ANAAL NATHRAKH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: ANAAL NATHRAKH
Ostatnia płyta niestety nijaka, ciekaw jestem tej nowej, ponoć już nagrana. Może będzie coś świeżego, chociaż wielkich oczekiwać nie mam.
Na pewno błędem jest odpuszczenie okazji do zobaczenia ich na żywo, bo tak niezależnie od oceny ich ostatnich dokonań studyjnych, koncertowo to wciąż bestia jest. Najbliższa okazja - 10 września w Pradze, tak po cichu liczę, że do trasy dojdzie jakiś koncercik w Polsce.
Na pewno błędem jest odpuszczenie okazji do zobaczenia ich na żywo, bo tak niezależnie od oceny ich ostatnich dokonań studyjnych, koncertowo to wciąż bestia jest. Najbliższa okazja - 10 września w Pradze, tak po cichu liczę, że do trasy dojdzie jakiś koncercik w Polsce.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
a ja wlasnie sie zorientowalem, ze wspaniala Vanitas nie jest ich ostatnia plyta! musze nadrobic zaleglosci
Guilty of being right
- brb
- postuje jak opętany!
Ostatnio odświeżyłem sobie dwójkę. Bardzo niedoceniania. Na dzień dzisiejszym stawiam wyżej niż debiut.
- Sybir
Tylko dwie pierwsze i EPka, od biedy trójka - ale to na niej zaczęło się granie metodą Copy'ego-Paste'a.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Trójka jest fajnie poschizowana, Czwórka na swój chory sposób zajebiście przebojowa. Wszystko później do zaorania.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
debiut - mistrzostwo
dwójka - w porządku, mam, ale nie do końca wiem po co, bo odpalam raz na rok
następne - można posłuchać, ale za dużo melodyjek i zasadniczo istnieje w chuj lepszej muzyki, którą warto się zainteresować
dwójka - w porządku, mam, ale nie do końca wiem po co, bo odpalam raz na rok
następne - można posłuchać, ale za dużo melodyjek i zasadniczo istnieje w chuj lepszej muzyki, którą warto się zainteresować
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
otóż to, niestety zespół rozmienił się na drobneSybir pisze:Tylko dwie pierwsze i EPka, od biedy trójka - ale to na niej zaczęło się granie metodą Copy'ego-Paste'a.
In a world of compromise...some don't
- maciek z klanu
a mi sie wlasnie wydaje ze te melodie i czyste spiewy dodaja tej kapeli klimatu pato :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
-
Mam tak samo. A jak z Fukpig?KAKAESIAK pisze:natomiast Mistress i Frost łykam wszystko
Jak ktoś chce sprzedać dwie pierwsze płytty Mistress to ja jestem chętny na kupno.
- Drone
Pewnie się narażę wielu, ale dla mnie ten zespół to cekinada i sztukateria od początku. Jak usłyszałem debiut, to stwierdziłem, że to DIMMU BORGIR 2.0. Późniejsze płyty to potwierdziły. Czy nie słyszycie tych okropnych syntów, tej plastikowej schizy?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie, jedynie drugofalowy bm pożeniony z Napalm Death, plastik zaczął się pojawiać na wysokości trójki i czwórki.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Sybir
Jest tak, jak napisał nerwowy. Podpisuję się pod tym i pieczętuję.
Trójkę może sobie kiedyś kupię, by powspominać szczenięce lata, a czwórkę niedawno bez żalu puściłem na allegro. Dwie kolejne słyszałem, i w mojej opinii te płyty mogłyby nie powstać. Dalej już historii tej bandy nie śledziłem, szkoda zachodu - wyżej, niż debiut, już na pewno nie podskoczą.
Trójkę może sobie kiedyś kupię, by powspominać szczenięce lata, a czwórkę niedawno bez żalu puściłem na allegro. Dwie kolejne słyszałem, i w mojej opinii te płyty mogłyby nie powstać. Dalej już historii tej bandy nie śledziłem, szkoda zachodu - wyżej, niż debiut, już na pewno nie podskoczą.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- TheDude

A kto chciał mieć okładeczkę jak Gorgoroth ? :)
- hcpig
Stary AN (nie tylko dwie pierwsze płyty ale też epka 'When Fire...' i strasznie niedoceniane demosy) to miazga, zniszczenie, ultrazblastowany patologiczny Mayhem-worship pomieszany z grindem. Jak to usłyszałem gdzieś w 2003 to mi szczena opadła. Po tym w sumie mogli już nic nie nagrywać ale za ten stuff - szacunek.Drone pisze:Pewnie się narażę wielu, ale dla mnie ten zespół to cekinada i sztukateria od początku. Jak usłyszałem debiut, to stwierdziłem, że to DIMMU BORGIR 2.0. Późniejsze płyty to potwierdziły. Czy nie słyszycie tych okropnych syntów, tej plastikowej schizy?
Yare Yare Daze
-
- postuje jak opętany!
Piosenka jest:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- brb
- postuje jak opętany!
oj suabo strasznie
- TheDude
Kłerwa, do połowy nie dotrwałem. Zgiełk i plastik. Narta !!!!

- uglak
brzmi jak posklejane z przypadkowych fragmentow(a w przeciwienstwie do wiekszosci forume - lubie nowe anaal nathrakh)
Guilty of being right
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Nowy kawałek:
[youtube][/youtube]
Blast city.
[youtube][/youtube]
Blast city.