Cały jego marketingowy urok w tym- irlandzki nabuzowany świrus. Nabija tak kabzę włodarzom UFC przez swoją osobą. Ja go uwielbiam.
MMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: MMA
O gurwa jaki cyrk obwoźny! ;D Brakuje jeszcze tylko baby z brodą i karłów - żonglerów w przerwach. Chociaż może będą, widać tu wszystko jest możliwe.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Mental
- weteran forumowych bitew
włodarzom KSW marzyło się drugie UFC, a teraz chyba celują bardziej w drugie WWE hehe najważniejsze, że hajs z ppv będzie się zgadzał.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
W dupę jeża, co tutaj się nie wyprawia?!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jak informuje na swoim profilu w serwisie Twitter dziennikarz Wirtualnej Polski, Artur Mazur, podczas nagrywania wywiadu z gwiazdą KSW 37 – Pawłem „Popkiem” Rakiem, który faktycznie nazywa się Paweł Mikołajuw i przez dłuższy czas był poszukiwany przez wymiar sprawiedliwości. Walka na KSW miała odbyć się, gdyż sprawa karna została przedawniona.
Czyżby nie wszystko było w pełni wyjaśnione? Monitorujemy sprawę i niedługo powinniśmy mieć komentarz Federacji KSW.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
No pewnie, że to ściema. Jeden policjant ma adidasy, maja różny sprzęt. Czytałem gdzieś, że komenda policji wydała oświadczenie, że nie organizowała żadnej akcji. Poza tym to świetny sposób na to aby młode sebixy sie nakręciły na walke.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
KSW jak widzę się ostro rozkręca. Czekam jednak na starcie w ringu PRAWDZIWYCH GIGANTÓW:

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- mistrz forumowej ceremonii
Widział ktoś wczorajszą galę? Polki dały piękny popis fechtunku i Jędrzejczyk była prawe znokutowana z tego co zdołałem wyczytać. Conor zdobył drugi pas i zbił dotychczasowego mistrza wagi lekkiej. Ciekawie. Będe dziś oglądać powtórkę.
Ładnie ściorane
[youtube][/youtube]
Ładnie ściorane
[youtube][/youtube]
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Mnie tam najbardziej ucieszył gwałt na Mudzinie w wykonaniu Nurmy. Jeśli dojdzie do walki Nurmagomiedow - McGregor, to lepiej żeby Conor miał wizję, że nokautuje Dagestańca w trzeciej sekundzie starcia, pierwszym ciosem. Bo inaczej zostanie poskręcany w precel i ubity jak śmietana do deseru.
Kerosene keeps me warm.
- Block69
- zahartowany metalizator
McGregor jest w stanie pozamiatać 3 kategorie wagowe. 145 zamiecione, w 155 zostali do zlania Nurmagomedov z Fergusonem i można atakować 170. Uda się czy nie jego stójka to jest fenomen.
PENIS METAL
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
^^^ Nie wiem. Z McGregorem to jest tak, że owszem, przejechał się po piórkowej, ale przecież, jak sam mówił, walczył tam z "karłami". W pierwszej walce z Diazem wniósł do klatki 168 funtów (76 kilo) - można chyba zakładać, że to jego naturalna waga, kiedy jest w formie do zawodów. Na wadze przed walkami w piórkowej (145 funtów - 66 kilo) wyglądał jak szkieletor. Tacy Woodley, Lawler, Hendricks to są goście, którzy tną do limitu półśredniej z pułapu +90 kg. Lawler nie tak dawno walczył w średniej. McGregor jest przechujem, ale pewnych rzeczy nie idzie przeskoczyć.
Kerosene keeps me warm.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Całe KSW wytypowałem wczoraj prawidłowo za wyjątkiem Bedorfa. Szumne zapowiedzi a było jak było. Z tym śmieszkiem popkiem się wstrzeliłem. Dałem mu 1,5 minuty żeby go Pudzian rozjechał.
Tak poza tym nieźle sie chłopaki bawią z Conorem na czele, całkiem nieźle jak na 28-latka
[youtube][/youtube]
Tak poza tym nieźle sie chłopaki bawią z Conorem na czele, całkiem nieźle jak na 28-latka
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 04-12-2016, 11:31 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Doom the dark ages. Sesja trwa.