Będą również dostępne koszulki.
Trwają również prace nad winylową wersją tego albumu, więcej informacji wkrótce.
Zespół już za tydzień rusza w trasę - tam będzie można nabyć ten CD oraz nowy merch, przypominam i zapraszam:

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jakieś różnice w stosunku do pierwszego bicia, oprócz loga wydawcy?;)Sova pisze:
Wznowienie DEUS MORTEM - Emanations of the Black Light CD dostępne wkrótce ( prawdopodobnie kwiecień ) Malignant Voices, MV16.
okładka będzie bardziej wyraźnaCOFFIN pisze:Jakieś różnice w stosunku do pierwszego bicia, oprócz loga wydawcy?;)Sova pisze:
Wznowienie DEUS MORTEM - Emanations of the Black Light CD dostępne wkrótce ( prawdopodobnie kwiecień ) Malignant Voices, MV16.
początek roku minął już dawno, nadszedł półmetek roku a splitu jak nie było tak ni ma....Ihasan pisze:początek przyszłego roku, split z Funeral Winds na niejednym nośniku ;)Stoigniew pisze:no to bez pierdolenia proszę o info:
kiedy, gdzie (kto), na jakim nośniku ?????
w 2016 też kolejny pełniak;
Sova pisze:
Emanations of the Black Light CD już mam u siebie od ~ 2/3 miesięcy, jednak z oficjalna sprzedażą czekam na nowy materiał, który ukaże się wkrótce w MV. Będzie tez nowy merch ( dwie koszulki z różnymi wzorami )
Sova pisze:nie będzie splitu. tylko materiał Deus Mortem.WaszJudasz pisze:O, fajno, dzięki. Nowy materiał to ten split znaczy?
Wymyśl coś nowego.Holi pisze:jak brzmi BASS ???
By poprawić brzmienie trzeba od nowa płytę nagrać?Only_True_Believers pisze:moliby tez ponownie nagrać jedynkę, bo to nie był zły material. Tylko brzmienie było tragiczne.
mam go surowego ze stołu bez jakichkolwiek miksów, rozpierdala mnie! szczerze powiedziawszy słucham częściej niż z płyty! To jest autentycznie bardzo dobra płyta, nie rozumiem zbytnio narzekań ludzi którzy wcześniej wznosili na ołtarze THUNDERBOLT.COFFIN pisze:Kwestia produkcji. Ale coś w tym jest - czasem myślę, ze ten materiał miałby po prostu większe jebniecie.
posłuchasz niedługo "Olam Haberiah" i zauważysz różnice, swoją drogą najlepszy numer na tym materiale ;)COFFIN pisze:Wiesz, jak zwiększam głośność przy 'Ceremony...' to w ogóle nic mi już nie przeszkadza:)