zdrowieCOFFIN pisze::D:D[V] pisze: Nawet jeśli Drone leży krzyżem na krakowskim przedmieściu i odprawia rytuały;)
Poza tym luz, jak to 535 powyżej.
SEPULTURA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SEPULTURA
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Zdrowie. I tak V kasuje to towarzystwo w przedbiegach i połowie składu. Naprawdę nie ma się o co spierać.
-
Virus niedługo wychodzi.Jaram się. Jedziesz na koncerte?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Do Rumiunii...? Na ten czas raczej nie, ale...w KOKO byłem, a nie planowałem, więc... Z drugiej strony będę wtedy po masywnym wypadzie do Norwegii i bestialskim pijaństwie na Brutalu...Kto wie co pierwsze pierdolnie? Sakwy, czy wątroba? Mam nadzieję, że mój rówieśnik wybierze jakieś bliższe miejsce tym razem. Praga, Budapeszt, Drezno, albo Piękny Pies...[V] pisze:Virus niedługo wychodzi.Jaram się. Jedziesz na koncerte?
-
Do Pragi chętnie bym zawitał. Ostatnio przytuliłem fajnego t shita Virus z duplicate records .535 pisze:Do Rumiunii...? Na ten czas raczej nie, ale...w KOKO byłem, a nie planowałem, więc... Z drugiej strony będę wtedy po masywnym wypadzie do Norwegii i bestialskim pijaństwie na Brutalu...Kto wie co pierwsze pierdolnie? Sakwy, czy wątroba? Mam nadzieję, że mój rówieśnik wybierze jakieś bliższe miejsce tym razem. Praga, Budapeszt, Drezno, albo Piękny Pies...[V] pisze:Virus niedługo wychodzi.Jaram się. Jedziesz na koncerte?
Myślę, że raczej tego z zegarem, niż tego z robioną na szybko grafiką "psów" i napisem London 2011.
edit
w ogóle jebał pies ten ich "marketing"...
edit
w ogóle jebał pies ten ich "marketing"...
-
jakże się cieszę, że jestem nie wyrobiony :)[V] pisze:Roots oczywiście genialna płyta,bez zbędnej nuty. Tylko dla wyrobionych słuchaczy.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
"Roots" = Korn i stąd pewnie zachwyty kolegi V. Dla mnie to muzyka brudu dla ćwierćinteligentów. Gdy ją słyszę widzę kolesi na deskorolkach, wulgarną tapeciarę z papierosem, która krzyczy "kurwa, ziomek!", bójkę dresów pod trzepakiem, niechluja, który maluje sprayem jakieś bzdety na klatce schodowej swojego bloku. To wszystko mnie odrzuca, brzydzę się tym.Heretyk pisze:jakże się cieszę, że jestem nie wyrobiony :)[V] pisze:Roots oczywiście genialna płyta,bez zbędnej nuty. Tylko dla wyrobionych słuchaczy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
ja się brzydzę metaluchami zasadniczo , tak circa 99% powinno położyć się na torach :)
-
Jedno nie wyklucza drugiego :)[V] pisze:ja się brzydzę metaluchami zasadniczo , tak circa 99% powinno położyć się na torach :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
[youtube][/youtube]
nowy utwór na żywca
nowy utwór na żywca
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- postuje jak opętany!
Minutę wytrzymałem :(
-
Ja wytrzymałem całość. Do brzmienia można mieć zarzuty, wiadomo, materiał był nagrywany na żywo, ale numer nie jest taki zły jak na pierwszy rzut ucha mogłoby się wydawać. Jestem ostrożny w ocenie, ale źle nie jest. Numer prosty, bez udziwnień, może się podobać. Zobaczymy jak go udostępnią w lepszej jakości.
- Harlequin
Mam 2 kopie Schizophrenii na sprzedaż, stan bdb-, obie to bicia Roadrunner 1991, matrixy sonopress, jedna A1, druga B na końcu. 40 pln od sztuki z wliczonym słaniem. Chętni na priv
-
Tematu o Soulfly nie ma, o Cavalera Conspiracy też nie kojarzę, to wrzucę to info tutaj:
"Bracia Max i Iggor Cavalera ogłosili daty europejskiej trasy koncertowej, w ramach której grać będą w całości album "Roots" Sepultury. Dwa polskie występy odbędą się 23 listopada 2016 roku w Warszawie i 24 listopada w Poznaniu. "
Kuszące...ale magii z 1996 roku gdy promowali tą płytę już nigdy nie powtórzą, więc odpuszczę.
"Bracia Max i Iggor Cavalera ogłosili daty europejskiej trasy koncertowej, w ramach której grać będą w całości album "Roots" Sepultury. Dwa polskie występy odbędą się 23 listopada 2016 roku w Warszawie i 24 listopada w Poznaniu. "
Kuszące...ale magii z 1996 roku gdy promowali tą płytę już nigdy nie powtórzą, więc odpuszczę.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Tak z miesiąc na obozie ONRu by się Maxowi przydało, coby zaczął jak normalny chłop wyglądać...
-
Kraft pisze:Tak z miesiąc na obozie ONRu by się Maxowi przydało, coby zaczął jak normalny chłop wyglądać...
Nie wiem czy miesiąc by wystarczył, ale dieta na pewno. No i fryzjer - obowiązkowo.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
A najpierw mydlo.Nasum pisze:Kraft pisze:Tak z miesiąc na obozie ONRu by się Maxowi przydało, coby zaczął jak normalny chłop wyglądać...
Nie wiem czy miesiąc by wystarczył, ale dieta na pewno. No i fryzjer - obowiązkowo.
-
I szczotka druciana
- moonfire
- zahartowany metalizator
Od Roots przestałem się tym zespołem interesować, więc nius ten mnie ani ziębi, ani grzeje.Nasum pisze:Tematu o Soulfly nie ma, o Cavalera Conspiracy też nie kojarzę, to wrzucę to info tutaj: