innymi słowy musisz być jak stereotypowy ciapaty w Niemczech, przyjść po socjal, nie iść do roboty, napłodzić >4 dzieci żeby od podatku wolnym być. o rodzinę dbać nie musisz, bo jak żonka poszczeka to dasz w ryj, dzieci niech sobie brudne popierdalają, a ty możesz się wolnością cieszyć - gwałcić, kraść, wygłaszać te swoje durne teorie, srać pod drzewem w miejscu publicznym, a jak się dopierdolą to powiesz, że tak ci religia nakazuje, więc pójdą ci na rękę w imię tolerancji : D żyć nie umieraćFanatyk pisze:Jeżeli jesteś wystarczająco inteligentny, aby pokonać strach przed samym sobą, państwem, firmą, systemem jesteś gotowy na zadanie sobie, najważniejszego pytania w swoim życiu :535 pisze:@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty. W robocie wiadomo, pół dnia na masterfulku za kupą worów z cementem i jeszcze mi za to płacą. Wieczorem łyknę trochę kultury, pilot, bronek, coś tam napiszę na forum, zjem, idę spać i się pięknie wszystko kręci. Czego chcieć więcej? Doradzisz?
Dlaczego, ja to robię. ?!
Dlaczego pracuje, dlaczego chodziłem do tych szkół, dlaczego utrzymuje pasożyta jakim jest system żerujący na tobie
GRUBE ROZKMINY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- HSVV
- w mackach Zła
Re: GRUBE ROZKMINY
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Lukass
- zahartowany metalizator
No wie kolega co... :D535 pisze:@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Przestań pierdolić, myślenie naprawdę nie boli. Życie, nie jest pracą, nałogi i popędy nie są elementami spędzania wolnego czasu, aby żyć i być wolnym, nie możesz czekać, aż będziesz stary.innymi słowy musisz być jak stereotypowy ciapaty w Niemczech, przyjść po socjal, nie iść do roboty, napłodzić >4 dzieci żeby od podatku wolnym być. o rodzinę dbać nie musisz, bo jak żonka poszczeka to dasz w ryj, dzieci niech sobie brudne popierdalają, a ty możesz się wolnością cieszyć - gwałcić, kraść, wygłaszać te swoje durne teorie, srać pod drzewem w miejscu publicznym, a jak się dopierdolą to powiesz, że tak ci religia nakazuje, więc pójdą ci na rękę w imię tolerancji : D żyć nie umierać
Przepraszam. Na szybkości wyszedł mi z małej litery. Rzadki to przypadek, ale jednak się zdarzyło. Jeszcze raz przepraszam.Lukass pisze:No wie kolega co... :D535 pisze:@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty.
- Lukass
:D No! Wybaczone.535 pisze:Przepraszam. Na szybkości wyszedł mi z małej litery. Rzadki to przypadek, ale jednak się zdarzyło. Jeszcze raz przepraszam.Lukass pisze:No wie kolega co... :D535 pisze:@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty.
My proste chłopy są. Napisz nam, o Oświecony, co zatem jest życiem i w jaki sposób spędzać wolny czas (o ile takowy istnieje w funkcjonowaniu poza systemem), zamiast sadzić te swoje napuszone farmazony.Fanatyk pisze:Przestań pierdolić, myślenie naprawdę nie boli. Życie, nie jest pracą, nałogi i popędy nie są elementami spędzania wolnego czasu, aby żyć i być wolnym, nie możesz czekać, aż będziesz stary.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Fanatyk
Syndrom oczekiwania na mannę z nieba, przy braku odpowiedzialności, za własny proces myślowyLukass pisze: Napisz nam....
-
- mistrz forumowej ceremonii
Fanatyku opowiedz nam więcej o sobie. Zacznij może od tego z czego się utrzymujesz.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja bym się tam chciał dowiedzieć jak udaje mu się wyswobodzić z kaftanu i pisać na klawiaturze,tomaszm pisze:Fanatyku opowiedz nam więcej o sobie. Zacznij może od tego z czego się utrzymujesz.
ok,
ustami?
stopą?
Poro
- Gall
Pewnie pracuje w korpo, żre w Macu i jeździ PKP. A po zwrot podatku pewnie jest pierwszy w okienku ;)Lukass pisze:My proste chłopy są. Napisz nam, o Oświecony, co zatem jest życiem i w jaki sposób spędzać wolny czas (o ile takowy istnieje w funkcjonowaniu poza systemem), zamiast sadzić te swoje napuszone farmazony.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Fanatyk
Wy w tym komedio-dramacie żyjecie ... Bo realia nie budzą waszych zastrzeżeń, pomimo kiepskiego scenariusza ... ;)Pewnie pracuje w korpo, żre w Macu i jeździ PKP. A po zwrot podatku pewnie jest pierwszy w okienku ;)
@tomaszm
Nikomu nie będę się spowiadał
- Lucek
daj se spokój Fanatyk, ci którzy dochrapali sie jakiejś pozycji w tym pojebanym systemie ( pracują, mają gdzie mieszkać i co jeść + jakieś tam rozrywki) bendą bronić tego zębami, oni nie chcą słuchać ani myśleć, nie masz szans zjedzą cie
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ale Panowie ja po to uczyłem się ,zapierdalam by mieć na płyty, wódkę, durne horrory i żeby babę zabrać do kina i kolację bo wypada od czasu do czasu poruchać. To są przyjemności, rzeczy które mi ubarwiają te smutne życie a bez pieniążków raczej jest to niemożliwe. Po to pracujemy by przyzwolić sobie na przyziemne przyjemności.
- Triceratops
25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......
woodpecker from space
- Gall
Budzą i to wiele, ale jakoś trzeba sobie radzić, a nie li tylko płakać jak to system nas rucha.Fanatyk pisze:Wy w tym komedio-dramacie żyjecie ... Bo realia nie budzą waszych zastrzeżeń, pomimo kiepskiego scenariusza ... ;)Pewnie pracuje w korpo, żre w Macu i jeździ PKP. A po zwrot podatku pewnie jest pierwszy w okienku ;)
Piszesz, że nikomu nie będziesz się spowiadać, ale wożenie się tu jak taczka gnoju ze swoim antysystemowym nastawieniem jest naprawdę pożałowania godne. Jeszcze żebyś umiał tą swoją 'fizolofię' rozwinąć. Każdy bęcwał potrafi sypać takimi farmazonami bez pokrycia, więc udowodnij, że nim nie jesteś.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Lukass
Nie, po prostu oczekuję od rozmówcy, że wysili się trochę i powie wreszcie coś sensownego, zamiast pierdolić od rzeczy przez dziesięć stron wątku. Mój proces myślowy jest bez zarzutu co najmniej do czwartego browara. I jestem - o zgrozo - całkiem zadowolony ze swojego życia. Ale to pewnie dlatego, że jeszcze nie odkryłem straszliwej prawdy.Fanatyk pisze:Syndrom oczekiwania na mannę z nieba, przy braku odpowiedzialności, za własny proces myślowyLukass pisze: Napisz nam....
Wygląda na sensowną motywację, tak w skrócie; niech każdy doda co lubi i gotowe.tomaszm pisze:Ale Panowie ja po to uczyłem się ,zapierdalam by mieć na płyty, wódkę, durne horrory i żeby babę zabrać do kina i kolację bo wypada od czasu do czasu poruchać. To są przyjemności, rzeczy które mi ubarwiają te smutne życie a bez pieniążków raczej jest to niemożliwe. Po to pracujemy by przyzwolić sobie na przyziemne przyjemności.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Triceratops pisze:25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......
Lecz któż chciałby uczestniczyć w eskortowaniu porcji tak przedawkowanej sinusoidy?
Temat żyje, czyli użytkownik Fanatyk nie otrzymał jeszcze imiennych faktur za podstawowe media niezbędne do funkcjonowania. Świetnie, gdy rachunki płacą się same, a lodówka zawsze pełna. Prawdziwa wolność.
- Triceratops
Tylko ty jednen mnie rozumiesz na tym swiecie pelnym manipulacji i opresyjnego, morderczego systemu matrixu.... :DNasum pisze:Triceratops pisze:25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......
Lecz któż chciałby uczestniczyć w eskortowaniu porcji tak przedawkowanej sinusoidy?
woodpecker from space
- Fanatyk
Cały czas się uczę i nie mam tu na myśli systemowej edukacji, jestem istotą indywidualną, wolną od potrzeby posiadania pana, szefa, mesjasza, idola, instytucji, władzy, religii..., bo są to konstrukcje hierarchiczne, systemowe, całkowicie sztuczne, odbierające wolność przez brak równości