wracając:
w punkt :Dbolt thrower zakończyli działalność. a vader, niestety, nie.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
w punkt :Dbolt thrower zakończyli działalność. a vader, niestety, nie.
ja po cichu liczyłem, że skoro Willets skumał się ponownie z Whalem, to naturalnym będzie, że pierwotny bębniarz Bolt thrower wróci na swoje stanowisko... w końcu nagrał z nimi wszystkie demosy i 5 albumów.Nasum pisze:Chujowy news....
Z drugiej strony, szacunek dla nich za takie podejście, skoro rzeczywiście mówili że był kimś więcej niż tylko perkusistą... Wiem, wiem, perkusistów można zawsze zastąpić, pewnie niejeden taki komentarz się pojawi, i to też w jakiś sposób mnie uwiera, no bo skoro zmieniali wokalistów... z trudem, ale trzeba będzie się pogodzić z taką a nie inną decyzją.
Musiała. I była. Straszny wpierdol był w Progresji 6 lat temu. Szkoda, że nie zobaczę ponownie, a ci co nie widzieli - macie czego żałować.kenediusze pisze:A na żywo musi (musiała...) to być maszyna do zabijania.
:(Self pisze:Straszny wpierdol był w Progresji 6 lat temu. ci co nie widzieli - macie czego żałować.
dokładnie :-)Self pisze:Musiała. I była. Straszny wpierdol był w Progresji 6 lat temu. Szkoda, że nie zobaczę ponownie, a ci co nie widzieli - macie czego żałować.kenediusze pisze:A na żywo musi (musiała...) to być maszyna do zabijania.
[youtube][/youtube]
twoja_stara_trotzky pisze:1992. Dziś oficjalnie zakończył działalność Bolt Thrower. Otóż Bolt Thrower to był, dzieci drogie, ten zespół, którzy potrafił robić najlepsze na świecie riffy. Takie, że riffy 99,99 proc. konkurencji brzmiały przy nich tak, jak dziś Legia wyglądała przy Borussi Dortmund. Kiedy byłem mały, to mi się wydawało, że to po prostu fajna kapela, dziś wiem, że to BYŁA kapela absolutnie wyjątkowa. Jak nigdzie indziej pasuje tu głupie HAILS!
Cieniutki ten wpis trocaka, jak przeklejka z tego co niedawno na fb napisał fenriz. Teraz Bolt thrower pany, jasne.Nasum pisze:Pewnie znajdą się tacy, którzy wyssali ich muzykę z mlekiem matki, a pierwsze płyty poznali mając lat 4. Czekam na recenzję ich albumów na Metalorecenzjach.
A Anthrax?535 pisze:Czekam na śmierć Autopsy, Obituary, oficjalną klepsydrę od Atheist i koniec Voivod, choć nie, wróć... Voivod przecież już się skończyli.