To nie zdanie, to fakt.moonfire pisze:I jak? Obejrzałem dwa sezony; szkoda, że nie kręcili dalej, bo moim zdaniem to jeden z bardziej oryginalnych seriali w ogóle.Efowski pisze:
Obejrzane
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rozkręca się
Re: Nowe seriale
- Gumiak
- weteran forumowych bitew

Ostatni sezon, ekstra. Jeszcze kojarzę, że wyszły jakieś kompilacje niewyemitowanych specjali, też trzeba będzie je ogarnąć.
- swetrwser
- postuje jak opętany!
I bardzo dobrze, że nie kręcili. Brytole umjo w seriale, a zwłaszcza umjo robić krótkie strzały zamiast rozwleczonych taśm o dupie, czym Utopia pewno by się stała gdyby kręcili dalej.kalafjor pisze: I jak? Obejrzałem dwa sezony; szkoda, że nie kręcili dalej, bo moim zdaniem to jeden z bardziej oryginalnych seriali w ogóle.
Fincher robi rimejka w US. Po co to nie wiem, ale zjebać pewnie nie zjebie....
Tymczasem

Serial próbuje nawiązywać klimatem do kultowych pozycji z lat 80-90 - Twin Peaks, Archiwum X, E.T. i takie tam.
Po pierwszym odcinku całkiem db.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- moonfire
- zahartowany metalizator
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz

bardzo dobre, pomimo tego, że oczywiście bardzo grzeczne.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Sgt. Barnes

Drugi sezon zakończony - zajebisty ten serial :-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Maro
zgadza się czekamy na 3 sezon :)Sgt. Barnes pisze:
Drugi sezon zakończony - zajebisty ten serial :-)
- Gumiak
O proszę, a jednak ktoś oprócz mnie tutaj to ogląda. :) Aczkolwiek ja jeszcze nie ruszyłem drugiego sezonu, mówicie, że fajny?
- Sgt. Barnes
Znacznie lepszy od pierwszego, poważnie...Gumiak pisze:O proszę, a jednak ktoś oprócz mnie tutaj to ogląda. :) Aczkolwiek ja jeszcze nie ruszyłem drugiego sezonu, mówicie, że fajny?
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Gumiak
Pierwszy mi się bardzo podobał, jeśli drugi rzeczywiście jest znacznie lepszy, to będzie miodnie.
Tymczasem jestem na finiszu tego czegoś:

Powiem tak: są mielizny i męczące momenty, ale przez większość odcinków bawiłem się elegancko. Humor na nieco wyższym poziomie niż np. Family Guy, otwarta konwencja na nowe gagi bez konieczności czerpania garściami z popkultury zdecydowanie się tu sprawdza. Chętnie obejrzę następny sezon.
Tymczasem jestem na finiszu tego czegoś:

Powiem tak: są mielizny i męczące momenty, ale przez większość odcinków bawiłem się elegancko. Humor na nieco wyższym poziomie niż np. Family Guy, otwarta konwencja na nowe gagi bez konieczności czerpania garściami z popkultury zdecydowanie się tu sprawdza. Chętnie obejrzę następny sezon.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Długa noc na HBO nieźle miażdży
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Plastek
- Kontakt:

Zajebisty!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- booshee
- postuje jak opętany!
Ja ostatnio też sobie serwowałem co lepsze i trafiłem na odc. specjalny z Argentyny i Ziemi ognistej (którego nie widziałem) - końcówka na grubo i całkiem nie do śmiechu, rozjebion. Stare Top Gear to jest jednak siła, o motoryzacji nic nie wiem, nie posiadam samochodu, nie prowadziłem z 10 lat a tych trzech mocarzy mogę oglądać w kółko.Gumiak pisze:
Ostatni sezon, ekstra. Jeszcze kojarzę, że wyszły jakieś kompilacje niewyemitowanych specjali, też trzeba będzie je ogarnąć.
-

lata u mnie od 3 lat niemal na okrągło, a dalej nie mogę przyzwyczaić się do tego głupiego czarnucha, który nawiasem mówiąc wyleciał za ćpanie, i pogodzić się z tym, że nim w ekipie zaczepił się zajebisty Fishburne (gdyby ktoś jeszcze tego nie wiedział) z serialu odszedł zajebisty Petersen. muszę w końcu zobaczyć Manhunta, czyli według niektórych najlepszego Hannibala.
-
- mistrz forumowej ceremonii
rzeczywiście, świetna rzecz. dzieki za polecankę.Plastek pisze:
Zajebisty!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Plastek
- Kontakt:
Kurwa, jak zobaczyłem w jednej ze scen zegarek z kalkulatorkiem, to padłem. I te plakaty na ścianach (Evil Dead, Jaws itp).[V] pisze:rzeczywiście, świetna rzecz. dzieki za polecankę.Plastek pisze:
Zajebisty!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
The Thing w pierwszym odcinku. I już wiedziałem,że będzie dobrze:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- uglak
najlepszy hannibal to serial (mimo ze czasem bladzili). jak zapowiedzieli serial bylem mocno sceptyczny i nie sadzilem, ze jak pomysle o hannibalu to bede mial przed oczami kogos innego niz Hopkins.byrgh pisze:lata u mnie od 3 lat niemal na okrągło, a dalej nie mogę przyzwyczaić się do tego głupiego czarnucha, który nawiasem mówiąc wyleciał za ćpanie, i pogodzić się z tym, że nim w ekipie zaczepił się zajebisty Fishburne (gdyby ktoś jeszcze tego nie wiedział) z serialu odszedł zajebisty Petersen. muszę w końcu zobaczyć Manhunta, czyli według niektórych najlepszego Hannibala.
Guilty of being right
- Plastek
- Kontakt:
O właśnie. Poza tym jest świetna muzyka w tym serialu, zawsze mocno zwracam na to uwagę. Dobre kawałki z tamtych czasów (jest The Clash, Joy Division, jest zajebiście) plus zajebista elektronika (choćby czołówka). Generalnie naprawdę zajebisty serial.[V] pisze:The Thing w pierwszym odcinku. I już wiedziałem,że będzie dobrze:)
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!