Khorzon + obecny Taran :)Plastek pisze:Okładka strasznie chujowa. Podejrzewam, że i płyta taka będzie. Obecny skład z łapanki to jakiś kurwa żart.
ARKONA (PL)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- starszy świeżak
Re: ARKONA (PL)
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
No właśnie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- starszy świeżak
Jednak sklad na plycie jest inny - Necrosodom na wokalu, nie wiem jak z reszta
- Plastek
- Kontakt:
Necrosodom? Jeszcze gorzej. Nie znoszę tego fafluniącego kolesia. Poza tym jak dorwie się do komponowania to znając jego ciągoty do melodyjnego, słodkiego pitolenia (zjebany ostatni Azarath, tragikomiczne Deus Mortem) i z Arkony uczyni leciutkie, melodyjne gówienko.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- starszy świeżak
Najbliższe gigi w Polsce
14.10 - Wrocław w/ Azel's Mountain, Proch, Debili Mill
18.11 - Poznań w/ Bloodthirst, Taran
Wybiera się ktoś?
14.10 - Wrocław w/ Azel's Mountain, Proch, Debili Mill
18.11 - Poznań w/ Bloodthirst, Taran
Wybiera się ktoś?
-
- starszy świeżak
[youtube][/youtube]
Jest już jeden utwór.
Jest już jeden utwór.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Plastek pisze:Necrosodom? Jeszcze gorzej. Nie znoszę tego fafluniącego kolesia. Poza tym jak dorwie się do komponowania to znając jego ciągoty do melodyjnego, słodkiego pitolenia (zjebany ostatni Azarath, tragikomiczne Deus Mortem) i z Arkony uczyni leciutkie, melodyjne gówienko.
Plastek wyprorokował. :-( Zabili Arkonę. :-(((( Ładny, wymuskany i grzeczny polski black metal. :-( Fanom Deus Mortem na pewno się spodoba.woj pisze:[youtube][/youtube]
Jest już jeden utwór.
all the monsters will break your heart
-
- starszy świeżak
Plastek pisze:Poza tym jak dorwie się do komponowania to znając jego ciągoty do melodyjnego, słodkiego pitolenia (zjebany ostatni Azarath, tragikomiczne Deus Mortem) i z Arkony uczyni leciutkie, melodyjne gówienko.
Bez przesady. Z tego co mi wiadomo niczego nie komponował a ten utwór powstał najpóźniej w 2015 roku. Bez niego. Nie mów zatem, że fanom Deus Mortem się spodoba, błagam Cię. To straszne pierdolenie.nicram pisze:Plastek wyprorokował. :-( Zabili Arkonę. :-(((( Ładny, wymuskany i grzeczny polski black metal. :-( Fanom Deus Mortem na pewno się spodoba.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No ale czuć tutaj religijną pedaliadę na kilometr. A produkcja jest tak słodka i gładka, jak pupcia niemowlaka. I to mówię ja - jeden z największych fanów tego zespołu na tym forum.
all the monsters will break your heart
-
- starszy świeżak
Oczywiście wiem co masz na myśli, ale te mówienie o religijności już mi wychodzi bokiem. Prawdą jest jednak, że powinni to ostro przybrudzić. Zrobili to w taki sposób... szkodanicram pisze:No ale czuć tutaj religijną pedaliadę na kilometr. A produkcja jest tak słodka i gładka, jak pupcia niemowlaka. I to mówię ja - jeden z największych fanów tego zespołu na tym forum.
- Plastek
- Kontakt:
Tragiczny jest ten kawałek. To już nie jest Arkona, to grzeczna, wymuskana i delikatna podróbka.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- weteran forumowych bitew
Muszę przyznać z wielkim obrzydzeniem gdyż nie trawię tej hermafrodyty, ale Pederstek ma rację. Srogi balas wyszedł Arkonie. Nasłuchali się Mgły itp. rozmodlonych gówien. Do gazu !
- WaszJudasz
Łee... kto jak kto, ale Arkona zawsze podchodziła do tematu po swojemu. Nie jest w sumie jakiś ogólnie zły ten kawałek, ale taka standaryzacja u tego zespołu do jednak spore rozczarowanie.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Stoigniew
nie wiem jak będzie z resztą materiału, ale na razie to mi ni chuja nie przypomina Arkony...
-
- zaczyna szaleć
Nawet fajne są dwa momenty (klawiszowe) - i tyle. Wyjaśni mi ktoś trend nagrywania wszystkiego obecnie w pikniusiej produkcji? Zabiło to klimat tego zespołu na amen :D
- Plastek
- Kontakt:
A co tu jest do wyjaśniania? Pedalstwo zwane religijnym "black metalem" zrodziło w metaluchach uwielbienie do delikatnych, słodkich dźwięków. I Arkona ochoczo dupkę wypięła i pozwoliła się zapiąć homoerotycznym, łagodnym dźwiękom. Dziwki, a nie zespól metalowy.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- zaczyna szaleć
Chyba ci mocno dopięli tym utworem :D
Z tym że ta tendencja do czystości w brzmieniu pojawiła się w dziesiątkach innych zespołów które jechały na surowiźnie i miały się z tym bardzo dobrze, rzadko kiedy daje to zadowalający efekt :D
Z tym że ta tendencja do czystości w brzmieniu pojawiła się w dziesiątkach innych zespołów które jechały na surowiźnie i miały się z tym bardzo dobrze, rzadko kiedy daje to zadowalający efekt :D
- Plastek
- Kontakt:
Nie aż tak. Owszem, lubiłem mocno ich stare materiały, ale skoro okazali się takimi prostytutkami to sram im na twarze,
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- jaro216
- rozkręca się
Sam nie wiem co na obecną chwilę myśleć o tym co zaprezentowali, a puszczam już czwarty raz. Funfel stwierdził, że jest nadzieja dla tego materiału... zgrać na kasetę, pognieść taśmę, wyprostować i zgrać na CD :)
-
- zaczyna szaleć
Słusznie.zgrać na kasetę, pognieść taśmę, wyprostować i zgrać na CD :)