GRUBE ROZKMINY

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

Re: GRUBE ROZKMINY

08-10-2016, 19:40

Fanatyk pisze:
535 pisze:@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty. W robocie wiadomo, pół dnia na masterfulku za kupą worów z cementem i jeszcze mi za to płacą. Wieczorem łyknę trochę kultury, pilot, bronek, coś tam napiszę na forum, zjem, idę spać i się pięknie wszystko kręci. Czego chcieć więcej? Doradzisz?
Jeżeli jesteś wystarczająco inteligentny, aby pokonać strach przed samym sobą, państwem, firmą, systemem jesteś gotowy na zadanie sobie, najważniejszego pytania w swoim życiu :

Dlaczego, ja to robię. ?!

Dlaczego pracuje, dlaczego chodziłem do tych szkół, dlaczego utrzymuje pasożyta jakim jest system żerujący na tobie
innymi słowy musisz być jak stereotypowy ciapaty w Niemczech, przyjść po socjal, nie iść do roboty, napłodzić >4 dzieci żeby od podatku wolnym być. o rodzinę dbać nie musisz, bo jak żonka poszczeka to dasz w ryj, dzieci niech sobie brudne popierdalają, a ty możesz się wolnością cieszyć - gwałcić, kraść, wygłaszać te swoje durne teorie, srać pod drzewem w miejscu publicznym, a jak się dopierdolą to powiesz, że tak ci religia nakazuje, więc pójdą ci na rękę w imię tolerancji : D żyć nie umierać
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

08-10-2016, 21:31

535 pisze:@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty.
No wie kolega co... :D
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

08-10-2016, 22:47

innymi słowy musisz być jak stereotypowy ciapaty w Niemczech, przyjść po socjal, nie iść do roboty, napłodzić >4 dzieci żeby od podatku wolnym być. o rodzinę dbać nie musisz, bo jak żonka poszczeka to dasz w ryj, dzieci niech sobie brudne popierdalają, a ty możesz się wolnością cieszyć - gwałcić, kraść, wygłaszać te swoje durne teorie, srać pod drzewem w miejscu publicznym, a jak się dopierdolą to powiesz, że tak ci religia nakazuje, więc pójdą ci na rękę w imię tolerancji : D żyć nie umierać
Przestań pierdolić, myślenie naprawdę nie boli. Życie, nie jest pracą, nałogi i popędy nie są elementami spędzania wolnego czasu, aby żyć i być wolnym, nie możesz czekać, aż będziesz stary.
535

09-10-2016, 01:24

Lukass pisze:
535 pisze:@Fanatyk Jak to bezsensownej?Wstaję rano, pije kawę, wypuszczam somalijczyka, jem i idę do roboty.
Przepraszam. Na szybkości wyszedł mi z małej litery. Rzadki to przypadek, ale jednak się zdarzyło. Jeszcze raz przepraszam.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-10-2016, 12:32

535 pisze:
Lukass pisze:
Przepraszam. Na szybkości wyszedł mi z małej litery. Rzadki to przypadek, ale jednak się zdarzyło. Jeszcze raz przepraszam.
:D No! Wybaczone.
Fanatyk pisze:Przestań pierdolić, myślenie naprawdę nie boli. Życie, nie jest pracą, nałogi i popędy nie są elementami spędzania wolnego czasu, aby żyć i być wolnym, nie możesz czekać, aż będziesz stary.
My proste chłopy są. Napisz nam, o Oświecony, co zatem jest życiem i w jaki sposób spędzać wolny czas (o ile takowy istnieje w funkcjonowaniu poza systemem), zamiast sadzić te swoje napuszone farmazony.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

09-10-2016, 19:19

Lukass pisze: Napisz nam....
Syndrom oczekiwania na mannę z nieba, przy braku odpowiedzialności, za własny proces myślowy
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

09-10-2016, 19:23

Fanatyku opowiedz nam więcej o sobie. Zacznij może od tego z czego się utrzymujesz.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-10-2016, 19:27

tomaszm pisze:Fanatyku opowiedz nam więcej o sobie. Zacznij może od tego z czego się utrzymujesz.
ja bym się tam chciał dowiedzieć jak udaje mu się wyswobodzić z kaftanu i pisać na klawiaturze,
ok,
ustami?
stopą?
Poro
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

09-10-2016, 19:35

Lukass pisze:My proste chłopy są. Napisz nam, o Oświecony, co zatem jest życiem i w jaki sposób spędzać wolny czas (o ile takowy istnieje w funkcjonowaniu poza systemem), zamiast sadzić te swoje napuszone farmazony.
Pewnie pracuje w korpo, żre w Macu i jeździ PKP. A po zwrot podatku pewnie jest pierwszy w okienku ;)
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

09-10-2016, 19:47

Pewnie pracuje w korpo, żre w Macu i jeździ PKP. A po zwrot podatku pewnie jest pierwszy w okienku ;)
Wy w tym komedio-dramacie żyjecie ... Bo realia nie budzą waszych zastrzeżeń, pomimo kiepskiego scenariusza ... ;)

@tomaszm

Nikomu nie będę się spowiadał
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

09-10-2016, 20:02

daj se spokój Fanatyk, ci którzy dochrapali sie jakiejś pozycji w tym pojebanym systemie ( pracują, mają gdzie mieszkać i co jeść + jakieś tam rozrywki) bendą bronić tego zębami, oni nie chcą słuchać ani myśleć, nie masz szans zjedzą cie
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

09-10-2016, 20:07

Ale Panowie ja po to uczyłem się ,zapierdalam by mieć na płyty, wódkę, durne horrory i żeby babę zabrać do kina i kolację bo wypada od czasu do czasu poruchać. To są przyjemności, rzeczy które mi ubarwiają te smutne życie a bez pieniążków raczej jest to niemożliwe. Po to pracujemy by przyzwolić sobie na przyziemne przyjemności.
Awatar użytkownika
Triceratops

09-10-2016, 20:39

25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

09-10-2016, 21:16

Fanatyk pisze:
Wy w tym komedio-dramacie żyjecie ... Bo realia nie budzą waszych zastrzeżeń, pomimo kiepskiego scenariusza ... ;)
Budzą i to wiele, ale jakoś trzeba sobie radzić, a nie li tylko płakać jak to system nas rucha.

Piszesz, że nikomu nie będziesz się spowiadać, ale wożenie się tu jak taczka gnoju ze swoim antysystemowym nastawieniem jest naprawdę pożałowania godne. Jeszcze żebyś umiał tą swoją 'fizolofię' rozwinąć. Każdy bęcwał potrafi sypać takimi farmazonami bez pokrycia, więc udowodnij, że nim nie jesteś.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-10-2016, 21:34

Fanatyk pisze:
Lukass pisze: Napisz nam....
Syndrom oczekiwania na mannę z nieba, przy braku odpowiedzialności, za własny proces myślowy
Nie, po prostu oczekuję od rozmówcy, że wysili się trochę i powie wreszcie coś sensownego, zamiast pierdolić od rzeczy przez dziesięć stron wątku. Mój proces myślowy jest bez zarzutu co najmniej do czwartego browara. I jestem - o zgrozo - całkiem zadowolony ze swojego życia. Ale to pewnie dlatego, że jeszcze nie odkryłem straszliwej prawdy.
tomaszm pisze:Ale Panowie ja po to uczyłem się ,zapierdalam by mieć na płyty, wódkę, durne horrory i żeby babę zabrać do kina i kolację bo wypada od czasu do czasu poruchać. To są przyjemności, rzeczy które mi ubarwiają te smutne życie a bez pieniążków raczej jest to niemożliwe. Po to pracujemy by przyzwolić sobie na przyziemne przyjemności.
Wygląda na sensowną motywację, tak w skrócie; niech każdy doda co lubi i gotowe.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Nasum

09-10-2016, 22:13

Triceratops pisze:25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......

Lecz któż chciałby uczestniczyć w eskortowaniu porcji tak przedawkowanej sinusoidy?
535

09-10-2016, 23:20

Temat żyje, czyli użytkownik Fanatyk nie otrzymał jeszcze imiennych faktur za podstawowe media niezbędne do funkcjonowania. Świetnie, gdy rachunki płacą się same, a lodówka zawsze pełna. Prawdziwa wolność.
Awatar użytkownika
Triceratops

10-10-2016, 14:24

Nasum pisze:
Triceratops pisze:25 lat temu zapoczątkował on wrota do funkcjonalności zaufanej marki, dziś świadczy o rutynowej formie, która nie potrafi zgasnąć. A ta, asystowała przez kolejne, długie lata......

Lecz któż chciałby uczestniczyć w eskortowaniu porcji tak przedawkowanej sinusoidy?
Tylko ty jednen mnie rozumiesz na tym swiecie pelnym manipulacji i opresyjnego, morderczego systemu matrixu.... :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

10-10-2016, 20:31

Cały czas się uczę i nie mam tu na myśli systemowej edukacji, jestem istotą indywidualną, wolną od potrzeby posiadania pana, szefa, mesjasza, idola, instytucji, władzy, religii..., bo są to konstrukcje hierarchiczne, systemowe, całkowicie sztuczne, odbierające wolność przez brak równości
535

10-10-2016, 20:35

Fanatyk pisze:Cały czas się uczę...
To oczywiste.
ODPOWIEDZ