SKANDAL!ImP pisze:nie zagrali nic SBS...
Black Sabbath Kraków 2016
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Black Sabbath Kraków 2016
-
- weteran forumowych bitew
Trochę tak, bo to ich najlepsza płyta, ale setlista i tak gniecie jaja. Dorzucić Planet Caravan i Electric Funeral i byłoby "Black Sabbaths PARANOID 46 years anniversary tour!"
W Łodzi była teoretycznie lepsza setlista, bo uwzględniała numery z trzynastki i Under the Sun, ale kurwa, za Hand Of Doom oddałbym nerkę.
W Łodzi była teoretycznie lepsza setlista, bo uwzględniała numery z trzynastki i Under the Sun, ale kurwa, za Hand Of Doom oddałbym nerkę.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
- weteran forumowych bitew
Nie zawiodłem się po raz trzeci na BS i kolejny raz wywarli na mnie ogromne wrażenie.Akustyka Tauron areny jak najbardziej na plus chociaż słyszałem wcześniej sporo negatywnych opinii.Szkoda tylko,że nic nie zagrali z Sabotage i SBS.
-
- mistrz forumowej ceremonii
wokalnie bardzo dobrze, aczkolwiek nie rewelacyjnie. większość górek wyciągał, ale oczywiście nie byłby sobą gdyby trochę nie fałszował :) ja się najbardziej obawiałem, że mu będzie drżał głos, na szczęście pod tym względem było bez zarzutu. no i ewidentnie czasem troszeczkę brakowało tchu. tym niemniej to są takie niuanse właściwie bez znaczenia, bo tak jak wspominałem, koncert 10/10 jako całość i tu nie ma co pierdolićkenediusze pisze:Bo w Łodzi było zniszczenie totalne, także jeśli chodzi o wokal - Ozzy trzymał się do samego końca.
widzę, że nikt nie wspomina o Rival Sons :) to ja wspomnę. bardzo mi się podobał ten występ i zaczynam się rozglądać za jakimiś płytami. konkretne granie
- gelO
- rasowy masterfulowicz
A mnie ten Rival Sons się średio podobało. Takie tam granie, które teraz jest popularne. Przestałem na płycię daleko, daleko więc widzieć za dużo nie widziałem niestety. Chyba ich Nuclear Blast wydaje, to problemu z płytami nie będzie.
-
- mistrz forumowej ceremonii
serio popularne jest takie granie? to ja o czymś chyba nie wiem, bo nie kojarzę podobnych zespołów. ale fakt, że w nowościach orientuję się raczej "średnio", delikatnie mówiąc