ozzy pisze:Tym razem atakuje Pragę :-)
Black Sabbath Kraków 2016
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: Black Sabbath Kraków 2016
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- ozzy
- postuje jak opętany!
nie wiem jak tam z km, ale podróż na pewno krótsza :) przy ostatniej eskapadzie na Mare i resztę po 12 godzinnej podróży do Krk przeszła mi ochota na jakiekolwiek gigi tam
SODOM i chuj
- pr0metheus
Ja już się zalogowałem w Krakowie i spokojnie czekam z piwkiem na koncerto. 3 dni przy kufelku szybko zleca
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- mistrz forumowej ceremonii
Tacy to pożyją:) Co bym dał by teraz siedzieć przy zimnym kuflowym gdzieś tam na rynku w Krakowie na pełnym lajcie:)pr0metheus pisze:Ja już się zalogowałem w Krakowie i spokojnie czekam z piwkiem na koncerto. 3 dni przy kufelku szybko zleca
- pr0metheus
Nie ma co zazdrościć. W tym roku chyba urlopu sobie nie zrobię więc taki wydłużony wypad na koncert to wręcz konieczność :)
-
- rasowy masterfulowicz
Sprzedam bilet GC EE, cena 400 zł, odbiór w Warszawie.
tomaszm pisze:Tacy to pożyją:) Co bym dał by teraz siedzieć przy zimnym kuflowym gdzieś tam na rynku w Krakowie na pełnym lajcie:)pr0metheus pisze:Ja już się zalogowałem w Krakowie i spokojnie czekam z piwkiem na koncerto. 3 dni przy kufelku szybko zleca
Nie idźcie chłopcy tą drogą. Żyje się tylko raz. Urlop jest sprawą świętą. Nie stać was na urlop? Serdecznie współczuję.pr0metheus pisze:Nie ma co zazdrościć. W tym roku chyba urlopu sobie nie zrobię więc taki wydłużony wypad na koncert to wręcz konieczność :)
- uglak
nie chce zapeszac, ale jeszcze doba do koncertu i wszyscy zyja. balem sie ze zrobia mi psiuksa i ktorys zejdzie przed koncertem w krakowie ;-)
Guilty of being right
-
:D
będzie dobrze. forma jest wyśmienita, patrząc na fragmenty z Wiednia i Pragi. ja już siedzę jak na szpilkach
będzie dobrze. forma jest wyśmienita, patrząc na fragmenty z Wiednia i Pragi. ja już siedzę jak na szpilkach
- Nerwowy
W sumie spoko opcja od razu na Wawelu by go można pochować.uglak pisze:nie chce zapeszac, ale jeszcze doba do koncertu i wszyscy zyja. balem sie ze zrobia mi psiuksa i ktorys zejdzie przed koncertem w krakowie ;-)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Heh to nie kwestia funduszy bo na to narzekać nie mogę. Cały problem polega na tym, że każdemu się wydaje ,że jak kawaler, brak żony i dzieci na zapleczu to można mu robić grafik na sąd w Olsztynie, Gdańsku, Warszwie bo i tak pojedzie. Założę rodzinę i powiem ,że pierdziele ten system.535 pisze:tomaszm pisze:Tacy to pożyją:) Co bym dał by teraz siedzieć przy zimnym kuflowym gdzieś tam na rynku w Krakowie na pełnym lajcie:)pr0metheus pisze:Ja już się zalogowałem w Krakowie i spokojnie czekam z piwkiem na koncerto. 3 dni przy kufelku szybko zlecaNie idźcie chłopcy tą drogą. Żyje się tylko raz. Urlop jest sprawą świętą. Nie stać was na urlop? Serdecznie współczuję.pr0metheus pisze:Nie ma co zazdrościć. W tym roku chyba urlopu sobie nie zrobię więc taki wydłużony wypad na koncert to wręcz konieczność :)
- pr0metheus
535 pisze:
Urlop jest sprawą świętą.
Też tak zawsze mówię. Ale nie w tym roku,urlop najwcześniej zima. ale chuj z tym
Ja już pod tauronem, drink turystyczny się skończył, a piwa nie ma. Kurwa
- Stoigniew
Ha, też tak miałem przez wiele lat. Owszem, żonę mam od dawna, ale dzieciaka dopiero od dwóch lat. Tak więc wcześniej jak trza było przyjść w soboty, na drugą zmianę (czasem się zdarza), zostać po godzinach to zawsze mnie wpieprzali, no bo wokoło same kurwa matki polki. Od dwóch lat pokazuję im środkowy palec i głośno mówię że ja też jestem teraz świętą krową. jak jedna z druga święta matka polka przyjdzie po godzinach to ja też coś wykombinuję, ale jak mam przyjść tylko dlatego bo one nie mogą to niech się pierdolą. W tym roku narobiłem tym cipkom trochę popłochu, hehe....tomaszm pisze:
Heh to nie kwestia funduszy bo na to narzekać nie mogę. Cały problem polega na tym, że każdemu się wydaje ,że jak kawaler, brak żony i dzieci na zapleczu to można mu robić grafik na sąd w Olsztynie, Gdańsku, Warszwie bo i tak pojedzie. Założę rodzinę i powiem ,że pierdziele ten system.
Przejebane. Nie będę się pytał gdzie pracujesz. My w brygadzie nie znamy takich problemów. Majster to człowiek wyrozumiały, posiadający klasę.Stoigniew pisze:Ha, też tak miałem przez wiele lat. Owszem, żonę mam od dawna, ale dzieciaka dopiero od dwóch lat. Tak więc wcześniej jak trza było przyjść w soboty, na drugą zmianę (czasem się zdarza), zostać po godzinach to zawsze mnie wpieprzali, no bo wokoło same kurwa matki polki. Od dwóch lat pokazuję im środkowy palec i głośno mówię że ja też jestem teraz świętą krową. jak jedna z druga święta matka polka przyjdzie po godzinach to ja też coś wykombinuję, ale jak mam przyjść tylko dlatego bo one nie mogą to niech się pierdolą. W tym roku narobiłem tym cipkom trochę popłochu, hehe....tomaszm pisze:
Heh to nie kwestia funduszy bo na to narzekać nie mogę. Cały problem polega na tym, że każdemu się wydaje ,że jak kawaler, brak żony i dzieci na zapleczu to można mu robić grafik na sąd w Olsztynie, Gdańsku, Warszwie bo i tak pojedzie. Założę rodzinę i powiem ,że pierdziele ten system.
-
Michał butność nie jest wskazana. Ja i jak przypuszczam dużo osób z tego forume musi mówiąc kolokwialnie "zapierdalać". Nie każdego stać na to by "fryzjerzy" kosili mu połacie pod Krakowem. Jest jak jest, każdy robi "co może". Pewnych rzeczy nie da się "uregulować" i "przeskoczyć" wg własnego widzimisię. Nie można mierzyć wszystkich swoją miarą.
Tomasz. Wiem, że mamy trochę wypite. Wiesz, że to była szydera? ale w porządku brnijmy w tę stronę...
Więc zaraz, zaraz. Ja sobie koszę sam. Wiele rzeczy robię osobiście. Strzygę się sam. Żoną zajmuje się bez pomocników. Tak ogólnie jestem bardzo samodzielny. Systemy mnie tak ukształtowały, że nie liczę na cud i litość, a jak mi coś nie odpowiada, to po prostu wychodzę.
Więc zaraz, zaraz. Ja sobie koszę sam. Wiele rzeczy robię osobiście. Strzygę się sam. Żoną zajmuje się bez pomocników. Tak ogólnie jestem bardzo samodzielny. Systemy mnie tak ukształtowały, że nie liczę na cud i litość, a jak mi coś nie odpowiada, to po prostu wychodzę.
-
Ależ Michał damy sobie po "baranku" na Brutalu i razem spożyjemy chmielowy napitek. Wiem doskonale o czym rozmawiamy tylko tzw dyskurs forumowy- rozmowy może u uczestników wywoływać pewne niezrozumienie:)
Ty wykształcony i biegły w księgach arystokrata, siądziesz na jednej ławce z tępym betoniarzem? W pełnym słońcu? Przy cienkiej festiwalowej piance w plastykowym kubku? Zastanów się dobrze, czy to się godzi?
-
No nic, będziemy się ściskać Panie Prezesie i rozkminiać o wyższości Mental Funeral nad Acts of the Unspeakable. Takie rozmowy to ja mogę prowadzić do rana:)535 pisze:Ty wykształcony i biegły w księgach arystokrata, siądziesz na jednej ławce z tępym betoniarzem? W pełnym słońcu? Przy cienkiej festiwalowej piance w plastykowym kubku? Zastanów się dobrze, czy to się godzi?