IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
blindfold
- zaczyna szaleć
Re: IMMOLATION
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Karyn jaka zniszczona...blindfold pisze:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Czas ją dopadł po prostu. Ale piosenka bardzo fajna.
all the monsters will break your heart
-
Pacjent
Sama się dopadła. Wygląda jak komiks, którym ktoś sobie podtarł dupę. Ale piosenka fajna. Nawet bardzo fajna.nicram pisze:Czas ją dopadł po prostu. Ale piosenka bardzo fajna.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Ale ona zawsze wyglądała jak jakiś brud. :-) Mnie wystarczało i nadal wystarcza, że ładnie śpiewa. :-D
- manieczki
http://www.emp-shop.pl/search/here%20in%20after/" onclick="window.open(this.href);return false;
Reissue Here in after Immolation LP @ 24.07
Reissue Here in after Immolation LP @ 24.07
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deathhammer66
- w mackach Zła
http://www.blabbermouth.net/news/immola ... new-album/" onclick="window.open(this.href);return false;
idzie album, ostatniej brakowało trochę iskry bożej no i miała spieprzone brzmienie, mam nadzieję, że na nowej się trochę odkują :)
idzie album, ostatniej brakowało trochę iskry bożej no i miała spieprzone brzmienie, mam nadzieję, że na nowej się trochę odkują :)
-
Nasum
Mi tam ostatnia się podobała, ale jeżeli mają nagrać coś jeszcze lepszego to moge tylko przyklasnąć. A co do brzmienia, niech powrócą do tego z "Close..." i pewnie wszyscy będą zadowoleni.
- Gall
- weteran forumowych bitew
Kingdom... nie kupiłem do dziś. Może kiedyś. Po tym jak podnieśli się po chudszych latach, wydając MaD, liczyłem na to, że ten wysoki lot utrzymają. Wstydu nie ma, ale jednak czegoś zabrakło. Byłoby zajebiście gdyby znów przyłożyli tak jak 6 lat temu.
Na brzmienie rodem z Close... nie liczę, ale gdyby chociaż było zbliżone do tego z Shadows..., byłbym zadowolony.
Na brzmienie rodem z Close... nie liczę, ale gdyby chociaż było zbliżone do tego z Shadows..., byłbym zadowolony.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Castor
- weteran forumowych bitew
Ostatni album był chujowy, dlatego nowego na pewno nie kupię już w ciemno. No sorry, ale wykorzystali już mój kredyt zaufania.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
No i mówcie dalej że rewizyty nie mają sensu, szkoda czasu itp.
Mea Culpa po 11 latach, 'Harmessing Ruin' po sceptycznym przyjęciu wtedy, obernie wydaję się wręcz szokująco dobra, wszystkie te kapelki które powołuję się na bycie spadkobiercami Immo mogą wypierdalać, jakie kompozycje, z jedenej strony połamane, Vigna osiąga szczyty a z drugiej, wszystko zostaje we łebie. Tutułowy najlepszy. Dawno nie słuchałem żadnej płyty kilka razy pod rząd, album do którego trzeba dojrzeć.
Mea Culpa po 11 latach, 'Harmessing Ruin' po sceptycznym przyjęciu wtedy, obernie wydaję się wręcz szokująco dobra, wszystkie te kapelki które powołuję się na bycie spadkobiercami Immo mogą wypierdalać, jakie kompozycje, z jedenej strony połamane, Vigna osiąga szczyty a z drugiej, wszystko zostaje we łebie. Tutułowy najlepszy. Dawno nie słuchałem żadnej płyty kilka razy pod rząd, album do którego trzeba dojrzeć.
Yare Yare Daze
-
tomaszm
Świetny album. Od chwili wydania jestem bezkrytycznym wyznawcą. Za każdym razem wydźwięk
You’ve left me in the filth
You’ve left me here to die…Why?
pozostawia rysę na psychice. Nie ma mowy o jakimś spadku formy po Unholy, to praktycznie równie kapitalny album.
You’ve left me in the filth
You’ve left me here to die…Why?
pozostawia rysę na psychice. Nie ma mowy o jakimś spadku formy po Unholy, to praktycznie równie kapitalny album.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
+1hcpig pisze:wszystkie te kapelki które powołuję się na bycie spadkobiercami Immo mogą wypierdalać
Choć Drawn and Quartered mocno dał radę w paru miejscach...
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- swetrwser
- postuje jak opętany!
I Phobocosm. :)
-
Heretyk
zawsze twierdziłem, że to zajebisty i album i zdaje się, że tylko riven uważał podobnie. a problem brzmienia, to nie problem jak dla mnie, w tym akurat przypadkuhcpig pisze:No i mówcie dalej że rewizyty nie mają sensu, szkoda czasu itp.
- nicram
No nie wiem, chyba zapomniałeś o mnie chłopczyku. :-) Dla mnie każdy Immolation jest zajebisty, albo chociaż bardzo dobry.
-
est
Kawałki z HR zyskują naprawdę sporo na koncertach.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Świetny klimatyczny (w wiadomym sensie) death metal - bardzo lubię i szanuję. Tegorocznej płyty jeszcze nie słyszałem - trzyma poziom debiutu?swetrwser pisze:I Phobocosm. :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Ascetic
Niestety nie jest to poziom tegorocznej Furii ….Plagueis pisze:Świetny klimatyczny (w wiadomym sensie) death metal - bardzo lubię i szanuję. Tegorocznej płyty jeszcze nie słyszałem - trzyma poziom debiutu?swetrwser pisze:I Phobocosm. :)
lys på slutten av lys
-
Heretyk
no to sorry, chłopczykunicram pisze:No nie wiem, chyba zapomniałeś o mnie chłopczyku. :-) Dla mnie każdy Immolation jest zajebisty, albo chociaż bardzo dobry.