HELLBRINGER "Awakened From The Abbys"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
HELLBRINGER "Awakened From The Abbys"
O kurczaki pieczone:).Tęskniliście za SLAYER z pierwszych dwóch płyt (ja bardzo)?. I oto na talerzu leci czarny winylek zespołu z Australyi który nagrał "Hell Awaits II ".Dobra już widzę głosy tych co to oryginalności szukają........ja po prostu mam tyle lat w kalendarzu ile mam i naprawdę wolę tak skopiowanego SLAYERA niż ich ostatnie płyty.Majstersztyk!Druga płyta kangurów,pierwsza "Dominion of Darkness" mnie zachęciła do nich,ale dopiero ta po prostu mnie zmiażdżyła.Po prostu poczułem takie same mrówy jak przy pierwszych odsłuchaniach wspomnianej płyty.Naprawdę.Nie,nie liczcie na oryginalność,ale na świetny album jak najbardziej.,Niech mi ktoś powie, czy taki np. tytułowy utwór nie zrobiłby Wam dobrze na nowym SLAYER?Pewnie nie:(((( ,ale moje prawo jest takie że wyrażam swoją opinię.Tym razem nie polecę utworów ,bo płyta mnie w serducho tak trafiła, że nie chce mi się wszystkich tytułów pisać.Róbta co chceta jak mawia jeden pan ja idę zmienić stronę winyla.
Ps.No tak jak winyle wydaje wydaje High Roller Rec. to tylko marzyć.I szukać,kupować,słuchać:))))
A co Wy Państwo na to?
Ps.No tak jak winyle wydaje wydaje High Roller Rec. to tylko marzyć.I szukać,kupować,słuchać:))))
A co Wy Państwo na to?
- Mental
Re: HELLBRINGER "Awakened From The Abbys"
wyręczam:
" onclick="window.open(this.href);return false;
będzie słuchane.
będzie słuchane.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
Dzięki miałem zalinkować:)) WarteMental pisze:wyręczam:
będzie słuchane.
-
Nie trafiony zespół?
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Słucham od kliku dni nowej płyty w aucie. Mogłem już spowodować kilka wypadków w ruchu lądowym. Świetny album!
support music, not rumors
-
no mniód po prostu:)Ktoś jeszcze doceni?Rattlehead pisze:Słucham od kliku dni nowej płyty w aucie. Mogłem już spowodować kilka wypadków w ruchu lądowym. Świetny album!
-
- postuje jak opętany!
Trafiony. Debiut znakomity. Dwójeczka też wyląduje na półce.
Hell Awaits? Dejcie no to wujkowi, a czy te słynne pogłosy są obecne?
edit
hihihi a dzisiaj mordowałem Aurę (Noir). Przypadek?
edit 2
Tak jak w przypadku Gruesome, nie rozumiem po co? Przecież z tego co słyszę spokojnie daliby radę nagrać coś "swojego". Wiadomo, że ten zespół, ta płyta, namiastka tamtego brzmienia, robią pierwsze wrażenie, ale przy drugim numerze, przynajmniej ja, mam dość. Przypomniała mi się jedna taka przygoda. Otóż będąc w Pradze, zniesmaczeni koncertem Sióstr Miłosierdzia, wraz z małżonką trafiliśmy do knajpy, gdzie w podziemiach odbywał się koncert Ozzyego tego z Black Sabbath. Impreza była gruba. Zespół grał, pary tańczyły pod sceną, ludzie różni, od młodych "metali", do dziadków w okolicach "wiekowych", czyli takich do trumny. Zajebista impreza. Drugie wiadro czeskiego piwa lanego w siebie przez cały dzień, zrobiło swoje. Nie muszę mówić, że Ozzy także był czeski i podejrzewam, że gdyby nie aura (tym razem nie noir), nie byłbym jego występem w ogóle zainteresowany. Wracam do Hardening Of The Arteries.
edit
edit 2
Tak jak w przypadku Gruesome, nie rozumiem po co? Przecież z tego co słyszę spokojnie daliby radę nagrać coś "swojego". Wiadomo, że ten zespół, ta płyta, namiastka tamtego brzmienia, robią pierwsze wrażenie, ale przy drugim numerze, przynajmniej ja, mam dość. Przypomniała mi się jedna taka przygoda. Otóż będąc w Pradze, zniesmaczeni koncertem Sióstr Miłosierdzia, wraz z małżonką trafiliśmy do knajpy, gdzie w podziemiach odbywał się koncert Ozzyego tego z Black Sabbath. Impreza była gruba. Zespół grał, pary tańczyły pod sceną, ludzie różni, od młodych "metali", do dziadków w okolicach "wiekowych", czyli takich do trumny. Zajebista impreza. Drugie wiadro czeskiego piwa lanego w siebie przez cały dzień, zrobiło swoje. Nie muszę mówić, że Ozzy także był czeski i podejrzewam, że gdyby nie aura (tym razem nie noir), nie byłbym jego występem w ogóle zainteresowany. Wracam do Hardening Of The Arteries.
Ostatnio zmieniony 24-09-2016, 00:11 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Myślę że dwójka jednak lepsza:)ImP pisze:Trafiony. Debiut znakomity. Dwójeczka też wyląduje na półce.
-
Może i......... a pogłosy też som535 pisze:Hell Awaits? Dejcie no to wujkowi, a czy te słynne pogłosy są obecne?
edit
Doświadczenie z tą kapelą jest o tyle cenne, a przypomnę, że mieliśmy w ostatnim czasie wielkie Thrash Metalowe premiery i zapowiedzi jeszcze większych, że jest sposobność, by "odświeżyć" sobie wpierdol jaki spuszcza, od z górką trzydziestu lat, "Hell Awaits".
edit
Kolego est, dobrze napisałem te zdanie?
edit
Kolego est, dobrze napisałem te zdanie?
-
ok 3 ligowy black metal wydany na 10 kasetach kult:))))535 pisze:Hell Awaits? Dejcie no to wujkowi, a czy te słynne pogłosy są obecne?
edit
edit 2
-
Podbijam temat bo płyta mi się nie znudziła:)
- Najprzewielebniejszy
no nie nudzi sie, to fakt, zwlaszcza pasuje do takich upałów!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Najprzewielebniejszy
Mielę Kangurów już któryś raz z rzędu, od roku. Doskonały materiał!
- Gall
Mi, póki co, najbardziej robi ich EP-ka.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
TAKNajprzewielebniejszy pisze: ↑25-10-2018, 12:40Mielę Kangurów już któryś raz z rzędu. Doskonały materiał!

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Taka tam wariacja na temat Hell Awaits, aczkolwiek przyjemna rzecz. Zgrabne kompozycje, dobrze zaserwowane. Jeżeli ktoś nie słyszał, warto rzucić uchem.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Bardzo dobry materiał .....dziękuje Panowie miód !
- Najprzewielebniejszy
Winylem to w Pl można gdzieś jeszcze nabyć?