MERCYLESS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MERCYLESS
Reedycja debiutu:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
MAM NA SPRZEDAZ OSTATNI KRĄŻEK MERCYLESS NA CD. DIGIPACK NÓWKA W FOLII. Chętni pisać na priv.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Co Wy Pany??? Nikt nic???Harlequin pisze:MAM NA SPRZEDAZ OSTATNI KRĄŻEK MERCYLESS NA CD. DIGIPACK NÓWKA W FOLII. Chętni pisać na priv.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Widać ci, którzy mieli mieć już mają ;)
-
Przepyszny kawałek ze splitu z Crusherem:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Z tym światem pożegnał się Rade Radojcić, który tak pięknie obsługiwał bas na "Abject Offerings" i "Coloured Funeral".
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Kurczę, coraz więcej tematów odświeżanych jest podobną wiadomością. Lipa.
-
Ten rok odznacza się jakimś wyjątkowym pomorem metalowej braci.Wasyl pisze:Kurczę, coraz więcej tematów odświeżanych jest podobną wiadomością. Lipa.
- zawlekacz
- w mackach Zła
-
O nowym albumie:
http://www.kaotoxin.com/mercyless-sign- ... bum-title/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kaotoxin.com/mercyless-sign- ... bum-title/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sova
- rasowy masterfulowicz
za jakiś tydzień/dwa:

MERCYLESS (Fra) Abject Offerings Official LP (CRYPT 67)
After 23 years, The Crypt is honored to re-introduce the world to one of the great lost gems of death metal from the 90's, "Abject Offerings" from French Death metal Act Mercyless!
MERCYLESS was Created in 1987. 3 demo tapes later [ "Immortal Harmonies", "Visions from the Past", "Vomiting Nausea" from 1988 to 1990 ], they recorded their first album "Abject Offerings" [ released on Vinyl Solution Records ] with Colin Richardson [ Carcass, Machine Head, Napalm Death... ] in 1992. This album was very well received worldwide and all these positive reactions were a great encouragement to progress in this infernal way!
This gem is presented in a 350 gram sturdy jacket with the cover artwork from the 1992 CD as well as 2 sided insert complete with lyrics, unpublished classic band photos and new liner notes from the band and Olivier 'Zoltar' Badin.
175 copies on black vinyl.
175 copies on red vinyl.
150 copies on clear vinyl.

MERCYLESS (Fra) Abject Offerings Official LP (CRYPT 67)
After 23 years, The Crypt is honored to re-introduce the world to one of the great lost gems of death metal from the 90's, "Abject Offerings" from French Death metal Act Mercyless!
MERCYLESS was Created in 1987. 3 demo tapes later [ "Immortal Harmonies", "Visions from the Past", "Vomiting Nausea" from 1988 to 1990 ], they recorded their first album "Abject Offerings" [ released on Vinyl Solution Records ] with Colin Richardson [ Carcass, Machine Head, Napalm Death... ] in 1992. This album was very well received worldwide and all these positive reactions were a great encouragement to progress in this infernal way!
This gem is presented in a 350 gram sturdy jacket with the cover artwork from the 1992 CD as well as 2 sided insert complete with lyrics, unpublished classic band photos and new liner notes from the band and Olivier 'Zoltar' Badin.
175 copies on black vinyl.
175 copies on red vinyl.
150 copies on clear vinyl.
-
Utwór z singla pilotującego nowy album:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Jestem gupi i znowu zamawiam. Ktos chce sie dorzucic? Limit ponoc, poczta tana nie jest.
-
Przesłuchałeś nową płytę? Bo ja tak i mam mieszane uczucia.gelO pisze:Jestem gupi i znowu zamawiam. Ktos chce sie dorzucic? Limit ponoc, poczta tana nie jest.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Nie, ale pal licho chce mieć :) Posłucham jak dostanę. Nie chce później płcić chuj wie ile.
-
Coraz lepsza się robi ta płyta, momentami jest nawet świetnie.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
podlepilbym sie, da rade w komplecie poprzednia od razu zawilac?gelO pisze:Jestem gupi i znowu zamawiam. Ktos chce sie dorzucic? Limit ponoc, poczta tana nie jest.
raczej lp
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Żułek
no no ładny strzał ten album
nieco ponad 30 minut ale tak konkretnie i do przodu :)
nie spodziewałem się :)
nieco ponad 30 minut ale tak konkretnie i do przodu :)
nie spodziewałem się :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Uważam, że ten zespół to fenomen. Nagrać po latach dwa albumy na takim poziomie jak swoje dwa klasyki z początku lat 90-tych to spory wyczyn.
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Odświeżam sobie dyskografie tego zacnego zespołu, tym razem od najnowszej. Ale to jest piękna płyta, zyskała u mnie z czasem.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas