FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TORTURER
- w mackach Zła
Re: FURIA
Wczoraj robiłem przekrojowy odłuch całej dyskografi,jedynie Płoń sie broni po latach,za dużo rozwodnień i beznamiętnego plumkania ogólnie,chociaż W Melancholi w sumie jeszcze jakos in plus odstaje ,mimo,że brak tam metalowych elementów..
Death Dwells in Love
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
najkrotszy opis calej furii,a jednak trafia w punkt:)Only_True_Believers pisze: trochę bm z dodatkiem jakiegos chujstwa.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Jan_Bińczycki
- zaczyna szaleć
"Blackmetalowa Furia zapowiedziała kolejne wydawnictwo, które ukaże się jeszcze w 2016 roku. Niecały miesiąc po premierze podwójnego minialbumu "Guido" światło dzienne ujrzy longplay, pt. "Księżyc milczy luty". Wydawnictwo ukaże się 14 listopada."

Idzie Luty, podkuj buty.

Idzie Luty, podkuj buty.
- Plastek
- Kontakt:
14 listopada dniem gejozy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- WaszJudasz
Plastek pisze:14 listopada dniem gejozy.
2006 – W RPA zalegalizowano małżeństwa osób tej samej płci.
https://pl.wikipedia.org/wiki/14_listopada" onclick="window.open(this.href);return false;
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Jan_Bińczycki pisze:"Blackmetalowa Furia zapowiedziała kolejne wydawnictwo, które ukaże się jeszcze w 2016 roku. Niecały miesiąc po premierze podwójnego minialbumu "Guido" światło dzienne ujrzy longplay, pt. "Księżyc milczy luty". Wydawnictwo ukaże się 14 listopada."
.
okładka mega fajna, byłoby miło jakby znowu grali BM.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- weteran forumowych bitew
luty to przymiotnikStoigniew pisze:totalny brak logiki - dlaczego premiera nie jest w lutym ?????
a jak tak, to powinno być "księżyc milczy listopad"
w sumie i to i to głupio brzmi... :)
na płytę cieszę się, bardzo
Grrrówno!
- Lukass
Tu patrz:Stoigniew pisze:totalny brak logiki - dlaczego premiera nie jest w lutym ?????
a jak tak, to powinno być "księżyc milczy listopad"
w sumie i to i to głupio brzmi... :)
https://pl.wikisource.org/wiki/M._Arcta ... olski/Luty
Nawet jeśli na płytach chwilami przynudzają, to taki post-rockowo-blekmetalowy mix na żywo sprawdza się bardzo. Przed Samaelem wyszli zjawiskowo.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- WaszJudasz
" onclick="window.open(this.href);return false; - można badać
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
1 to jakieś weselne przytupańce, aczkolwiek ujdzie w tłoku -Wesele w Podstolicach mogłoby się to nazywać, potem 2 i też nie ma tragedii i ochoty na wyjście z balu. Następnie zjazd w dół i zaczyna się coś naprawdę dziać. Jakiś Świetlik w mroku i numer Hahary bdb! Łączka...ponownie Świetlik nadziei...i ponownie bdb! Lew Albinos ... i znowu przynajmniej dobrze. Niepotrzebnie nazywane jest to black metalem. Więcej szkody te gówniane szufladki przynoszą, niż pożytku. Czyżbym miał zakupić sobie płytę Gburii Furii? Może zapytam Marcina?

-
- zaczyna szaleć
Zgadzam się z naszym wieszczem "Numerologiem", z BM ma to niewiele wspólnego. Może maniera grania i ewentualnie brzmienie gitar wpasowałaby się w szeroko rozumiany Post Black Metal. Jestem na tak