He, heyossarian84 pisze:Marian był niedawno w Kielcach na proteście polskich gówien przeciwko imigrantom. Szkoda że dowiedziałem się po czasie, bo poszedłbym i bym mu najebał.
FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: FURIA
Celem życia nie jest przeżycie.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Jestem akurat po powtórce z całej dyskografii po dłuższej przerwie i stwierdzam, że Nocel to jednak najlepsza Furia.TheDude pisze:Gadajta co chciejta, ale 'Nocel' to kozacki album. Właśnie słucham po małej przerwie i stwierdzam, że nihilowe crew zajebisty klimat wygenerowało na tej płycinie. Idą ptaki polamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
-
- weteran forumowych bitew
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
u mnie calkowicie inaczej. moim zdaniem najslabszy material Furii. ( nie slyszalem melancholika tylko, ale z tego co czytalem nic nie trace)mysticcum pisze:Jestem akurat po powtórce z całej dyskografii po dłuższej przerwie i stwierdzam, że Nocel to jednak najlepsza Furia.TheDude pisze:Gadajta co chciejta, ale 'Nocel' to kozacki album. Właśnie słucham po małej przerwie i stwierdzam, że nihilowe crew zajebisty klimat wygenerowało na tej płycinie. Idą ptaki polamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
[youtube][/youtube]
To jest dziewczyna Platfusa chyba :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
dementuję, nie znam tej Panimanieczki pisze:[youtube][/youtube]
Grrrówno!
- manieczki
Platfus - kupic Ci?
http://blasty.cupsell.pl/produkt/152828 ... Furia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blasty.cupsell.pl/produkt/152828 ... Furia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
cos dlugo cicho u Furii. Ktos cos wie? Załamanie po słabym Nocelu?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Idzie zima.maciek z klanu pisze:cos dlugo cicho u Furii. Ktos cos wie? Załamanie po słabym Nocelu?
Grrrówno!
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Po prawdopodobnie najlepszej płycie znaczy?maciek z klanu pisze:cos dlugo cicho u Furii. Ktos cos wie? Załamanie po słabym Nocelu?
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Nerwowy
Nie prawdoposobnie, tylko najlepszej. Wszystko wcześniej było tylko szukaniem własnej drogi, dopiero na Nocelu jest wszystko co w tym zespole tak naprawdę się liczy połączone w odpowiednich proporcjach.WaszJudasz pisze:Po prawdopodobnie najlepszej płycie znaczy?maciek z klanu pisze:cos dlugo cicho u Furii. Ktos cos wie? Załamanie po słabym Nocelu?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Lukass
Słabym, hehe. Pewnie się szykują z nowym materiałem, albo inne rzeczy nagrywają. W grudniu wylezą ze swojej krypty na koncerty z Mayhem, może coś przy okazji powiedzą.maciek z klanu pisze:cos dlugo cicho u Furii. Ktos cos wie? Załamanie po słabym Nocelu?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?