20-lecie Mystic - inaczej zwane kabaretem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: 20-lecie Mystic - inaczej zwane kabaretem
Świetny skład ! Na pewno nie będę ;) swoją drogą ze strony biznesowej to dobry ruch i pieniążki bedą sie sypać. No i dobrze bo póki znajduje u nich w sklepie to czego szukam mogą nawet Majkę jezowska zaprosić.
Ostatnio zmieniony 10-10-2016, 00:10 przez PureHate, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jakbym miał odpowiedzieć, kto więcej … no … pije … od razu widać, że Grzesiu … ale chyba nie o to chodziło ….535 pisze:
Poro
-
- w mackach Zła
Artystyczne pokrewieństwo ww. solowych projektów jest ewidentne :)
Ja myślę, że przy słabszym świetle nie wszyscy by się zorientowali...hi,hi,hi. Tylko nie wiem czy Grzesiek wszedłby w ten cesarski pancerzyk.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
+1535 pisze:Wykonanie całego Anthems... z gościnnym udziałem Grześka Turnaua. To ma sens. Kupowałbym wejściówkę.
Guilty of being right
- booshee
- postuje jak opętany!
Jak by Ci córa powiedziała że ma chłopaka i jadą pod namiot, dzwoni domofon, otwierasz i wchodzi Kondrat, też byś nierozsądnie jebnął w puchara.Ascetic pisze:
jakbym miał odpowiedzieć, kto więcej … no … pije … od razu widać, że Grzesiu … ale chyba nie o to chodziło ….
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
;-)booshee pisze:Jak by Ci córa powiedziała że ma chłopaka i jadą pod namiot, dzwoni domofon, otwierasz i wchodzi Kondrat, też byś nierozsądnie jebnął w puchara.Ascetic pisze:
jakbym miał odpowiedzieć, kto więcej … no … pije … od razu widać, że Grzesiu … ale chyba nie o to chodziło ….
wiesz, że też o tym samym wczoraj pomyślałem … u mnie raczej skończyłoby się pobytem w zakładzie penitencjarnym …
((ps. może jeszcze doszedł aspekt że Pan Marek jak wszyscy wiedzą ma biznes winiarski. bard z Krakowa wygląda jakby leciał na darmowych degustacjach …))
Poro
Bingo! Chociaż tutaj mamy jakiś chamski fotomontaż.