WOVEN HAND
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Re: WOVEN HAND
http://www.avclub.com/article/wovenhand ... and-241546" onclick="window.open(this.href);return false;
- harvestman
Nowy album do odsłuchu http://noisey.vice.com/blog/wovenhand-d ... -interview" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Cisza. Co, moda już minęła ? :)
- harvestman
Na to wygląda :P No chyba że wszyscy żyją dzisiaj premierą Smoleńska i nikt nie zaprząta sobie głowy nowościami płytowymi
- TheDude
^ O kłerwa. No chyba, że tak. Ja tv tylko włączam do konsoli albo jak podpinam dysk z filmami :)
Btw. Nowy album od pana David & co. zacny !!! Ostatni 'Low Twelve' jest świetny.
Btw. Nowy album od pana David & co. zacny !!! Ostatni 'Low Twelve' jest świetny.
- [S.]
- zaczyna szaleć
Odsłuchałem do połowy na spotify, dłużej nie dałem rady i w ogóle mi się nie podoba. Mam nadzieję, że to wina kiepskiego dnia, a nie spadku formy Edwardsa.
did i listen to pop music because i was miserable? or was i miserable because i listened to pop music?
- moonfire
- zahartowany metalizator
Posłuchałem trzech numerów z YT i będzie kupowane. Razem z poprzednią, której jeszcze nie mam.
Jest surowo, dość ciężko jak na Edwardsa, co już było słychać na wcześniejszym albumie. Poniżej poziomu nie zszedł na pewno.
Jest surowo, dość ciężko jak na Edwardsa, co już było słychać na wcześniejszym albumie. Poniżej poziomu nie zszedł na pewno.
-
- postuje jak opętany!
Na tyle na ile można ocenić po pierwszych odsłuchach - jest znakomicie. Wydaje się mniej przystępna od poprzedniej płyty, ale może to kwestia braku osłuchania. Doskonałe brzmienie, świetne "plemienne" bębny, bardzo fajne rzeczy dzieją się na gitarach. Ciężka płyta, ale to nie jest ciężar metalowy, bardziej noise taki. Gicior.
- Nerwowy
Chyba najlepsza z tych rockowych.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- TORTURER
- w mackach Zła
Totalnie zajebista jest ta nowa płyta! Pożarła mi umysł i serce.
Death Dwells in Love
Próbowałem dzisiaj uczciwie przysiąść z ostatnim krążkiem i w pewnym sensie nie dałem rady. Ostatnimi dni przesiadywałem nad różnymi płytami, King Diamond, Agalloch, Crippled Black Phoenix... I za każdym razem jeden odsłuch skierowany w 100% na odbiór wydawał się dawać full efekt - w sensie, że nic lub prawie nic mi nie uciekło. Tutaj sprawa ma się kompletnie inaczej. Nie można jednocześnie skupić się na tekście i muzyce, albo albo. Teksty są skomplikowane, nie nadążałbym za nimi nawet, gdyby nie było nic innego. A w muzyce tkwi jeszcze więcej przecież. Siądę z tą płytą tak jeszcze 1-2 razy i zobaczę co się stanie. Na chwilę obecną mam ochotę powiedzieć, że Edwards będzie najbardziej wpływowym artystą ostatniego dziesięciolecia w muzyce alternatywnej. Ma swoją wizję, do której wynajduje i dopracowuje coraz precyzyjniejsze środki, aż wkrótce dotrze tą chirurgią w samo serce Boga.
- vicek
fajna ale najbardziej lubie i tak consider the birds
- Nerwowy
Ja też. I Blush Music jeszcze.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- postuje jak opętany!
- TheDude
^ Very nice!
- Wasyl
Yeap. Clip też spoko
-
- starszy świeżak
Wczoraj sobie pomyślałem, że to już kilka lat minęło od ostatniej płyty, w temacie cisza, ale poszukałem i proszę bardzo:
Na razie tyle:Glitterhouse Records is extremely happy to announce the release of the new Wovenhand album on Feb 4th, 2022.
Silver Sash is a totally unique record for Wovenhand. all done at home, lots of electronics, mixed during a pandemic, backs to the wall