535 pisze:Przecież właśnie do tego nawiązałem pisał coś kiedyś o Grenlandii.
A nie skojarzyłem, widocznie nie przeczytałem tego posta od niego.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
535 pisze:Przecież właśnie do tego nawiązałem pisał coś kiedyś o Grenlandii.
podobno drone mial wypadek na obwodnicy kolo garwolina , rip .Lucek pisze:Riven ma bana, albowiem w sposób oczywisty i bezpardonowo hańbił aryjską dume nas wszystkich, musiał odejść.
Jeśli to nie jest prawda, to dorwę Cię i wyrwę Ci jądra przez gardło, autentycznie!sramnacie pisze:podobno drone mial wypadek na obwodnicy kolo garwolina , rip .Lucek pisze:Riven ma bana, albowiem w sposób oczywisty i bezpardonowo hańbił aryjską dume nas wszystkich, musiał odejść.
a ha ha haaa jebłemkenediusze pisze:Rivenowi na pewno się tu nie chce pisać bo forum to ściek (potwierdzone info)
A to zdrajca.kenediusze pisze: Rivenowi na pewno się tu nie chce pisać bo forum to ściek (potwierdzone info)
Myślę,że nowa płyta nad którą obecnie pracuje ten zespół wzbudzi jeszcze większe kontrowersje :)535 pisze:Riven? Sympatyczny, młody, inteligentny człowiek. Jestem przekonany, że zrozumie swój błąd w kwestii ostatniego albumu Satyricon, przeprosi wewnętrznie samego siebie i wróci. Silniejszy, niż kiedykolwiek.
edit
Przy okazji. Czy zauważyliście, że zniknęli, lub wygasili (to modne słowo) swą działalność, piewcy wielkości ostatniej płyty Satyricon? Drone, Riven, Skaut, hcpig, Nicram, Vulture, a nie, pardon V cały czas przeżywa rozterki w połowie listopada zapadną zapewne decyzje.
535 pisze:Przy okazji Arctic Thunder z każdym kolejnym podejściem prezentuje się lepiej.